Filtrare

Preț
1769 Lei - 11491 Lei
Disponibilitate
CULOARE
MATERIAL
VOLUM (ML)

Cani metalice

Canile metalice personalizate sunt accesorii folositoare, acesta fiind si motivul pentru care se bucura de o mare popularitate la nivel global. Permitandu-i detinatorului sa isi consume bautura dorita indiferent de situatie sau context, cana metalica da dovada de o utilitate si o versatilitate foarte mare, fapt pentru care iti recomandam incorporarea acesteia in strategia de marketing, deoarece constituie un instrument excelent de promovare si un candidat ideal pentru cadoul business perfect.

Toate modelele de cani metalice pot fi personalizate atat cu sloganul, cu logo-ul sau cu mesajul brand-ului tau si dispun de o suprafata special dedicata pentru procesul de inscriptionare.

 

Cu ce ne ajuta cana metalica personalizata in viata de zi cu zi?

 

Canile din metal personalizate ii ofera posesorului o structura rigida, de calitate, durabila si de incredere. Astfel, oricare ar fi contextul in care te-ai putea afla, cana metalica este un accesoriu care nu ar trebui sa iti lipseasca sub nicio forma. In acest sens, indiferent daca esti un drumet indraznet, un aventurier ahtiat dupa adrenalina, un calator voios sau un agent de vanzari determinat sa isi creasca afacerea prin eficientizarea strategiei de marketing utilizandu-se de materialele promotionale personalizate, un director care planuieste sa lanseze o oferta speciala de nerefuzat in jurul sarbatorilor pentru a atrage un val nou de clienti sau sa le ofere clientilor actuali un cadou bonus in momentul in care acestia plaseaza comanda si ating o anumita suma de bani, un manager de resurse umane care pur si simplu doreste sa isi rasplateasca colegii cu un mic dar pentru efortul depus, in toate aceste situatii cana metalica inscriptionata iti va fi de mare ajutor!

Astfel, pentru a ne asigura ca te putem ajuta oricare ar fi cazul de mai sus in care te-ai afla, iti prezentam gama noastra de cani metalice inscriptionabile de pe Everestus. In aceasta categorie de materiale promotionale te vei intalni cu peste 30 de modele diferite, care mai de care mai interesante si mai diferite, atat din punct de vedere al design-ului, cat si din punct de vedere al culorilor.

 

Cum se personalizeaza canile?

Care sunt tehnicile de inscriptionare disponibile?

 

Pe langa gama de produse in sine, Everestus iti ofera posibilitatea de a-ti personaliza modelul ales. Facand acest lucru, brand-ul tau se va bucura de o crestere considerabila a expunerii, a vizibilitatii si a gradului curent de notorietate, fapt ce te va distanta de competitie si te va ajuta sa te plasezi mai sus in rezultatele motoarelor de cautare, facand ca in timp sa acaparezi o parte cat mai mare a pietei.

Pentru a face ca beneficiile mentionate sa devina realitate si sa poti sa te bucuri de ele in cel mai scurt timp, iti punem de asemenea la dispozitie o serie de tehnici de personalizare ce au ca scop inscriptionarea canilor dorite. Cateva dintre cele mai des intalnite astfel de specii sunt: gravura laser, tampografia si serigrafia.

Daca esti pregatit sa iti duci brand-ul la cel mai inalt varf, stii ce ai de facut! Nu te sfii si incepe sa analizezi modelele disponibile de pe site-ul nostru.

Everestus este importator direct si distribuitor de cani metalice personalizate.

Înainte