BLOG

Pixuri Parker personalizate cu logo-ul tau

Branduri
Office
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
Pixuri Parker personalizate cu logo-ul tau

De mai bine de 130 de ani, Parker a inovat in mod constant, fabricand pixuri si stilouri cu un stil unic si o maiestrie renumita in intreaga lume. Realizarea unui pix sau stilou Parker este un act solemn de creatie. Nu este nevoie doar de experienta, ci si de competente tehnice rare in domenii atat de diverse precum inginerie de proiectare mecanica, prototipare si testare. La Everestus gasesti o gama extinsa de modele de stilouri, rollere si pixuri Parker, care pot fi personalizate cu logo-ul sau mesajul tau.

 

Cuprins:

1... Despre Parker

2... Colectia Parker IM

3... Colectia Parker Jotter

4... Colectia Parker Urban

5... Pixuri Parker personalizate

 

1... Despre Parker

Timp de 135 de ani, Parker a construit continuu pe o mostenire de maiestrie si calitate, facand ca numele Parker sa fie sinonim cu excelenta in scrierea fina. Parker a crezut intotdeauna ca toate lucrurile marete necesita timp. Acest etos a inceput in 1888 cu visul unui antreprenor de 25 de ani, fondatorul marcii, George Safford Parker, care a declarat: „va fi intotdeauna posibil sa se faca un pix mai bun”. Aceasta filozofie este bine intruchipata de pixul Parker Jotter. Dupa noua ani petrecuti perfectionand cercetarea si tehnologia, iconicul Jotter a fost lansat in ianuarie 1954. Parker Jotter a devenit unul dintre cele mai emblematice pixuri din lume si este si astazi renumit pentru stilul, fiabilitatea si functionalitatea sa. A fost instrumentul de scris de zi cu zi ales de generatii si ramane relevant pentru consumatorul modern dupa 65 de ani. Toate pixurile Parker sunt realizate avand in vedere durabilitatea. Cand raman fara cerneala, acestea pot fi reumplute cu usurinta, facand pixurile sa reziste pentru totdeauna.

Colectiile de stilouri si pixuri Parker combina maiestria rafinata si designul frumos pentru a forma o experienta de scris fin de neuitat. Desigur, modelul Parker Jotter este partenerul perfect pentru eleganta de zi cu zi. Fiecare stilou si pix Parker din colectia noastra celebreaza scrisul fin, fie in expresia de zi cu zi, fie in ocazii speciale. Alege stiloul si pixul Parker si fa o declaratie indrazneata oriunde ai merge.

Vezi aici gama completa de pixuri si stilouri Parker.

 

2... Colectia Parker IM

Fa o prima impresie puternica cu pixul lustruit Parker IM. Designul atemporal al Parker IM prezinta un varf din otel inoxidabil, finisaje cromate sau aurii si o selectie extinsa de finisaje premium pentru stilouri. Alege stiloul Parker IM pentru o experienta de scris fina. Pixul Parker IM este modalitatea perfecta de a lasa o impresie de durata. Utilizeaza un pix Parker IM pentru o abordare rafinata a scrierii fine si de incredere. Parker IM are un potential nelimitat, asadar incepe sa iti construiesti mostenirea astazi.

Vezi aici colectia Parker IM.

 

colectia pixuri parker im

 

Pixuri Parker IM

Capteaza atentia si fiecare gand valoros cu un pix Parker IM, cu un mecanism de apasare a butoanelor pentru utilizare instantanee ori de cate ori este nevoie. Pixul Parker IM este disponibil intr-o mare varietate de finisaje atractive.

 

Rollere Parker IM

Varful de tip rollerball ofera un flux uniform si fara efort de cerneala pe hartie. Pixurile Parker IM au un capac de pornire/oprire cu „clic” securizat.

 

Stilouri Parker IM

Fa o prima impresie de durata cu un stilou Parker IM, cu o varf din otel inoxidabil pentru durabilitate si rezistenta. Stilourile Parker IM sunt disponibile in doua dimensiuni de varf: fin si mediu si au un capac de pornire/oprire cu „clic” securizat.

 

3... Colectia Parker Jotter

Pixurile Parker Jotter sunt remarcabil de fiabile si elegante. Profita de fiecare zi cu un pix Parker Jotter, dezvoltat cu o maiestrie frumoasa si un design elegant pentru a oferi o experienta de scriere remarcabila. Selecteaza-ti un pix sau stilou Parker Jotter cu finisaj cromat sau auriu, butoi din otel inoxidabil si clema cu sageata emblematica. Alege un stilou Parker Jotter pentru o abordare distinsa a scrisului fin, un roller Parker Jotter pentru o experienta de scris rafinata si neteda sau un pix Parker Jotter XL pentru a-ti lasa amprenta plina de spirit oriunde te duce ziua. Pixurile Parker Jotter prezinta cultura si o adevarata apreciere pentru arta confectionarii stilourilor.

Vezi aici colectia Parker Jotter.

 

colectia pixuri parker jotter

Pixuri Parker Jotter

Formula speciala de cerneala cu gel Jotter este conceputa pentru a nu sari sau pata niciodata si sa se usuce rapid pentru o experienta de scriere constanta si curata. Pixurile Jotter au un design cu doua bile, reducand frecarea in timpul scrierii. Acest lucru ofera o scriere mai lina si mai ordonata. Fiecare gel si pix Jotter are un capac de pornire/oprire cu „clic” securizat. Pixurile Jotter XL dispun de tehnologia Quinkflow® pentru o experienta de scris de zi cu zi mai lina si mai curata. Fiecare pix Jotter XL are un capac de pornire/oprire cu „clic” securizat. Pixurile Parker Jotter sunt disponibile intr-o mare varietate de finisaje distincte.

 

4... Colectia Parker Urban

Imbinand stilul distinctiv cu performanta remarcabila, stiloul Parker Urban face o declaratie indrazneata oriunde vine inspiratia. Designul curbat inimitabil al stilourilor Parker Urban il duce pe Parker intr-un nou teritoriu dinamic, in timp ce gama sa de finisaje stralucitoare se remarca cu adevarat ca un instrument de scris fin unic. Pixurile Parker Urban infuzeaza traditia cu incredere demna pentru un pix modern care capteaza atentia oriunde este folosit. Pixurile Parker Urban simbolizeaza pasiunea pentru calitate si exprimarea scrisa, concepute pentru a lasa gandurile semnificative sa curga ori de cate ori survine inspiratia. Fa o declaratie indrazneata cu pixurile Parker Urban.

Vezi aici colectia Parker Urban.

 

colectia pixuri parker urban

Pixuri Parker Urban

Capteaza expresiile de zi cu zi cu un pix Parker Urban, care are un mecanism de apasare a butoanelor pentru utilizare instantanee ori de cate ori este nevoie. Pixurile Parker Urban sunt disponibile intr-o mare varietate de finisaje.

 

Stilouri Parker Urban

Stiloul Parker Urban, dinamic si indraznet, are un varf din otel inoxidabil pentru durabilitate si rezistenta. Stilourile Parker Urban sunt disponibile in doua dimensiuni de varf: fin si mediu.

 

5... Pixuri Parker personalizate

Toate pixurile Parker pe care le gasesti la Everestus se pot personaliza cu logo-ul sau mesajul tau. Daca esti in cautarea unor instrumente de scris elegante si de calitate, iti recomandam sa iei in considerare colectiile de pixuri si stilouri Parker. Pixurile Parker se pot personaliza prin tampografie, gravura laser, digital print, screenround sau serigrafie.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa identifici pixul Parker pe care ti-l doresti, folosind toate optiunile de filtrare pe care le gasesti pe coloana din stanga site-ului (sub categorii). Poti filtra rezultatele dupa: disponibilitate in stoc, tip produs, culoare, material, culoare pasta/cerneala si colectie. Dupa ce ai identificat modelul dorit, trebuie sa ne trimiti o solicitare direct de pe pagina produsului, in care sa specifici cantitatea necesara si sa precizezi cate culori are logo-ul tau. In cel mai scurt timp vom reveni cu un email in care iti vom detalia oferta de pret si termenul estimat de livrare pentru pixul Parker personalizat pe care ti-l doresti.

pixuri parker personalizate

 

Pentru mai multe detalii despre modul in care poti folosi platforma Everestus.ro am creat un ghid detaliat in care oferim raspunsuri la cele mai importante intrebari. Ghidul Everestus il poti consulta aici.

Everestus este furnizorul tau de materiale si obiecte promotionale. Avem in portofoliu un numar de peste 40000 de produse pe care le putem personaliza conform nevoilor tale. Trimite-ne o solicitare de oferta, direct de pe pagina produsului pe care ti-l doresti, si vom reveni la tine cu cotatia de pret special si estimarea termenului de livrare. Noi, cei de la Everestus, beneficiem de peste 18 ani de experienta in domeniul materialelor si obiectelor promotionale. Suntem aici ca sa te ajutam sa identifici cele mai bune produse pentru nevoile tale, tinand cont de piata si bugetul de care dispui, si sa te asiguram ca investitia in materiale promotionale personalizate va fi una in concordanta cu obiectivele dorite.