BLOG

Anunț începere proiect finanțat prin Măsura 2 Granturi pentru capital de lucru - Alexer Srl
14
Apr.

Societatea SC ALEXER SRL cu sediul în Bihor, Comuna Osorhei, Str. 8, Nr. 5 , Sat Osorhei, înregistrată sub nr. J05/2313/2004 la oficiul Registrului Comerţului, CUI/CIF RO17035747 anunță demararea proiectului cu titlul ”Proiect capital de lucru – ALEXER SRL”, proiect RUE nr 5396 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Bonus de la EVERESTUS
02
Mai

EVERESTUS vine in atentia ta cu game de cadouri si obiecte promotionale super atractive care cu siguranta iti vor capta atentia. Ofertele speciale, concursurile, premiile si bonusurile vor face parte in mod constant din strategia EVERESTUS. Intelegem dorinta ta de a beneficia de produse la preturi excelente si tocmai de aceea venim cu astfel de solutii care fac din oferta EVERESTUS, una super atractiva.

Portofele personalizate
27
Apr.

Cadourile personalizate au fost si vor ramane o solutie excelenta pentru firme si companii de a-si fideliza clientii, furnizorii si partenerii de afaceri. Cei care gandesc o strategie de dezvoltare viabila si pe termen lung stiu cu siguranta ca este mult mai usor sa-ti pastrezi clientii si partenerii actuali decat sa castigi altii noi.

Mouse personalizat
24
Apr.

EVERESTUS ofera o gama larga de gadgeturi si accesorii PC care se pot personaliza folosind cele mai moderne tehnici de personalizare. Din gama de accesorii PC poti alege un mouse personalizat, care sa-ti duca cu eficienta mai departe un mesaj puternic de brand. Mouse-urile prezentate pe EVERESTUS sunt modele de calitate, care pot deveni cadouri personalizate foarte inspirate.

Materiale promotionale personalizate
24
Apr.

Astazi, ca sa razbati in business, trebuie sa te promovezi in mod constant prin cat mai multe metode posibile. Una dintre aceste metode, este promovarea prin intermediul materialelor promotionale personalizate. Indiferent in ce industrie activezi, cu siguranta vom gasi idei de materiale promotionale care sa fie perfect adaptate business-ului tau. Folosind materiale promotionale personalizate poti face cunoscut si apreciat brandul tau, firma sau afacerea ta. 

Harti personalizate
18
Apr.

Iti punem la dispozitie o gama foarte larga de harti care se pot personaliza conform nevoilor tale. Hartile de pe EVERESTUS.RO sunt de calitate superioara, cu informatii actualizate si cu un design modern si atragator. Oricare dintre aceste harti le putem personaliza astfel incat sa-ti fie cat mai utile in activitatea de zi cu zi. Putem realiza harti de perete, harti pliabile, harti de exterior, harti de buzunar sau alte tipuri de harti personalizate. Personalizarea se poate face in mai multe moduri, cele mai solicitate variante fiind acelea de insert logo, insert caseta publicitara, insert banner, localizare de obiective, desenare de rute sau trasee, cromatica personalizata.

Cadouri personalizate
17
Apr.

Everestus este importator si furnizor de cadouri personalizate pentru firme, companii si institutii publice. Iti punem la dispozitie mii de idei de cadouri care se pot personaliza cu logo, slogan sau alte mesaje de promovare. Cadourile personalizate sunt foarte eficiente din punct de vedere a cresterii notorietatii celor care le ofera, mai ales atunci cand sunt alese astfel incat sa ofere plus valoare colaboratorilor, partenerilor si tuturor celor care le primesc.

Idei de promotionale pentru Paste
22
Mar.

Sarbatoarea Pascala se apropie cu pasi repezi, asadar pregateste-te din timp cu materiale promotionale adecvate acestei perioade. Atunci cand detii o firma sau o mica afacere la care tii si pe care doresti sa o duci cat mai sus pe culmile succesului, stii ca adevarata cheie a succesului este reprezentata de relatiile pe care le stabilesti cu ceilalti membrii, cu subordonatii si cu clientii fideli. Astfel ar trebui sa stii deja cat de importante sunt ingenioasele obiecte promotionale de Paste cu logo-ul firmei tale, pentru a intretine acele relatii stranse.