BLOG

Anunturi
Evenimente
Marketing
Ștergerea filtrelor
Anunț finalizare proiect finanțat prin Măsura 2 Granturi pentru capital de lucru - Alexer Srl
31
Aug.

Societatea SC ALEXER SRL cu sediul în Bihor, Comuna Osorhei, Str. 8, Nr. 5 , Sat Osorhei, înregistrată sub nr. J05/2313/2004 la oficiul Registrului Comerţului, CUI/CIF RO17035747 anunță finalizarea proiectului cu titlul ”Proiect capital de lucru – ALEXER SRL”, proiect RUE nr 5396 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Idei de materiale promotionale pe care le poti folosi acasa sau la iesiri in aer liber
12
Aug.

Daca targetul vizat de tine este reprezentat de persoanele fizice si vrei ca mesajul tau sa ajunga la acestea intr-un mediu cald si relaxat cum este cel reprezentat de propriile lor case, atunci ar fi bine sa te orientezi catre produsele din categoria Casa & Gradina. Produsele incluse in aceasta categorie sunt folosite de obicei acasa, in bucatarie sau poate in alte zone ale casei.

Anunț începere proiect finanțat prin Măsura 2 Granturi pentru capital de lucru - Alexer Srl
14
Apr.

Societatea SC ALEXER SRL cu sediul în Bihor, Comuna Osorhei, Str. 8, Nr. 5 , Sat Osorhei, înregistrată sub nr. J05/2313/2004 la oficiul Registrului Comerţului, CUI/CIF RO17035747 anunță demararea proiectului cu titlul ”Proiect capital de lucru – ALEXER SRL”, proiect RUE nr 5396 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Harti personalizate
18
Apr.

Iti punem la dispozitie o gama foarte larga de harti care se pot personaliza conform nevoilor tale. Hartile sunt de calitate superioara, cu informatii actualizate si cu un design modern si atragator. Oricare dintre aceste harti le putem personaliza astfel incat sa-ti fie cat mai utile in activitatea de zi cu zi. Putem realiza harti de perete, harti pliabile, harti de exterior, harti de buzunar sau alte tipuri de harti personalizate. Personalizarea se poate face in mai multe moduri, cele mai solicitate variante fiind acelea de insert logo, insert caseta publicitara, insert banner, localizare de obiective, desenare de rute sau trasee, cromatica personalizata.

Idei de promotionale pentru Paste
22
Mar.

Sarbatoarea Pascala se apropie cu pasi repezi, asadar pregateste-te din timp cu materiale promotionale adecvate acestei perioade. Atunci cand detii o firma sau o mica afacere la care tii si pe care doresti sa o duci cat mai sus pe culmile succesului, stii ca adevarata cheie a succesului este reprezentata de relatiile pe care le stabilesti cu ceilalti membrii, cu subordonatii si cu clientii fideli. Astfel ar trebui sa stii deja cat de importante sunt ingenioasele obiecte promotionale de Paste cu logo-ul firmei tale, pentru a intretine acele relatii stranse.

Rasplateste succesul prin oferirea de cadouri personalizate
22
Mar.

Aprecierea atingerii rezultatului, acceptarea succesului, loializarea angajatilor si colaboratorilor, sunt actiuni pe care din ce in ce mai multe firme le practica. Un angajat loializat poate deveni unul foarte eficient.

Daca firma pe care o detii sarbatoreste un anumit numar de ani de la infiintare, atunci cand succesul si castigul iti bate la usa, trebuie sa sarbatoresti prin a multumi persoanelor care te-au ajutat sa ajungi acolo unde esti. Se spune ca succesul vine din truda unei echipe unite si competitive. Astfel in momentele importante pentru firma ta, ofera-le un cadou persoanalizat colegilor tai, colaboratorilor firmei si nu in ultimul rand clientilor fideli.