BLOG

10 Idei de cadouri care se pot personaliza individual cu logo si nume destinatar – Partea 1

Cadouri
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
10 Idei de cadouri care se pot personaliza individual cu logo si nume destinatar – Partea 1

Daca esti in cautarea unor idei de cadouri de calitate pe care sa le personalizezi cu logo-ul tau, dar si cu numele destinatarului, ai ajuns in locul potrivit. Everestus iti pune la dispozitie peste 2000 de produse care se pot personaliza individual cu logo si nume destinatar. Trebuie specificat faptul ca nu toate produsele listate pe site beneficiaza de aceasta facilitate. Tocmai din acest motiv, am creat o categorie dedicata, care contine exclusiv acele produse care se pot personaliza individual cu logo si nume destinatar. In acest fel, pe Everestus, iti va fi foarte usor sa identifici rapid produsele respective.

Facem precizarea ca personalizare individuala nu inseamna personalizarea unui singur produs. Exista anumite cantitati minime care se pot comanda, care sunt specificate pe pagina fiecarui produs in parte. Sa luam ca si exemplu o agenda care se poate comanda intr-o cantitate de minim 30 de bucati. In acest caz, personalizare individuala inseamna ca pe fiecare din cele 30 de agende vom personaliza logo-ul tau si suplimentar pe fiecare agenda vom adauga un nume de destinatar.

 

Daca firma ta are, spre exemplu, 55 de angajati si doresti sa le oferi acestora cadouri unice personalizate cu numele lor dar si cu logo-ul tau in acelasi timp, trebuie doar sa optezi pentru produse din categoria dedicata acestora si sa ne trimiti o solicitare direct de pe pagina produsului ales, in care sa specifici la observatii ca doresti personalizare individuala cu logo si nume angajat.

Aceasta facilitate nu se aplica doar firmelor care doresc sa ofere cadouri memorabile angajatilor lor. La fel de bine se poate aplica si pentru o Scoala sau Universitate, care doreste sa ofere cadouri personalizate cu emblema scolii/universitatii + numele fiecarui absolvent. Sau poate reprezinti un club sportiv care are 120 de sportivi legitimati si care doreste sa-si rasplateasca si sa-si motiveze sportivii cu astfel de cadouri personalizate cu emblema clubului + numele sportivului. Sau poate reprezinti o asociatie sau o organizatie cu foarte multi membri, si doresti sa le oferi acestora bucuria unui cadou cu adevarat personal.

In continuare iti prezentam 10 idei de cadouri care se pot personaliza individual cu logo-ul sau emblema entitatii pe care o reprezinti + numele destinatarului.

 

Cuprins:

1… Agende

2… Sticle de apa

3… Bluze si hanorace

4… Boxe portabile

5… Caciuli

6… Cani de voiaj, cani termos, cani ceramice si termosuri

7… Casti audio

8… Genti cosmetice, genti de voiaj, genti laptop si genti sport

9… Genti termoizolante

10… Incarcatoare wireless

 

1… Agende personalizate cu logo si nume destinatar

Vrei o agenda stilata pe care sa o personalizezi cu logo-ul tau si cu numele destinatarului? Avem o multime de modele care sunt compatibile cu aceasta facilitate. Pe coperta fata a agendei putem amplasa logo-ul tau, iar sub logo sa personalizam si numele destinatarului care o va folosi.

Click aici pentru a vizualiza colectia de agende cu personalizare individuala.

 

agende cu personalizare individuala

2… Sticle de apa personalizate cu logo si nume destinatar

Alege o sticla de apa sau un bidon sport pe care sa-ti lasi amprenta personalizand logo-ul tau + numele destinatarului. Poti opta pentru o sticla de apa din aluminiu sau otel, din plastic sau tritan, sau poate pentru un bidon sport realizat dintr-o sticla de calitate.

Click aici pentru a vizualiza colectia de sticle de apa cu personalizare individuala.

 

3… Bluze si hanorace personalizate cu logo si nume destinatar

Putem personaliza individual chiar si textile promotionale cum ar fi o gama extinsa de bluze si de hanorace. Alege un hanorac sau o bluza pe culoarea preferata si comanda-l cu personalizare individuala. Hanoracele personalizate sunt potrivite pentru sportivii legitimati la diverse cluburi sportive, dar si pentru angajatii firmelor si companiilor.

Click aici pentru a vizualiza colectia de bluze cu personalizare individuala.

Click aici pentru a vizualiza colectia de hanorace cu personalizare individuala.

 

4… Boxe portabile personalizate cu logo si nume destinatar

Boxele portabile sunt idei de cadouri premium, pe care le poti oferi celor mai importanti colaboratori si parteneri, dar si angajatilor din firma pe care o reprezinti. Le personalizam cu logo-ul tau si numele destinatarului, si astfel vor deveni cadouri foarte personale.

Click aici pentru a vizualiza colectia de boxe portabile cu personalizare individuala.

 

boxe portabile cu personalizare individuala

5… Caciuli personalizate cu logo si nume destinatar

Vine iarna si vrei sa oferi cadouri care se potrivesc acestui anotimp? Alege o caciula pe care sa-ti lasi amprenta prin personalizarea logo-ului tau. La fel de bine, pe langa logo, putem personaliza si numele destinatarului. Verifica daca te incadrezi la cantitatea minima care se poate comanda si trimite-ne o solicitare de pe pagina cu caciula pe care ti-o doresti.

Click aici pentru a vizualiza colectia de caciuli cu personalizare individuala.

 

6… Cani de voiaj, cani termos, cani ceramice si termosuri personalizate cu logo si nume destinatar

Everestus iti pune la dispozitie foarte multe modele de cani ceramice, cani de voiaj, cani termos si termosuri care se pot personaliza individual. Poti alege cadoul potrivit dintr-o gama variata de forme, culori si capacitati disponibile, astfel incat sa corespunda nevoilor tale.

Click aici pentru a vizualiza colectia de cani cu personalizare individuala.

Click aici pentru a vizualiza colectia de cani de voiaj cu personalizare individuala.

Click aici pentru a vizualiza colectia de cani termos cu personalizare individuala.

Click aici pentru a vizualiza colectia de termosuri cu personalizare individuala.

 

cani termos cu personalizare individuala

7… Casti audio personalizate cu logo si nume destinatar

Esti in cautarea unor idei de cadouri din gama de tehnologie? Poti opta pentru o pereche de casti audio cu conectivitate bluetooth, wireless sau cu fir. Castile audio sunt cadouri portabile la mare cautare.

Click aici pentru a vizualiza colectia de casti audio cu personalizare individuala.

 

8… Genti cosmetice, genti de voiaj, genti laptop si genti sport personalizate cu logo si nume destinatar

La Everestus gasesti o colectie vasta de modele de genti care se pot personaliza individual. Poti opta pentru o geanta laptop sau pentru o geanta sport. Pentru calatorii si vacante reusite sunt excelente gentile de voiaj si gentile cosmetice.

Click aici pentru a vizualiza colectia de genti cosmetice cu personalizare individuala.

Click aici pentru a vizualiza colectia de genti de voiaj cu personalizare individuala.

Click aici pentru a vizualiza colectia de genti laptop cu personalizare individuala.

Click aici pentru a vizualiza colectia de genti sport cu personalizare individuala.

 

genti laptop cu personalizare individuala

9… Genti termoizolante personalizate cu logo si nume destinatar

Organizezi petreceri in aer liber? Obisnuiesti sa-ti motivezi angajatii ducandu-i in diverse drumetii sau la picnic? Alege o geanta termoizolanta cu personalizare individuala pe care sa o oferi fiecarui coleg sau colaborator. Cu siguranta aceste genti termoizolante vor fi cadouri reusite, datorita utilitatii lor.

Click aici pentru a vizualiza colectia de genti termoizolante cu personalizare individuala.

 

10… Incarcatoare wireless personalizate cu logo si nume destinatar

Incarcatoarele wireless sunt foarte cautate in ultima perioada. Din ce in ce mai multa lume detine telefoane inteligente cu functie de incarcare wireless, iar pentru acestia aceste incarcatoare sunt foarte utile. Alege sa personalizezi cu logo si nume destinatar un incarcator wireless de la Everestus.

Click aici pentru a vizualiza colectia de incarcatoare wireless cu personalizare individuala.

 

incarcatoare wireless cu personalizare individuala

Everestus este importator si distribuitor in Romania de materiale si obiecte promotionale, cu o gama extinsa de peste 40000 de produse care se pot personaliza. Intra pe site si alege produsul pe care doresti sa ti-l personalizam astfel incat sa te promovezi eficient catre publicul tau tinta.