Tricouri

Tricourile personalizate sunt materiale promotionale foarte indragite si populare, ele fiind atractive pentru majoritatea firmelor, indiferent de industria in care activeaza. Tricourile reprezinta un suport excelent de promovare. Tricourile se pot inscriptiona cu logoul, sloganul sau mesajul brandului tau si ofera o suprafata mare de personalizare.

Tricourile personalizate sunt instrumente ideale de promovare, ele punandu-ti brandul in vazul lumii atunci cand acestea sunt purtate. Astfel, pentru a te ajuta sa iti cresti firma, iti punem la dispozitie o gama foarte extinsa de aproximativ 16.000 de modele disponibile. Dandu-ti posibilitatea de a alege dintr-o varietate asa de mare de produse, ne asiguram ca indiferent de ce preferinte ai, vom avea o multime de modele care ti se vor potrivi. Categoria de tricouri personalizate se imparte, la randul ei, in mai multe subcategorii: Tricouri POLO, Tricouri Dama, Tricouri Barbati, Tricouri Unisex, Tricouri Copii, Tricouri bebelusi si Maiouri. Asadar, indiferent ca sponsorizezi un eveniment, se apropie o sarbatoare sau o ocazie speciala si te gandesti sa faci cadouri, ai la indemana aceste tricouri personalizate cu scopul de a-ti promova brandul.

tricouri personalizate

 

De ce tricourile personalizate sunt instrumente excelente de promovare?

 

In cazul in care te gandesti sa incepi o noua campanie de marketing cu scopul de a-ti promova brandul si de a beneficia de vizibilitate in plus, iti venim in ajutor. Prin posibilitatea lor de a fi personalizate, tricourile devin niste instrumente ideale de personalizare. In timpul in care le porti, tricourile iti vor oferi garantia faptului ca brandul tau va fi expus in fata lumii. Personalizarea tricourilor iti va oferi vizibilitate si notorietate, si astfel brandul tau va fi expus in vazul multor oameni. Astfel, tricourile personalizate devin instrumente excelente de promovare, care te vor ajuta sa iti ridici brandul la urmatorul nivel si sa cresti ca si firma.

In plus, prin posibilitatea lor de a fi personalizate, tricourile devin niste cadouri business ideale pentru firmele care vor sa isi promoveze brandul prin oferirea unui cadou ca si bonus la comenzile primite sau pentru firmele care isi promoveaza brandul la diverse evenimente culturale sau sportive.

 

Cum se pot personaliza tricourile? Care sunt tehnicile de personalizare disponibile?

 

Pentru a te ajuta sa iti duci campania de promovare la bun sfarsit, iti oferim posibilitatea de a-ti personaliza tricourile. Gama foarte larga de modele de tricouri iti ofera sansa de a gasi tricourile cele mai potrivite pentru tine si brandul tau. Dupa ce iti gasesti modelul potrivit, pasul urmator va fi sa iti inscriptionam tricourile cu mesajul dorit, logo sau slogan. Pentru a realiza acest lucru, poti alege dintr-o serie de tehnici de personalizare, dintre care cele mai populare sunt: Serigrafie, Broderie, Transfer, HXD Standard, direct si vinyl printing, etc. Tricourile se pot inscriptiona cu logoul, sloganul sau mesajul brandului tau si iti pun la dispozitie o suprafata mare de personalizare pe care o poti utiliza in cele mai originale si interesante moduri.

Everestus importa in mod direct si distribuie tricouri personalizate, asa ca nu ezita sa ne vizitezi siteul si sa rasfoiesti paginile cu modelele disponibile pentru a-ti promova brandul in cel mai bun mod posibil!

Înainte