Pixuri

Pixurile personalizate sunt obiecte indispensabile in activitatea oricarui birou. Indiferent ca lucrezi la biroul de la firma sau la biroul de acasa, un instrument de scris iti poate fi de folos intotdeauna. Pixurile pot fi personalizate cu logo, mesaj sau slogan, fiind excelente materiale promotionale.

Traim intr-o lume in care suntem dominati de tehnologie, dar asta nu inseamna ca trebuie sa renuntam la obiceiurile de odinioara si sa scapam de activitatile care ne fac cu adevarat oameni, sa scriem si sa citim. Acestea fiind spuse, gama noastra larga de pixuri personalizabile iti vine in ajutor, pentru ca atunci cand bateria telefonului sau a tabletei e pe rosu, sa ai la indemana instrumentul de care ai nevoie pentru a-ti nota o informatie importanta.

pixuri personalizate

 

Ce tipuri de pixuri personalizate gasesti pe Everestus?

 

Iti punem la dispozitie o gama foarte variata de pixuri care se pot personaliza, gama care contine aproximativ 4000 de modele, organizate in mai multe subcategorii: pixuri metalice, pixuri din plastic, pixuri din lemn, pixuri ecologice, pixuri multicolore si pixuri multifunctionale. Pixurile sunt disponibile intr-o varietate mare de culori, materiale si functii (touchscreen), si pot avea pasta neagra sau albastra.

 

Cu ce ne ajuta pixurile personalizate in viata de zi cu zi?

 

Indiferent de profesie, pixul este un instrument care te poate ajuta in munca de zi cu zi. Pornind de la copiii care merg la scoala, isi noteaza lectiile si isi scriu temele, la adolescentii care isi noteaza intamplarile in jurnal, la elevii si studentii care iau notite, la profesorii care predau, la parintii care isi scriu task-urile si pana la bunicii care se joaca X si 0 cu nepotii, pixul personalizat este un obiect atemporal care isi are locul pe orice birou sau masa de lucru.

 

De ce pixul personalizat este un instrument excelent de marketing si cum se poate personaliza?

 

Pornind de la premiza ca pixul este un obiect indispensabil, de ajutor in viata oricarui om, ne-am gandit ca am putea profita de acest lucru. Avand in vedere ca pixurile sunt obiecte folosite zilnic si in multe locuri, ne-am gandit sa iti oferim posibilitatea de a le personaliza, pentru ca logoul sau sloganul companiei tale sa fie vazut de un volum cat mai mare de potentiali clienti. Acest lucru face ca un simplu pix sa devina un instrument foarte bun de marketing, facandu-ti brandul mai cunoscut cu destul de putin efort. Pentru a realiza asta, iti punem la dispozitie o multitudine de tehnici de personalizare, printre care putem enumera: Gravura laser (YAG), Tampografie, Serigrafie rotativa, Digital UV, Transfer Printing, Digital transfer, etc.

In acelasi timp, pixul personalizat este ideal ca si cadou business. Daca se apropie ziua tatalui, ziua mamei, o sarbatoare mare ca si Craciunul, Pastele, Anul Nou sau te gandesti sa iti surprinzi colegii de la birou cu un cadou util si neasteptat, nu ezita sa te orientezi inspre un pix personalizat. Unul dintre pixurile multifunctionale iti poate impresiona asociatii cu multitudinea de functii pe care le are. Insa, in cazul in care vrei sa faci un cadou elegant, iti recomandam sa te orientezi inspre categoria noastra de pixuri metalice sau de seturi de scris, care pot surprinde prin eleganta si utilitatea lor.

Everestus importa direct si distribuie pixuri personalizate, asa ca nu astepta si incepe sa rasfoiesti paginile cu modelele de pixuri disponibile!

Înainte