BLOG

Idei de materiale promotionale pe care le poti folosi acasa sau la iesiri in aer liber

Marketing
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
Idei de materiale promotionale pe care le poti folosi acasa sau la iesiri in aer liber

Daca targetul vizat de tine este reprezentat de persoanele fizice si vrei ca mesajul tau sa ajunga la acestea intr-un mediu cald si relaxat cum este cel reprezentat de propriile lor case, atunci ar fi bine sa te orientezi catre produsele din categoria Casa & Gradina. Produsele incluse in aceasta categorie sunt folosite de obicei acasa, in bucatarie sau poate in alte zone ale casei.

 

Materiale promotionale pentru Acasa

 

Vrei niste idei de materiale promotionale personalizate pentru acasa? Inspirate-te din magazinul nostru EVERESTUS.RO, in special din categoria dedicata pentru Casa si Bucatarie.

Poti alege dintre produse dedicate pentru uzul in bucatarie, sau poate produse cum sunt rame foto, articole menaj, decoratiuni, lumanari, termometre, timere, diverse unelte de gradinarit pentru exterior. Acestea sunt doar cateva idei de materiale promotionale sau cadouri personalizate exact pentru publicul vizat de tine.

De exemplu poti oferi tot felul de produse personalizate cu logo-ul tau cu ocazia diverselor evenimente sau chiar de sfarsit de an. Aceste obiecte promotionale sunt utile si functionale si vor fi folosite des, ceea ce face ca investitia ta sa merite. Poti investi in obiecte promotionale pentru uz casnic, pentru ca oriunde si oricand sunt binevenite.

In cazul in care vrei sa ajungi cu mesajul tau la publicul feminin de varste medii sau mai inaintate, poti investi in articole promotionale personalizate care se pot folosi in bucatarie, cum ar fi: un sort de bucatarie, un cantar de bucatarie, set de gatit, cutite ceramice, set de ustensile, set cocktail, shaker, manusa de bucatarie, etc.

 

materiale promotionale pentru acasa

 

O alta idee ar fi sa investesti in lumanari parfumate care au diverse forme atragatoare sau poate in tot felul de obiecte decorative utile pentru casa fiecaruia. Mesajul tau promotional poate fi personalizat pe aceste obiecte in diverse locuri, folosind diferite tehnici de personalizare.

Ramele foto, termometrele, articolele de menaj sunt deasemenea foarte interesante pentru firmele care au nevoie sa-si transmita mesajul catre persoanele care folosesc in mod regulat astfel de produse.

In concluzie, aici pe EVERESTUS.RO gasesti numeroase idei de obiecte promotionale cu ajutorul carora sa-ti cultivi imaginea brandului sau firmei tale sau poate sa transmiti un anumit mesaj de marketing.

Apeleaza la specialistii nostri care iti vor recomanda cele mai bune idei de materiale promotionale, astfel incat investitia ta sa fie cat mai eficienta.

 

Promotionale de sezon pentru Picnic si Camping

 

Acum in aceasta perioada a concediilor cu totii ne dorim sa beneficiem de o vacanta de neuitat. Fie ca ne-am gandit cu mult timp inainte si ne-am rezervat vacanta in tara sau prin strainatate, fie vom demara in tromba si vom pleca spre o destinatie aleasa foarte rapid fara prea multe planuri la baza, vom avea nevoie de multe lucruri pe care sa le avem cu noi, astfel incat sa ne facem vacantele cat mai atractive.

 

materiale promotionale de sezon picnic camping

 

Unii vor merge cu avionul catre destinatii mai exotice, altii isi vor incarca autoturismele cu toate cele necesare si vor calatori pe drumurile patriei catre destinatiile preferate. Firmele si companiile care inteleg sa investeasca in promovarea brandurilor prin intermediul materialelor promotionale personalizate stiu ca produsele cele mai potrivite acum sunt cele din categoriile Picnic si Camping. Astea sunt produsele de care majoritatea au nevoie in aceasta perioada, ceea ce inseamna ca mesajul tau odata imprimat pe ele va ajunge sa fie vazut de foarte multa lume.

Trebuie sa alegi produse utile si functionale pe care targetul vizat le va folosi in mod regulat in aceasta perioada. In categoria Picnic si Camping vei gasi foarte multe idei de materiale promotionale de sezon, printre care putem enumera: parasolare, binocluri, umbrele, racitoare, seturi picnic, cani termos, ochelari, lanterne, impermeabile, busole, bricege, articole sportive, articole pentru plaja, accesorii auto, incarcatoare solare.

Exemplele de mai sus sunt doar cateva din sutele de idei de materiale promotionale de sezon pe care EVERESTUS ti le pune la dispozitie. Colectia completa de obiecte promotionale pentru Picnic si Camping o gasesti foarte usor intre categoriile principale de pe EVERESTUS.

Apeleaza la EVERESTUS si vei beneficia de consultanta de specialitate in alegerea celor mai potrivite obiecte promotionale, care sa-ti asigure succesul in cultivarea imaginii brandului tau.

 

EVERESTUS, furnizor de materiale promotionale

 

In acest moment pe EVERESTUS poti alege din peste 50000 de idei de materiale promotionale. Acoperim aproape toate categoriile si industriile cu produse specifice, care se pot personaliza folosind cele mai moderne metode de personalizare.

Ne adaptam usor si cautam cele mai bune solutii pentru clientii nostri. Facem tot posibilul ca sa raspundem intr-un termen cat mai scurt oricarei solicitari venite din partea ta. In cazul in care iti doresti alte tipuri de produse si ai anumite nevoi foarte specifice, noi cei de la EVERETUS, putem sa cautam intr-o baza de date mult mai larga de produse promotionale care se pot personaliza si sa-ti gasim relativ usor produsele dorite de tine.

Apeleaza cu incredere la EVERESTUS atunci cand ai nevoie de materiale promotionale personalizate.