BLOG

Boxe portabile Bluetooth care se pot personaliza cu logo-ul sau mesajul tau

Tehnologie
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
Boxe portabile Bluetooth care se pot personaliza cu logo-ul sau mesajul tau

Boxele portabile Bluetooth si wireless iti permit sa asculti muzica preferata oriunde te-ai afla, fara sa ai nevoie de cabluri. Boxele portabile se pot folosi atat acasa cat si atunci cand esti in deplasare, fiind excelente obiecte promotionale personalizabile. La Everestus gasesti o multime de modele de buna calitate care se pot personaliza cu logo sau mesaj. Boxele portabile sunt o optiune buna pentru firmele care cauta idei de cadouri business personalizate. Difuzoarele sunt utile atunci cand organizezi petreceri in propria ta curte, langa piscina sau pe malul unui lac unde te-ai dus sa te relaxezi, in camping sau in drumetii, la iarba verde sau la o iesire in parc.

 

Cuprins:

1... De ce sa te promovezi prin intermediul boxelor portabile personalizate

2... Top 7 modele de boxe portabile care se pot personaliza

 

1... De ce sa te promovezi prin intermediul boxelor portabile personalizate

Poti sa cresti vizibilitatea brandului tau cu ajutorul acestor boxe portabile wireless cu conectivitate Bluetooth. Sunt produse la moda, fiind folosite mai intens de catre generatia tanara, dar nu numai. Boxele portabile pot fi utilizate pentru a anima petreceri organizate intre prieteni, angajati si colaboratori. Iti poti rapid conecta telefonul la o astfel de boxa portabila folosind tehnologia Bluetooth, si astfel sa ai acces imediat la listingul cu melodiile tale preferate. Logo-ul tau odata imprimat pe aceste boxe va deveni foarte vizibil fiind intotdeauna in centrul atentiei tuturor. Boxele portabile de exterior, rezistente la intemperii, sunt foarte potrivite pentru iesirile la iarba verde, drumetii si camping. Ele fiind micute sunt foarte usor de transportat si de utilizat.

Boxele Bluetooth personalizate sunt o buna alegere de cadouri business si corporate. Aceste difuzoare sunt disponibile in variate forme si dimensiuni, avand de asemenea puteri diferite. Boxele moderne sunt mici, portabile, unele fiind chiar si rezistente la apa sau pot avea diverse lumini LED. Cu ajutorul tehnologiei Bluetooth boxele portabile pot fi asociate rapid si usor cu telefoanele mobile, tabletele si laptopurile din dotare.

boxe portabile personalizate

Daca ai nevoie de un cadou modern, personalizat cu logo-ul tau, care sa-ti cresca brandingul pentru o lunga perioada de timp, boxele personalizate sunt o alegere excelenta. La Everestus gasesti o gama variata de boxe portabile care se pot personaliza, cu forme si culori diferite, de la branduri cunoscute. Acum poti oferi cadouri personalizate care ii vor impresiona chiar si pe iubitorii de muzica de calitate, avand in acelasi timp posibilitatea de a-ti face vizibil brandul si afacerea. La Everestus poti alege intre mai mult de 300 de modele de boxe portabile cu conectivitate Bluetooth pe care se pot imprima logo-ul sau mesajul tau.

O boxa portabila Bluetooth personalizata cu logo sau mesaj a devenit una dintre alegerile de top atunci cand vorbim despre un cadou business distribuit catre angajati, colaboratori, parteneri si clienti, fiind un excelent instrument de marketing pentru firmele care aleg sa se promoveze prin intermediul acesteia. Progresele tehnologice au facut ca ascultarea muzicii sa fie mult mai simpla si mai populara decat oricand, iar tu ca si administrator de firma sau specialist in marketing poti profita de aceasta tendinta in crestere, incluzind o boxa portabila personalizata in viitoarea ta campanie de promovare.

Click aici pentru a vizualiza toate modelele de boxe Bluetooth.

 

2... Top 7 modele de boxe portabile care se pot personaliza

Poti alege dintre peste 300 de modele de boxe portabile disponibile in forme, culori si puteri diverse. Poti opta chiar si pentru cateva modele de difuzoare personalizate care au forme amuzante, alegand astfel sa te diferentiezi si mai tare in ochii celor care le vor utiliza. In continuare iti prezentam cateva modele polulare de boxe portabile pe care le poti comanda si personaliza la Everestus.

 

Boxa portabila cu radio si MP3 player

Difuzor Bluetooth cu carcasa metalica. Cu radio, MP3 player, funcție de apel hands-free si baterie reincarcabila incorporata. Include incarcator USB si cablu auxiliar. Acest model de boxa portabila este disponibil pe mai multe culori: alb, portocaliu, rosu, galben, albastru, negru, argintiu si verde. Click aici pentru a vizualiza acest model.

 

boxa portabila model 1

Boxa portabila cu putere de 3W, Bluetooth 5.0

Boxa wireless de buzunar de 3 W cu sunet surprinzator de puternic. Fabricata din aluminiu durabil. Cu baterie de 180 mAh care permite un timp de redare de pana la 3 ore la o singura incarcare si distanta de functionare de 10 m folosind BT5.0. Include cablu de incarcare din material TPE fara PVC. Acest model de boxa portabila este disponibil pe mai multe culori: gri antracit, argintiu si albastru. Click aici pentru a vizualiza acest model.

 

boxa portabila model 2

Boxa portabila cu conectare Bluetooth, baterie 400 mAh

Fara DJ? Fara petrecere! Bucura-te de muzica cu acest difuzor wireless de 3 W cu optiune excelenta de a a fi personalizat. Cu BT 4.2 pentru o conexiune usoara. Distanta de operare pana la 10 metri. Cu baterie de 400 mAh care permite un timp de operare de 2-3 ore. Material ABS. Click aici pentru a vizualiza acest model.

 

boxa portabila model 3

Boxa portabila 3W cu incarcator wireless

Boxa 5.0 wireless din bambus in fata, ABS in spate si incarcator wireless de 10 W. Conectati dispozitivul la computer si asezati telefonul pe zona de incarcare pentru a se incarca. 1 baterie reincarcabila Li-Ion de 1800 mAh. Date de iesire: 3W, 4 Ohm. Timp de redare aprox. 2h. Click aici pentru a vizualiza acest model.

 

boxa portabila model 4

Boxa portabila cu Led-uri de 2x5W

Boxa wireless cu LED-uri de 2 x 5 W, rezistenta la stropire IPX4 cu lumina LED cu culoare alternanta. 1 baterie reincarcabila cu ioni de litiu de 1800 mAh. Click aici pentru a vizualiza acest model.

 

boxa portabila model 5

Boxa portabila cu aspect de lumanare de 5W

Difuzor Bluetooth cu iesire de 5 W si un design atractiv cu dimmer de lumanare incorporat pentru a oferi o atmosfera romantica. Acest difuzor poate fi folosit si separat ca lumina, unde luminozitatea este usor de controlat prin rotirea corpului. Bateria reincarcabila incorporata de 1000 mAh asigura 2,5-5 ore de redare la volum maxim (depinde de dimmer ON/OFF). Bluetooth 5.1 cu o raza de conexiune de pana la 10 metri pentru o conexiune stabila si sunet de calitate. Livrat intr-o cutie de hartie kraft premium cu un autocolant colorat. Plastic ABS. Click aici pentru a vizualiza acest model.

 

boxa portabila model 6

Boxa portabila rezistenta la apa

Foloseste acest difuzor compact, dar puternic, oriunde ai merge. Stai pe plaja? Petrecere la piscina? Ploaie brusca? Nu iti face griji! Difuzorul tau este rezistent la apa IPX7 pana la 1 metru adancime si maxim 30 de minute! Dupa o zi cu nisip la plaja, pur si simplu il speli si il cureti la dus. Difuzorul vine cu o catarama pentru a-l purta in rucsac sau pentru a-l folosi ca suport pentru difuzor. Bateria impresionanta va dura pana la 24 de ore, asa ca pregateste-te pentru o noapte intreaga. Daca primesti un apel, raspunzi la el cu microfonul integrat la o calitate clara. Click aici pentru a vizualiza acest model.

boxa portabila model 7

Pentru mai multe detalii despre modul in care poti folosi platforma Everestus.ro am creat un ghid detaliat in care oferim raspunsuri la cele mai importante intrebari. Ghidul Everestus il poti consulta aici.

Everestus este furnizorul tau de materiale si obiecte promotionale. Avem in portofoliu un numar de peste 40000 de produse pe care le putem personaliza conform nevoilor tale. Trimite-ne o solicitare de oferta, direct de pe pagina produsului pe care ti-l doresti, si vom reveni la tine cu cotatia de pret special si estimarea termenului de livrare. Noi, cei de la Everestus, beneficiem de peste 18 ani de experienta in domeniul materialelor si obiectelor promotionale. Suntem aici ca sa te ajutam sa identifici cele mai bune produse pentru nevoile tale, tinand cont de piata si bugetul de care dispui, si sa te asiguram ca investitia in materiale promotionale personalizate va fi una in concordanta cu obiectivele dorite.