BLOG

Evantaie personalizate excelente pentru a te racori in zilele de vara

Accesorii
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
Evantaie personalizate excelente pentru a te racori in zilele de vara

Daca cauti idei noi de obiecte si materiale promotionale care sunt folosite des pe timp de vara te poti orienta catre gama de evantaie personalizate. La Everestus gasesti peste 50 de modele de evantaie care pot fi personalizate cu imaginea brandului tau sau a afacerii tale. In ultimii ani solicitarile pentru evantaie personalizate au crescut foarte mult, fiind din ce in ce mai apreciate de catre firme, companii si organizatori de evenimente. Evantaiele se personalizeaza intr-un mod discret in special pe maner prin gravura laser sau tampografie.

 

Cuprins:

1… Utilitatea evantaielor personalizate

2… 7 modele de evantaie care se pot personaliza

 

1… Utilitatea evantaielor personalizate

Evantaiele personalizate sunt o modalitate ideala de a-ti promova brandul sau afacerea, deoarece sunt disponibile intr-o gama variata de culori si materiale si au o reala utilitate in special in zilele foarte calduroase de vara. Aceste evantaie personalizate pot promova brandul tau pe tot parcursul verii, oriunde te-ai afla. Le vei observa la diverse evenimente organizate in interior sau exterior, pe stadioane, la nunti, atunci cand te plimbi pe strada, in parcuri, pe terase, la munte, la mare sau chiar si in casele prietenilor si cunoscutilor tai.

Rasplatirea angajatilor sau a clientilor cu aceste evantaie personalizate ii vor face pe acestia sa se simta importanti si apreciati. Majoritatea celor care primesc evantaie personalizate se simt incantati de idee. Evantaiele personalizate sunt folosite des pe timp de vara, scotand astfel in evidenta brandul tau in momente si in locuri in care poate altfel ar fi fost foarte greu sa te promovezi.

Evantaiele sunt considerate excelente cadouri corporative in special pentru angajatii din companii, parteneri, colegi, colaboratori, dar si pentru clienti. Evantaiele de mana iti ofera posibilitatea de a te racori in zilele foarte toride, cu temperaturi foarte ridicate, reprezentand in acelasi timp un suport excelent de promovare. Atunci cand alegi modelul de evantai pe care ti-l doresti este important sa analizezi in prealabil toate optiunile de material, culoare, dimensiune si bineinteles de design. La Everestus gasesti evantaie realizate in diverse combinatii de materiale, cum ar fi: lemn, poliester, bambus, pvc, hartie, plastic, polipropilena. Unele materiale sunt mai usoare, altele sunt mai rezistente, si exact din acest motiv trebuie sa le analizezi cu mare atentie, astfel incat sa optezi pentru modelele cele mai potrivite pentru nevoile tale. Aceeasi atentie trebuie sa o acorzi si atunci cand alegi culoarea, astfel incat sa te asiguri ca se potriveste cu identitatea vizuala a brandului tau.

evantaie personalizate

Evantaiele au fost inventate cu multe secole in urma, iar in ultimii ani au devenit din ce in ce mai populare inclusiv ca si instrumente de promovare. Aceste evantaie personalizate cu logo sau slogan sunt alese de catre multe firme si companii pentru a fi distribuite in cadrul evenimentelor corporative mai mici sau mai mari, la concerte, la festivaluri nationale sau locale, la diverse competitii sportive organizate in salile de sport sau pe stadioane, pe litoral sau in statiunile montane, in stranduri sau complexe balneare; deoarece pe langa caracterul lor foarte practic ofera si posibilitatea de promovare a unui mesaj promotional. Evantaiele sunt obiecte promotionale convenabile si ieftine, care pot sa promoveze logo-ul sau mesajul tau in cele mai calde zile de vara si in locuri unde altfel ar fi foarte dificil sau foarte scump sa te promovezi.

A comanda de la Everestus este un proces foarte simplu. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne trimiti o solicitare de pe pagina evantaiului pe care ti-l doresti folosind butonul “Solicita oferta cu personalizare inclusa”, sa specifici cantitatea si cate culori are logo-ul tau, iar noi iti vom face in cel mai scurt timp o calculatie de pret, adaptata nevoilor tale. Daca ne trimiti logo-ul in format PDF vectorial iti vom face inclusiv si simularea digitala ca sa analizezi modul in care logo-ul tau va arata pe evantai. Dupa ce confirmi comanda poti sa primesti evantaiele la adresa ta, in cateva zile lucratoare. Pe langa evantaie la Everestus gasesti si alte accesorii lifestyle cum ar fi: sepci, palarii, portofele, ochelari de soare, esarfe si prosoape.

 

2… 7 modele de evantaie care se pot personaliza

In continuare iti prezentam cateva modele de evantaie care se pot personaliza cu logo-ul tau.

 

2.1… Evantai, 245×260 mm, Everestus, Hartie, Plastic

Evantai de mana din hartie cu brat de plastic. Dimensiune: 245 x 260 mm. Culori disponibile: alb, portocaliu cu alb, rosu cu alb, albastru cu alb, verde cu alb, negru cu alb, galben cu alb. Tehnici de personalizare disponibile: tampografie.

 

evantai personalizat model 1

2.2… Evantai de mana, lemn, poliester, 41 x 22 cm

Evantai de mana realizat din lemn si bumbac. Dimensiune: 41 cm x 22 cm. Culori disponibile: negru, bej, fuchsia, verde, rosu, albastru, alb, galben. Tehnici de personalizare disponibile: gravura laser, tampografie.

 

evantai personalizat model 2

2.3… Evantai de mana, plastic, 23 x 43 x 2.3 cm

Evantai de mana realizat din plastic. Un cadou ideal pentru zilele de canicula. Dimensiune: 23 x 43 x 2.3 cm. Culori disponibile: negru, albastru, rosu, alb, galben, portocaliu, fuchsia, verde. Tehnici de personalizare disponibile: tampografie.

 

evantai personalizat model 3

2.4… Evantai, 415x230 mm, Everestus, 20IUN0155, Natur, Lemn, Pluta

Evantai din pluta naturala cu nervuri din lemn. Material: lemn, pluta. Dimensiune: 415 x 230 mm. Culoare: natur. Tehnici de personalizare disponibile: gravura, tampografie.

 

evantai personalizat model 4

2.5… Evantai, 180×242 mm, Everestus, Plastic

Evantai de mana realizat din plastic, cu forma ovala. Dimensiune: 180 x 242 mm. Culori disponibile: galben cu alb, rosu cu alb, albastru cu alb, verde cu alb. Tehnici de personalizare disponibile: serigrafie, tampografie.

 

evantai personalizat model 5

2.6… Evantai, Everestus, 430x230 mm, Poliester, Polipropilena

Evantai de mana realizat din poliester rPet cu nervure din polipropilena. Dimensiune: 430 x 230 mm. Culori disponibile: alb, rosu, albastru, verde, negru. Tehnici de personalizare disponibile: tampografie.

 

evantai personalizat model 6

2.7… Evantai, Everestus, 180x240x4 mm, Polipropilena, PVC

Evantai din polipropilena si pvc cu maner colorat. Fabricat in Europa. Dimensiune: 180 x 240 x 4 mm. Culori disponibile: albastru, alb, galben, rosu, verde. Tehnici de personalizare disponibile: digital UV, serigrafie.

 

evantai personalizat model 7

Pentru mai multe detalii despre modul in care poti folosi platforma Everestus.ro am creat un ghid detaliat in care oferim raspunsuri la cele mai importante intrebari. Ghidul Everestus il poti consulta aici.

Everestus este furnizorul tau de materiale si obiecte promotionale. Avem in portofoliu un numar de peste 40000 de produse pe care le putem personaliza conform nevoilor tale. Trimite-ne o solicitare de oferta, direct de pe pagina produsului pe care ti-l doresti, si vom reveni la tine cu cotatia de pret special si estimarea termenului de livrare. Noi, cei de la Everestus, beneficiem de peste 18 ani de experienta in domeniul materialelor si obiectelor promotionale. Suntem aici ca sa te ajutam sa identifici cele mai bune produse pentru nevoile tale, tinand cont de piata si bugetul de care dispui, si sa te asiguram ca investitia in materiale promotionale personalizate va fi una in concordanta cu obiectivele dorite.