BLOG

Produsele Urban Vitamin se pot integra in campaniile tale de promovare

Branduri
Tehnologie
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
Produsele Urban Vitamin se pot integra in campaniile tale de promovare

Urban Vitamin este un brand de electronice high-end, special dezvoltat pentru generatia care a crescut cu stilul de viata mobil. Urban Vitamin dezvolta articole inovatoare de un nivel inalt de calitate care dureaza mai mult decat tendinta medie, folosind materiale curate cu o poveste sincera. Urban Vitamin produce casti audio over the ear wireless, boxe portabile, casti earbuds wireless, baterii externe powerbanks, cabluri si incarcatoare wireless.

Produsele Urban Vitamin la moda fac viata tinerilor urbani care sunt mult „in miscare” mai usoara si mai placuta. Gama de produse consta din elemente esentiale pentru telefon, astfel incat sa poti asculta muzica preferata sau sa-ti poti incarca telefonul. Fiecare articol poarta numele unei destinatii de calatorie urbane si insorite din California. Urban Vitamin integreaza cea mai recenta tehnologie in produsele pe care le fabrica. Bucura-te de doza zilnica de Urban Vitamin!

 

Cuprins:

1… Despre Urban Vitamin

2… Gama de produse Urban Vitamin

3… Personalizarea produselor Urban Vitamin

 

 

1… Despre Urban Vitamin

Urban Vitamin face produse care sunt dorite de generatia viitorului. Produsele sunt fabricate pentru a fi savurate mult timp. Folosind materiale curate si colaborand cu furnizori etici, Urban Vitamin face intotdeauna alegeri constiente atunci cand dezvolta produsele. Urban Vitamin a indepartat tot PVC-ul atat din interiorul, cat si din exteriorul produselor pe care le fabrica. Ambalajele interioare sunt 100% fara plastic si sunt realizate in intregime din hartie.

Click aici pentru a vizualiza intreaga gama de produse Urban Vitamin.

Urban Vitamin se asigura intotdeauna ca cea mai recenta tehnologie este utilizata in produsul tau. Produsele Urban Vitamin sunt dedicate in special tinerilor urbani care sunt activi, fac sport si participa la diverse evenimente in mod constant. Gama de produse include casti, baterii externe, incarcatoare wireless si boxe portabile, toate fiind esentiale pentru o viata activa. Urban Vitamin se straduieste in mod continuu pentru a aduce imbunatatiri care reduc la minimum impactul toxic, selectand cu atentie materialele si alegand cat mai multe materiale reciclate verificate si urmaribile.

Ca parte a efortului de a imbunatati conditiile de lucru in lantul de aprovizionare, toate produsele Urban Vitamin sunt fabricate in unitati de productie cu un audit social valabil, conform cadrului de audit amfori BSCI si Codului de conduita. Acest cadru sustine standarde sociale stricte, in conformitate cu conventiile internationale precum Declaratia Universala a Drepturilor Omului si Organizatia Internationala a Muncii (OIM).

 

urban vitamin logo

 

2… Gama de produse Urban Vitamin

Casti audio

Cand deschizi carcasa si iti pui castile, basul intens te loveste. Cum poate un articol atat de compact si portabil sa ofere un sunet atat de bogat si profund? Castile audio Urban Vitamin au fost concepute pentru a putea fi transportate indiferent de locul in care mergi si sa se potriveasca cu usurinta in buzunar. Castile audio Urban Vitamin sunt foarte confortabile, usoare si practice. Produsele Urban Vitamin sunt fabricate fara PVC si sunt ambalate in ambalaje ecologice.

Click aici pentru a vizualiza gama de casti audio Urban Vitamin.

 

casti audio urban vitamin

 

Boxe portabile

Poti folosi boxa portabila oriunde ai merge. Stai pe plaja? Perfect! Petrecere la piscina? Nici o problema! Ploaie brusca? Nu-ti fa griji! Boxa portabila IPX7 este rezistenta la apa. Dupa o zi la plaja cu mult nisip in jurul tau, pur si simplu poti sa o speli la dus. Sunetul puternic este suficient pentru a mentine o petrecere de dimensiuni bune pana la rasaritul soarelui.

Click aici pentru a vizualiza gama de boxe portabile Urban Vitamin.

 

boxe portabile urban vitamin

 

Baterii externe

Urban Vitamin produce powerbank-uri subtiri si compacte cu incarcatoare magnetice rapide. Acestea dispun de un suport pliabil versatil incorporat, care iti mentine telefonul in pozitie verticala pentru un unghi de vizualizare confortabil. Datorita portului ultrarapid tip C PD, powerbank-urile se reincarca in timp record. Bateriile externe Urban Vitamin sunt fabricate din ABS reciclat certificat RCS (Recycled Claim Standard). Sunt disponibile baterii externe de 5000 mAh, 10000 mAh si 20000 mAh.

Click aici pentru a vizualiza gama de baterii externe Urban Vitamin.

 

baterii externe urban vitamin

 

Cabluri si incarcatoare wireless

Incarcatoarele wireless Urban Vitamin sunt realizate din ABS reciclat certificat RCS (Recycled Claim Standard). Continut total reciclat: 60% din greutatea totala a articolului. Certificarea RCS asigura un lant de aprovizionare complet certificat al materialelor reciclate. Incarcatoarele wireless Urban Vitamin iti incarca telefonul in cel mai rapid mod posibil.

Incarca-ti intotdeauna telefonul folosind cea mai rapida viteza de incarcare posibila cu cablul de incarcare rapida de la Urban Vitamin. Cablurile de incarcare sunt fabricate din materiale reciclate certificate. Carcasa cablului de incarcare este realizata 100% din plastic TPE reciclat certificat RCS, iar firul din material interior 100% TPE reciclat si strat exterior 100% PET reciclat. RCS (Recycled Claim Standard) este un standard pentru a verifica continutul reciclat al unui produs de-a lungul intregului lant de aprovizionare. RCS este standardul care este utilizat atunci cand o parte a articolului a fost realizata din materiale reciclate.

Click aici pentru a vizualiza gama de incarcatoare wireless si cabluri Urban Vitamin.

 

incarcatoare wireless urban vitamin

 

3… Personalizarea produselor Urban Vitamin

Toate produsele Urban Vitamin se pot personaliza cu logo-ul si mesajul tau. Poti include in campaniile tale de promovare aceste produse de foarte buna calitate, cu adresabilitate in special catre tinerii urbani. Poti alege casti audio cu tehnologie wireless sau bluetooth, modele in ear sau modele over the ear, pe care sa le oferi ca si cadouri premium personalizate cu logo-ul tau. Sau poti opta pentru niste boxe portabile personalizate de calitate sau pentru baterii externe cu capacitati de 5000 mAh, 10000 mAh sau 20000 mAh.

Tehnicile de personalizare folosite pentru decorarea produselor Urban Vitamin sunt: digital print, doming, gravura laser si tampografie. Pe pagina fiecarui produs, in sectiunea Info Produs, sunt specificate tehnicile de personalizare care se pot folosi.

Unele dintre produsele Urban Vitamin se pot personaliza si individual cu logo si nume destinatar. Aceste produse le gasesti daca dai click aici.

 

produse urban vitamin

 

Everestus este furnizorul tau de materiale si obiecte promotionale. Avem in portofoliu un numar de peste 40000 de produse pe care le putem personaliza conform nevoilor tale. Trimite-ne o solicitare de oferta, direct de pe pagina produsului pe care ti-l doresti, si vom reveni la tine cu cotatia de pret special si estimarea termenului de livrare.