BLOG

Termosuri personalizate de 1 Litru pentru ceai si cafea

Outdoor
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
Termosuri personalizate de 1 Litru pentru ceai si cafea

Termosurile de 1 Litru sunt folosite tot mai des atat de adulti cat si de copii datorita volumului lor generos si a faptului ca mentin bauturile calde sau reci timp de mai multe ore. Termosurile sunt excelente pentru o zi lunga la birou sau la scoala mentinindu-ti ceaiul sau cafeaua calde. Sunt potrivite de asemenea pentru cei care fac sport sau merg in aventuri si drumetii. Gama de termosuri personalizate este una dintre cele mai populare game de obiecte promotionale disponibile la Everestus. Termosurile sunt cadouri business foarte apreciate deoarece sunt obiecte utile care se folosesc zilnic, si prin intermediul carora iti poti creste pozitiv imaginea brandului.

 

Cuprins:

1… Despre termosurile de 1 Litru

2… Personalizarea termosurilor de 1 Litru

3… Modele populare de termosuri de 1000 ml

 

1… Despre termosurile de 1 Litru

La Everestus gasesti peste 40 de modele de termosuri de 1 Litru. Termosurile de 1000 ml sunt disponibile pe mai multe culori, astfel incat sa se poata asorta usor cu elementele cromatice ale brandului tau. Poti alege un termos de 1000 ml dintre urmatoarele culori disponibile: alb, albastru, argintiu, bej, gri, negru, rosu, turcoaz, verde si violet. De asemenea poti opta pentru un termos de la brandurile Avira, Bodum, Swiss Peak, Vinga si Everestus. Majoritatea termosurilor de 1 Litru sunt destinate pentru pastrarea lichidelor, dar exista si un model care pastreaza alimente solide. Materialul preponderant folosit la fabricarea termosurilor este otelul inoxidabil.

Pentru sfarsitul de an, atunci cand majoritatea firmelor ofera cadouri personalizate angajatilor, partenerilor, colaboratorilor si clientilor, gama de termosuri este una extrem de importanta. Firmele pot opta pentru un termos de 1000 ml, cu un volum generos, care sa fie personalizat cu logo, si pe care ulterior sa il ofere ca si cadou, drept multumire pentru colaborarile fructuoase din timpul anului.

Promovarea unui business prin intermediul termosurilor de 1 Litru poate fi foarte eficienta deoarece acestea pot ajunge la persoane importante, cu functii de decizie, care te pot ajuta ulterior sa-ti cresti si mai mult afacerea. Imagineaza-ti brandul tau inscriptionat pe un termos care sta impozant pe biroul unei persoane, fiind des in raza vizuala a acestuia. Vizibilitatea este foarte mare, iar eforturile de a ajunge acolo sunt considerabil mai mici in comparatie cu alte canale de promovare.

termosuri 1 litru

Termosurile de 1 Litru sunt potrivite si pentru copii deoarece acestia isi pot pastra ceaiul cald aproape pe tot parcursul zilei atunci cand merg la scoala sau la activitatile sportive de dupa scoala. Asadar cu un termos iti poti promova brandul atat catre adulti cat si catre copii, ceea ce face acest tip de obiect promotional sa fie atat de popular.

Vezi aici termosurile de 1 Litru Avira.

Vezi aici termosurile de 1 Litru Bodum.

Vezi aici termosurile de 1 Litru Vinga.

Vezi aici termosurile de 1 Litru Everestus.

 

2… Personalizarea termosurilor de 1 Litru

Termosurile de 1 Litru se pot personaliza cu logo sau slogan. Ele pot contribui astfel la crearea unei imagini pozitive de brand, care poate ajuta foarte mult pe termen lung. O imagine pozitiva a unui brand poate genera mai multe vanzari si un profit mai mare, ceea ce pentru orice antreprenor este obiectivul cel mai important. Vezi aici gama completa de termosuri de 1 Litru.

Inscriptionarea termosurilor se poate face prin tehnicile de personalizare urmatoare: tampografie, gravura laser, serigrafie rotativa sau digital print. In functie de dimensiunea dorita a logo-ului si numarul de culori din logo alegem cea mai potrivita tehnica de personalizare.

Termosurile ofera o suprafata generoasa de personalizare pentru imprimarea unui logo sau a unui mesaj. Everestus ofera servicii de personalizare de calitate superioara pentru termosurile pe care le comercializeaza. Trimite-ne o solicitare direct de pe pagina termosului de 1 Litru pe care il doresti, folosind butonul “Solicita oferta cu personalizare inclusa” iar noi iti vom calcula exact costurile de personalizare in functie de cantitatea dorita si de numarul de culori din logo.

Un termos personalizat este un cadou extraordinar care poate fi oferit oricand. El poate fi oferit cu ocazia sarbatorilor de Craciun si Paste, dar si cu ocazia zilelor de nastere, cu ocazia diferitelor aniversari sau de Ziua Indragostitilor, 1 Iunie sau alte evenimente importante de pe parcursul anului. Un termos personalizat de 1000 ml reprezinta un cadou potrivit pentru cei care fac naveta, pentru elevi si studenti, dar si pentru profesori, pentru cei care muncesc in agricultura sau pentru colegii de birou.

Aici gasesti gama completa de termosuri disponibile la Everestus.

 

termosuri personalizate

3… Modele populare de termosuri de 1000 ml

Sticlele termos de 1 Litru sunt o necesitate in orice perioada a anului, in special pentru aceia care doresc sa pastreze bauturile calde si reci pentru o perioada mai lunga de timp. La Everestus gasesti una dintre cele mai mari selectii de termosuri din Romania. Fiecare sticla termos este de cea mai buna calitate si se poate livra intr-un timp scurt cu personalizare inclusa.

Termosurile pot stoca lichidele tale preferate, cum ar fi ceaiul sau cafeaua. Trebuie doar sa umpli termosul inainte sa pleci de acasa si astfel vei avea aproape pe tot parcursul zilei o bautura calda si reconfortanta. Ceea ce este foarte interesant este faptul ca termosurile pot fi folosite atat iarna cat si vara. Pe timp de vara, de exemplu, atunci cand mergi in drumetii si aventuri, te duci pe plaja sau la picnic sau te plimbi cu bicicleta pe trasee mai lungi, poti umple termosul cu apa rece, care se va pastra rece multe ore pe parcursul zilei.

In continuare iti prezentam cateva dintre cele mai populare modele de termosuri de 1 Litru pe care le gasesti la Everestus si care pot fi personalizate cu logo-ul sau mesajul tau.

 

Termos 1 L, Swiss Peak by AleXer, CR, otel inoxidabil, negru

Termos din otel inoxidabil cu perete dublu 18/8, design mat, foarte rezistent in timp. Peretele interior este izolat cu cupru pentru a asigura o conductivitate maxima. Mentine bauturile calde timp de 8 ore si bauturile reci timp de 24 ore. Capac etans, antiscurgere. Deschidere prin apasarea butonului, actionat cu o singura mana. Se recomanda spalare manuala! Capacitate: 1000 ml. Material: Otel inoxidabil. Culoare: negru. Termosul este ambalat in cutie carton.

 

termos 1 litru swiss peak

Termos, Everestus, 1000 ml, 11x9.6x27.2xØ 9.6 cm, Otel

Sticla suprema termos din otel inoxidabil pentru versatilitate in miscare. Capacul are o functie dubla, care are atat un pai in partea superioara, cat si un capac cu surub, astfel incat sa poti alege cum vrei sa bei din sticla! Sticlele au un maner superior pentru transport usor. Otelul inoxidabil izolat cu perete dublu mentine bauturile calde pana la 5 ore sau reci pana la 15 ore. Un strat de finisaj cu pulbere creeaza un exterior extrem de durabil. Capacitate 1000 ml. Fara BPA. Material: otel. Dimensiune: 11 x 9.6 x 27.2 x Ø 9.6 cm. Volum: 1000 ml. Greutate: 0,615 kg. Culori disponibile: negru, gri antracit, albastru navy si alb.

 

termos 1 litru everestus

Termos, Everestus, 1000 ml, Ø8x31.5 cm, Otel, Bambus

Termos din otel inoxidabil cu perete dublu, cu capac din bambus si maner de transport. Capacitate: 1 l. Material: otel, bambus. Dimensiune: Ø8 x 31.5 cm. Volum: 1000 ml. Greutate: 0,567 kg. Culori disponibile: negru, argintiu mat, albastru inchis.

 

termos 1000 ml everestus

Termos, Everestus, 1000 ml, 28.9xØ 8.3 cm, Otel, Polipropilena, Silicon

Sticla sport mare termos, cu perete dublu, cu constructie de vid din otel inoxidabil 18/8 si izolatie din cupru care mentine bauturile calde sau reci timp de cateva ore. De asemenea, constructia previne condensul pe exteriorul sticlei, iar stratul de pulbere la moda il face extrem de durabil. Capac etans cu insurubare din otel inoxidabil cu bucla de mana durabila din otel inoxidabil. Deschidere larga pentru umplere, turnare si curatare usoara. Fara BPA, testat si aprobat in conformitate cu legislatia germana privind siguranta alimentelor (LFGB). Testat si aprobat pentru continutul de ftalati conform reglementarilor REACH. Perfect pentru cuburi de gheata. Capacitatea volumului este de 1 L. Se recomanda spalarea manuala. Prezentat intr-o cutie cadou din carton reciclat. Material: otel, polipropilena, silicon. Dimensiune: 28.9 x Ø 8.3 cm. Volum: 1000 ml. Greutate: 0,430 kg. Culori disponibile: alb, albastru dark, negru.

 

termos 1 litru pentru cafea

Termos, Avira by AleXer, 1000 ml, 28.8xØ8.3 cm, Otel, Polipropilena

Sticla termos din otel inoxidabil reciclat este conceputa pentru a va bucura de bauturi pe termen lung! Constructia termoizolanta cu pereti dubli mentine bauturile reci pana la 20 de ore sau calde pana la 10 ore. Aceasta sticla se potriveste cu majoritatea suporturilor standard de pahare din autoturisme, astfel incat sa o poti duce cu tine oriunde. Fabricata cu materiale reciclate certificate RCS (Recycled Claim Standard). Certificarea RCS asigura un lant de aprovizionare complet certificat al materialelor reciclate. Continut total reciclat: 97% pe baza greutatii totale a produsului. Fara BPA. Capacitate: 1000 ml. Include ambalaj kraft certificat FSC®. Reutilizati cutia intr-un suport pentru telefon, suport pentru creion sau ghiveci de flori! Material: otel, polipropilena. Dimensiune: 28.8 x Ø8.3 cm. Culori disponibile: negru, albastru, violet, argintiu, turcoaz, alb.

 

termos 1 litru avira

Pentru mai multe detalii despre modul in care poti folosi platforma Everestus.ro am creat un ghid detaliat in care oferim raspunsuri la cele mai importante intrebari. Ghidul Everestus il poti consulta aici.

Everestus este furnizorul tau de materiale si obiecte promotionale. Avem in portofoliu un numar de peste 40000 de produse pe care le putem personaliza conform nevoilor tale. Trimite-ne o solicitare de oferta, direct de pe pagina produsului pe care ti-l doresti, si vom reveni la tine cu cotatia de pret special si estimarea termenului de livrare. Noi, cei de la Everestus, beneficiem de peste 18 ani de experienta in domeniul materialelor si obiectelor promotionale. Suntem aici ca sa te ajutam sa identifici cele mai bune produse pentru nevoile tale, tinand cont de piata si bugetul de care dispui, si sa te asiguram ca investitia in materiale promotionale personalizate va fi una in concordanta cu obiectivele dorite.