BLOG

10 idei de obiecte promotionale care se pot folosi pe plaja

Outdoor
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
10 idei de obiecte promotionale care se pot folosi pe plaja

Acum, ca a sosit vara, accesoriile pentru plaja au devenit din nou vedetele industriei de materiale promotionale personalizate. Exista o multime de obiecte promotionale care se pot folosi pe plaja, si care pot fi personalizate cu imaginea brandului sau a afacerii tale. Pe insoritele plaje ale litoralului romanesc, dar si pe plajele renumite din alte tari, vei observa cum se perinda zilnic zeci de mii de oameni care folosesc inevitabil o gama variata de accesorii pentru plaja. Aceste accesorii de plaja ofera o oportunitate extraordinara de promovare pentru firme si companii.

 

Gama de accesorii de plaja include o multime de produse foarte utile, care pot fi folosite atat de barbati, cat si de femei, atat de adulti, cat si de copii. Asadar, te poti adresa unui numar foarte variat de potentiali clienti, carora sa le oferi diverse accesorii de plaja personalizate cu brandul tau si astfel sa-ti cresti notorietatea si vizibilitatea pe toata perioada verii.

Poti alege o geanta de plaja sau o sacosa de plaja pe care sa imprimam logo-ul tau si pe care sa le oferi angajatilor, colaboratorilor si clientilor tai. Sau poti sa iei in calcul, pentru strategia de promovare pe timp de vara, produse din urmatoarele categorii: umbrele de plaja, prosoape de plaja, palarii, ochelari de soare, sepci, evantaie, mingi de plaja, accesorii gonflabile pentru plaja, pernite de plaja, rogojoni si saltele de plaja, scaune pentru plaja, slapi, frisbee, jucarii de plaja, lotiuni de plaja, genti termoizolante, sticle de apa sau termosuri, etc.

accesorii de plaja personalizate

In continuare iti prezentam 10 accesorii de plaja care se pot personaliza cu logo-ul sau mesajul tau si pe care le poti oferi cadou tuturor acelora care au contribuit intr-un fel sau altul la dezvoltarea afacerii tale. In acest fel ii vei motiva si loializa ca sa ramana alaturi de afacerea ta si pe mai departe. Aceste accesorii de plaja personalizate le poti oferi si potentialilor tai clienti cu scopul de a-ti creste vizibilitatea brandului si astfel sa-ti cresti ulterior numarul de clienti activi.

 

Cuprins:

1... Geanta de plaja, bej, negru, Everestus, GP04JT, poliester 300D

2... Geanta de plaja, albastru, rosu si alb, Everestus, GP07MA, poliester 600D

3... Umbrela de soare, husa de protectie, captuseala argintie, Everestus, SE, 210T, albastru

4... Umbrela de plaja cu protectie UV, ø2000 mm, Everestus, 20FEB17130, Nylon, Galben

5... Prosop plaja 170x90 cm, bumbac, Everestus, PP16, rosu

6... Prosop de plaja, Ukiyo by AleXer, 22FEB0335, 180x100x2 cm, Bumbac, Negru

7... Palarie din paie naturale, Everestus, 20IAN070, Paie, Negru

8... Palarie de paie, Everestus, 22FEB0280, Material textil, Natur

9... Ochelari de soare, Everestus, OSSG121, bambus, policarbonat, albastru

10... Ochelari de soare, Everestus, 22FEB0238, 14x4.5x15 cm, Bambus, Negru

 

 

1... Geanta de plaja, bej, negru, Everestus, GP04JT, poliester 300D

Compartiment principal spatios cu inchidere cu fermoar. Manere confortabile pentru transport. Bareta de umar ajustabila si detasabila. Marimea gentii poate fi redusa cu aproximativ 25% prin plierea partii superioare, care se ataseaza prin prindere magnetica. Geanta de plaja este utila mai ales pentru vacantele de vara. Fie ca stai la plaja pe malul marii, fie ca te plimbi pe faleza, sau poate ca mergi la un strand sau AquaPark, o geanta de plaja este un accesoriu de neinlocuit. Dimensiune: 360/430x190x535 mm. Greutate bruta: 0,373 kg. Material: poliester 300D. Imprimeu: cu model.

Vezi aici gama completa de genti de plaja.

 

geanta de plaja personalizata

 

2... Geanta de plaja, albastru, rosu si alb, Everestus, GP07MA, poliester 600D

Geanta de plaja cu buzunar frontal. Compartimentul principal are inchidere cu fermoar. Buzunarul interior si buzunarul frontal au inchidere cu fermoar. Geanta are barete lungi pentru a putea fi cat mai usor transportata. Geanta de plaja este utila mai ales pentru vacantele de vara. Fie ca stai la plaja pe malul marii, fie ca te plimbi pe faleza, sau poate ca mergi la un strand sau AquaPark, o geanta de plaja este un accesoriu de neinlocuit. Dimensiune: 470x350x130 mm. Greutate bruta: 0,470 kg. Material: poliester 600D. Imprimeu: cu model.

 

genti de plaja personalizate

3... Umbrela de soare, husa de protectie, captuseala argintie, Everestus, SE, 210T, albastru

Umbrela de plaja este realizata din poliester 210T si structura din metal. Atunci cand stai la soare pe malul marii, a unui lac, a unui rau sau poate chiar in propria ta curte, o umbrela de plaja te protejeaza de razele puternice ale soarelui. Umbrela este ambalata intr-o husa de protectie de dimensiune 1010 x 110 mm. Diametru umbrela: 1400 mm. Material: poliester, metal. Acest model de umbrela de plaja este disponibil in urmatoarele variante de culori: albastru, gri light si rosu.

Vezi aici gama completa de umbrele de plaja.

 

umbrela de plaja personalizata

4... Umbrela de plaja cu protectie UV, ø2000 mm, Everestus, 20FEB17130, Nylon, Galben

Umbrela de plaja cu protectie UV si 8 panouri din nylon. Atunci cand stai la soare pe malul marii, a unui lac, a unui rau sau poate chiar in propria ta curte, o umbrela de plaja te protejeaza de razele puternice ale soarelui. Material: nylon. Dimensiune: Ø2000 mm. Acest model de umbrela de plaja este disponibil in urmatoarele variante de culori: galben, verde, portocaliu, albastru si rosu.

 

umbrele de plaja personalizate

5... Prosop plaja 170x90 cm, bumbac, Everestus, PP16, rosu

Prosop din bumbac 180 gr/m². Imprimeu cu model. Prosopul de plaja este un accesoriu de neinlocuit atunci cand stai la soare pe malul marii, a unui lac, a unui rau sau poate chiar in propria ta curte. Dimensiune: 1700x900 mm. Greutate bruta: 0,324 kg. Material: bumbac. Acest model de prosop de plaja este disponibil in urmatoarele variante de culori: rosu, albastru, portocaliu, turcoaz si gri.

Vezi aici gama completa de prosoape de plaja.

 

prosop de plaja personalizat

6... Prosop de plaja, Ukiyo by AleXer, 22FEB0335, 180x100x2 cm, Bumbac, Negru

Acest prosop usor, foarte absorbant, rezistent la nisip si cu uscare rapida este unul dintre cele mai bune prosoape durabile. Prosopul este multifunctiona: il poti folosi si pentru picnic, ca si patura pentru copii sau ca prosop de yoga, de plaja si de sala. In plus, materialul subtire il face ultraportabil si usor de aruncat in geanta de plaja, valiza sau peste umar. Este fabricat din 88% bumbac certificat OEKO-TEX (Nu se folosesc substante daunatoare sau coloranti in timpul procesului de fabricatie.) si 12% bumbac reciclat, care este super moale si matasos la atingere. Cu trasor AWARE™ care valideaza utilizarea autentica a bumbacului reciclat. Material: bumbac. Dimensiune: 180 x 100 x 2 cm. Greutate: 0,650 kg. Acest model de prosop de plaja este disponibil in urmatoarele variante de culori: negru, gri, albastru, verde si roz.

 

prosoape de plaja personalizate

7... Palarie din paie naturale, Everestus, 20IAN070, Paie, Negru

Palarie din paie naturale, cu banda din poliester. Material: paie. Greutate: 0,065 kg. Dimensiune: Ø27 x 12 cm. Acest model de palarie de paie este disponibil in urmatoarele variante de culori: palarie cu panglica neagra si palarie cu panglica alba.

Vezi aici gama completa de palarii.

 

palarie de paie personalizata

8... Palarie de paie, Everestus, 22FEB0280, Material textil, Natur

Palarie de paie unisex din fibra sintetica cu banda interioara reglabila. Material: material textil. Greutate: 0,159 kg.

 

palarii de paie personalizate

9... Ochelari de soare, Everestus, OSSG121, bambus, policarbonat, albastru

Ochelari de soare de epoca cu rama din bambus si policarbonat. Lentile colorate. Stil: casual. Tip lentila: culoare uniforma. Material rama: bambus, policarbonat. Dimensiune: 140x140x50 mm. Protectie: UV400. Acest model de ochelari de soare este disponibil in urmatoarele variante de culori: albastru, argintiu si galben.

Vezi aici gama completa de ochelari de soare.

 

ochelari de soare everestus

10... Ochelari de soare, Everestus, 22FEB0238, 14x4.5x15 cm, Bambus, Negru

Ochelari de soare cu brate din bambus acoperite cu negru si lentile tip oglinda. Protectie UV400. Material: bambus. Dimensiune: 14 x 4.5 x 15 cm. Greutate: 0,037 kg. Acest model de ochelari de soare este disponibil in urmatoarele variante de culori: negru, albastru si argintiu shiny.

 

ochelari de soare personalizati

Pentru mai multe detalii despre modul in care poti folosi platforma Everestus.ro am creat un ghid detaliat in care oferim raspunsuri la cele mai importante intrebari. Ghidul Everestus il poti consulta aici.

Everestus este furnizorul tau de materiale si obiecte promotionale. Avem in portofoliu un numar de peste 40000 de produse pe care le putem personaliza conform nevoilor tale. Trimite-ne o solicitare de oferta, direct de pe pagina produsului pe care ti-l doresti, si vom reveni la tine cu cotatia de pret special si estimarea termenului de livrare. Noi, cei de la Everestus, beneficiem de peste 18 ani de experienta in domeniul materialelor si obiectelor promotionale. Suntem aici ca sa te ajutam sa identifici cele mai bune produse pentru nevoile tale, tinand cont de piata si bugetul de care dispui, si sa te asiguram ca investitia in materiale promotionale personalizate va fi una in concordanta cu obiectivele dorite.