BLOG

10 Materiale promotionale cu care sa-ti impresionezi angajatii de 1 Mai – Ziua Muncii

Marketing
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
10 Materiale promotionale cu care sa-ti impresionezi angajatii de 1 Mai – Ziua Muncii

Ziua Munii care se sarbatoreste pe data de 1 Mai reprezinta un prilej extraordinar in care poti sa-ti motivezi angajatii sau sa-ti rasplatesti colaboratorii cu diverse materiale si obiecte promotionale personalizate cu logo sau mesaj.

Data de 1 Mai este Ziua Internationala a Muncii si se sarbatoreste in multe tari, inclusiv in Romania. In aceasta zi de 1 Mai, angajatii si colaboratorii tai profita de faptul ca sunt liberi si majoritatea dintre ei incearca sa se reconecteze cu natura, iesind la iarba verde sau aleg sa mearga in diverse calatorii pe distante scurte. De Ziua Muncii este un moment binevenit sa le oferi acestora cadouri personalizate pe care le vor lua cu ei in drumetiile lor, multumindu-le astfel intr-un mod simbolic pentru eforturile pe care le-au depus la locul lor de munca.

 

Cuprins: 10 game de materiale si obiecte promotionale pe care sa le oferi angajatilor cu ocazia 1 Mai – Ziua Muncii

 

1… Ustensile gratar

2… Cosuri picnic

3… Paturi picnic

4… Genti termoizolante

5… Gratare de gradina

6… Bricege

7… Lanterne

8… Busole

9… Hamacuri

10… Accesorii camping

 

 

1… Ustensile gratar

De ziua Muncii foarte multi dintre angajatii, colaboratorii si partenerii tai vor alege sa petreaca in aer liber, vor merge la picnic sau vor pregati diverse preparate la gratar, impreuna cu membrii familiei si prietenii cei mai apropiati. Ustensilele si accesoriile pentru gratar devin astfel foarte potrivite pentru acest moment, mai ales ca le poti personaliza cu logo-ul sau mesajul tau. Pe Everestus gasesti o multime de ustensile pentru gratar, in special seturi care contin mai multe accesorii, dar si clesti pentru gratar, aprinzatoare, spatule sau termometre.

Click aici pentru gama de ustensile gratar.

 

ustensile gratar everestus

2… Cosuri picnic

Cosurile picnic si seturile picnic reprezinta cadouri premium pe care le poti oferi celor mai importanti colaboratori sau partenerilor tai. Aceste seturi picnic le gasesti pe Everestus sub forma de cosuri picnic, genti de picnic sau rucascuri picnic. Cele mai multe dintre modele sunt echipate cu diverse accesorii pentru 2 persoane sau 4 persoane. Cosurile picnic din rachita au un aspect deosebit, dar si gentile si rucsacurile din poliester sunt la fel de interesante. Asadar putem personaliza cosuri picnic si seturi picnic, astfel incat sa duca mai departe mesajul tau cu ocazia zilei de 1 Mai – Ziua Muncii.

Click aici pentru gama de cosuri picnic.

 

cosuri picnic everestus

3… Paturi picnic

Pentru cei care vor iesi la picnic poti alege o patura de picnic rezistenta pe care sa imprimi logo-ul tau. Pe Everestus gasesti peste 90 de modele de paturi picnic in diverse culori si dimensiuni. Paturile picnic le consideram ca fiind excelente materiale promotionale pentru Ziua Muncii. Cu siguranta vei gasi culoarea potrivita care sa fie in tonalitate cu logo-ului tau. Multe modele de paturi picnic au chiar si maner, astfel incat sa fie usor de transportat.

Click aici pentru gama de paturi picnic.

 

paturi picnic everestus

4… Genti termoizolante

Gama de genti termoizolante include un numar de peste 500 de modele. Sunt materiale promotionale foarte populare fiind alese de multe firme si companii din Romania ca si suport pentru imprimarea logo-urilor lor. Gentile termoizolante sunt disponibile in diverse marimi, forme si culori. Cu ocazia Zilei Muncii poti opta pentru genti termoizolante, dar si pentru sacose sau rucsacuri termoizolante. Fiecare familie care merge la picnic are cu siguranta o geanta termoizolanta in dotare. Ziua Muncii este un minunat prilej sa le oferi o noua geanta termoizolanta, de data aceasta personaliza cu logo-ul tau.

Click aici pentru gama de genti termoizolante.

 

genti termoizolante everestus

5… Gratare de gradina

Pe Everestus gasesti si gratare de gradina care se pot personaliza. Sunt gratare de gradina de dimensiuni relativ mici, care pot fi transportate usor la picnic sau daca mergi in camping. Gratarele de gradina sunt foarte potrivite a fi oferite cadou cu ocazia zilei de 1 Mai – Ziua Muncii.

Click aici pentru gama de gratare de gradina.

 

gratare de gradina everestus

6… Bricege

O alta gama de obiecte promotionale pe care ti-o recomandam cu ocazia Zilei Muncii este cea de bricege. Pe Everestus avem o gama larga de bricege, clesti multifunctionali sau seturi cadou care includ si cate un briceag. Alege briceagul preferat din cele peste 150 de modele disponibile, pe care sa-ti imprimam logo-ul. Bricegele sunt de asemenea accesorii foarte utile pentru picnic si camping.

Click aici pentru gama de bricege.

 

bricege personalizate everestus

7… Lanterne

Lanternele au utilitatea lor incontestabila. Sunt potrivite atunci cand mergi in drumetii, in camping, la picnic, dar pot fii la fel de utile chiar si acasa. Pe Everestus gasesti peste 200 de modele de lanterne, care se pot personaliza cu logo-ul si mesajul tau. De Ziua Muncii, lanternele personalizate pot fi o solutie buna de cadouri pentru angajati si colaboratori.

Click aici pentru gama de lanterne.

 

lanterne personalizate everestus

8… Busole

Busolele sunt nelipsite din excursiile si drumetiile pe munte, dar nu numai. Cu ocazia zilei de 1 Mai – Ziua Muncii, cu siguranta foarte multi dintre noi vom prefera sa facem drumetii sau excursii pe munte, iar dupa aceea sa poposim intr-un loc verde la un picnic. Alege o busola personalizata cu logo-ul tau, pe care sa o oferi cadou cu aceasta ocazie.

Click aici pentru gama de busole.

 

busole personalizate everestus

9… Hamacuri

Iti doresti mult sa-ti motivezi angajatii, colaboratorii si partenerii? Ofera-le de Ziua Muncii cate un hamac personalizat. Este un cadou special, util si cu siguranta binevenit. Cei care il vor folosi, se vor relaxa stand pe un hamac personalizat cu logo-ul tau. Gama de hamacuri contine cateva modele deosebite pe care le poti lua in calcul ca si cadouri de 1 Mai.

Click aici pentru gama de hamacuri.

 

hamacuri personalizate everestus

10… Accesorii camping

Gama de accesorii de camping contine o multime de produse printre care putem enumera: diverse seturi si suporturi, bete de munte, scrumiere portabile, paturi si recipiente, lampi, covorase dar si produse anti insecte. Toate aceste accesorii de camping se pot personaliza cu logo-ul tau si pot fi oferite cadou angajatilor si colaboratorilor cu ocazia zilei de 1 Mai – Ziua Muncii.

Click aici pentru gama de accesorii camping.

 

accesorii camping everestus

Aceste 10 propuneri pe care ti le-am facut reprezinta doar o parte din gamele de materiale promotionale care s-ar preta a fi oferite cadou cu ocazia Zilei Muncii. Tu poti alege orice produs din cele peste 40.000 de produse listate pe Everestus, pe care sa-ti imprimam mesajul sau logo-ul.