Filtrare

Preț
16933 Lei - 97950 Lei
Disponibilitate
TIP PRODUS
CULOARE
MATERIAL
TIP
NUMAR PERSOANE

Cosuri Picnic

Cosurile picnic personalizate sunt accesorii indragite si folosite des in drumetii sau excursii, picnicul fiind un mijloc prin care putem sa ne debarasam de tot stresul si haosul cotidian si sa ne reconectam cu natura. Prin utilitatea lui, cosul picnic reprezinta un instrument excelent de promovare si un candidat ideal pentru cadoul business perfect, motiv pentru care iti recomandam incorporarea acestuia in campania ta de marketing.

Cu ce ne ajuta cosurile picnic in viata de zi cu zi?

 

Everestus iti pune la dispozitie o noua gama de materiale promotionale si anume, cosurile picnic personalizate. Categoria noastra de cosuri si seturi picnic include aproximativ 25 de modele diferite, ce se regasesc intr-o mare varietate de design-uri, forme, materiale si culori, asigurandu-ti faptul ca oricare ar fi situatia in care te-ai putea afla, va exista intotdeauna un model care sa ti se potriveasca perfect, atat tie, cat si colegilor tai. Cosurile picnic se pot inscriptiona cu logo-ul, cu sloganul, sau cu mesajul brand-ului tau si dispun de o suprafata speciala dedicata strict pentru procesul de personalizare.

Revenind la intrebare, putem sa constientizam cu totii ca ne aflam intr-o lume in care modernitatea si tehnologia ne domina din orice punct de vedere. Cu toate ca asta nu este neaparat un lucru rau, fiind oameni, obisnuim sa ne lasam coplesiti si sa pierdem simtul realitatii, motiv pentru care avem nevoie de anumite perioade in care sa ne debarasam de stres si de tot haosul din lume pentru a ne reconecta cu natura si pentru a ne oxigena creierul. Ei bine, un simplu picnic e prilejul perfect pentru a face cele mentionate sa devina realitate, fapt pentru care iti propunem sa analizezi categoria de cosuri si seturi picnic personalizate.

 

Care este motivul pentru care cosul picnic inscriptionat constituie un instrument excelent de promovare?

Care sunt tehnicile de personalizare disponibile pe Everestus si cum se pot personaliza cosurile?

 

In cazul in care inca iti pui intrebari referitoare la felul in care achizitionarea de cosuri de picnic te-ar putea ajuta cand vine vorba de eficientizarea strategiei de marketing, suntem aici sa iti dam raspunsul, care e, de altfel, unul foarte simplu. Prin urmarea faptului ca un obiect la fel de popular ca si cosul picnic poate fi personalizat si ca amprenta brand-ului tau va fi asociata cu acesta, firma ta va beneficia implicit de o crestere imensa a expunerii, fapt ce iti va spori vizibilitatea si iti va mari considerabil gradul actual de notorietate, diferentiindu-te de competitie si ajutandu-te sa te plasezi strategic in fata potentialilor tai clienti.

Pentru a te ajuta sa te bucuri de beneficiile listate mai sus, Everestus iti da acces la o serie de tehnici de personalizare ce vor face posibila inscriptionarea materialului promotional ales. Cea mai des intalnita dintre acestea este imprimarea prin transfer.

Esti pregatit sa iti duci brand-ul pe cel mai inalt varf? Daca raspunsul e „da”, nu te sfii si acceseaza site-ul nostru pentru a fi la curent cu noile modele disponibile.

Everestus este importator direct si distribuitor de cosuri picnic personalizate.

Înainte