BLOG

15 Idei de cadouri care se pot personaliza individual cu logo si nume destinatar – Partea 2

Cadouri
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
15 Idei de cadouri care se pot personaliza individual cu logo si nume destinatar – Partea 2

In acest articol revenim cu partea a doua a selectiei noastre de idei de cadouri care se pot personaliza cu logo si nume destinatar. Suntem constienti de faptul ca un cadou cu adevarat personal este acela care este personalizat si cu numele destinatarului. Un astfel de cadou il va impresiona pe destinatar, il va motiva si il va face sa fie mult mai atasat de cadoul pe care l-a primit.

Sunt foarte multe idei de cadouri care se pot personaliza individual. Noi, cei de la Everestus, iti punem la dispozitie un numar de peste 2500 de produse diferite pe care putem sa le personalizam atat cu logo-ul tau, cat si cu numele destinatarului amplasat chiar sub logo. Trebuie specificat faptul ca personalizarea individuala nu inseamna personalizarea unei singure bucati de produs. Exista anumite cantitati minime care se pot achizitiona, acestea fiind specificate pe fiecare pagina de produs, si sunt diferite in functie de tipul si valoarea produsului.

 

Conform analizei noastre facuta pe baza informatiilor pe care le-am acumulat in ultimii 3 ani, cadourile personalizate cu logo si numele destinatarilor au fost mult mai bine receptionate de catre acestia. Sunt cadouri mai personale, sunt cadouri mai pe sufletul destinatarilor, iar acestia le prefera in detrimentul produselor personalizate doar cu logo.

Exact din acest motiv, am creat o categorie dedicata pentru astfel de produse. Precizam faptul ca nu toate produsele se pot personaliza cu logo si nume destinatar. Exista doar anumite produse care beneficiaza de aceasta facilitate, si pe care le-am grupat in aceasta categorie – Produse care se pot personaliza individual.

In articolul precedent ti-am prezentat 10 idei de cadouri care se pot personaliza cu logo si nume destinatar. Articolul respectiv il poti citi daca dai click aici. De data aceasta iti vom prezenta alte 15 idei de cadouri, unele mai frumoase si mai utile decat altele, care de asemenea se pot personaliza individual.

 

Cuprins:

1… Jocuri de societate

2… Lanterne

3… Mape

4… Paturi de interior si paturi camping

5… Pixuri

6… Platouri de servire si tocatoare de bucatarie

7… Portofele si portcarduri

8… Baterii externe – Powerbank

9… Prosoape

10… Rucsacuri laptop, rucsacuri sport casual si saculeti tip rucsac

11… Sacose

12… Seturi cadou

13… Sorturi de bucatarie

14… Tricouri

15… Umbrele

 

1… Jocuri de societate personalizate cu logo si nume destinatar

Jocurile de societate sunt excelente pentru excursii, vacante, dar si pentru intalnirile semestriale sau anuale ale firmelor si companiilor, care de obicei se desfasoara pe cateva zile, in diferite locatii idilice la munte sau la mare. Jocurile au rolul de a te relaxa, si in acelasi timp iti ofera posibilitatea de a socializa cu prietenii si colegii tai. Poti alege diferite jocuri pe care sa le personalizezi, cum ar fi: Domino, Mikado, Sudoku, Sah, X si 0, 4 in linie, dar si alte jocuri creative.

Click aici pentru a vizualiza colectia de jocuri cu personalizare individuala.

 

jocuri personalizate

2… Lanterne personalizate cu logo si nume destinatar

Lanternele sunt obiecte promotionale la mare cautare, deoarece sunt utile si pot fi folosite in multe situatii. O lanterna personalizata este utila atat acasa, cat si la birou. Este la fel de utila si atunci cand mergi in drumetii si excursii, cand iesi la iarba verde sau iti doresti sa petreci mai multe zile intr-un camping. Oricand poate sa apara o situatie in care ai nevoie de o lanterna. De aceea recomandat ar fi sa-ti dotezi chiar si propriul autoturism cu o astfel de lanterna care se poate personaliza cu logo si nume destinatar.

Click aici pentru a vizualiza colectia de lanterne cu personalizare individuala.

 

3… Mape personalizate cu logo si nume destinatar

Participi des la targuri si expozitii? Organizezi sedinte si prezentari in fata colegilor sau colaboratorilor tai? Ai intalniri dese de business si de vanzari? In toate aceste situatii o mapa personalizata iti va fi foarte utila. La Everestus gasesti mai multe modele de mape business, de foarte buna calitate, care se pot personaliza cu logo si nume destinatar.

Click aici pentru a vizualiza colectia de mape cu personalizare individuala.

 

mape personalizate

4… Paturi de interior si paturi picnic personalizate cu logo si nume destinatar

Paturile, indiferent ca sunt de picnic sau pentru interior, sunt accesorii utile pentru foarte multa lume. O patura picnic iti va fi de mare ajutor cand vei iesi la iarba verde sau vei mergi intr-o drumetie. Paturile de interior le poti folosi atat pentru decor, cat si pentru a te inveli cu ele atunci cand simti nevoia.

Click aici pentru a vizualiza colectia de paturi cu personalizare individuala.

 

5… Pixuri personalizate cu logo si nume destinatar

Colectia de pixuri care se pot personaliza individual contine atat pixuri din plastic, cat si pixuri metalice sau din bambus. Pixurile sunt materiale promotionale clasice folosite de majoritatea firmelor, companiilor si institutiilor publice. La Everestus gasesti pixuri de buna calitate, disponibile in diverse culori, si care pot fi personalizate atat cu logo, cat si cu numele destinatarilor.

Click aici pentru a vizualiza colectia de pixuri cu personalizare individuala.

 

pixuri personalizate

6… Platouri de servire personalizate cu logo si nume destinatar

Platourile de bucatarie sau tocatoarele pentru alimente sunt produse excelente pentru firmele care activeaza in domeniul Horeca. Daca ai un restaurant, un platou de servire personalizat te va ajuta sa-ti consolidezi imaginea pozitiva in fata clientilor care iti vor trece pragul. Poti personaliza platouri de servire cu logo-ul restaurantului, dar si cu diverse mesaje haioase care vor creea buna dispozitie.

Click aici pentru a vizualiza colectia de platouri de servire cu personalizare individuala.

 

platouri personalizate

7… Portofele si portcarduri personalizate cu logo si nume destinatar

Portofelele si portcardurile sunt accesorii pe care le folosim majoritatea dintre noi. Au o adresabilitate foarte larga, fiind folosite atat de barbati, cat si de femei. Sunt disponibile in diverse forme si culori. Personalizarea unui portofel sau a unui portcard cu logo si nume destinatar, poate fi o idee excelenta de cadou business premium.

Click aici pentru a vizualiza colectia de portofele cu personalizare individuala.

Click aici pentru a vizualiza colectia de portcarduri cu personalizare individuala.

 

portcarduri personalizate

8… Baterii externe personalizate cu logo si nume destinatar

In zilele noastre, cand folosim telefoane si smartphone-uri in mod curent, de dimineata pana seara, o baterie externa de calitate poate fi un accesoriu cu adevarat util. Daca esti intr-o sedinta si nu ai acces la priza, sau participi la diverse conferinte, un powerbank personalizat te poate salva, in cazul in care ti s-a descarcat bateria. Bateriile externe sunt la fel de utile cand esti plecat in excursii, drumetii, stai pe plaja sau faci diverse activitati unde efectiv nu ai acces la priza. Bateriile externe se pot personaliza cu logo si nume destinatar, si sunt obiecte promotionale preferate de foarte multe firme.

Click aici pentru a vizualiza colectia de baterii externe cu personalizare individuala.

 

9… Prosoape personalizate cu logo si nume destinatar

Colectia noastra de prosoape contine prosoape de plaja, prosoape de baie, prosoape fitness si prosoape de bucatarie. Poti opta pentru un prosop personalizat cu logo si nume destinatar, pentru ati fideliza angajatii si colaboratorii.

Click aici pentru a vizualiza colectia de prosoape de baie cu personalizare individuala.

Click aici pentru a vizualiza colectia de prosoape de bucatarie cu personalizare individuala.

Click aici pentru a vizualiza colectia de prosoape de plaja cu personalizare individuala.

Click aici pentru a vizualiza colectia de prosoape fitness cu personalizare individuala.

 

prosoape personalizate

10… Rucsacuri personalizate cu logo si nume destinatar

La Everestus gasesti rucsacuri laptop, rucsacuri sport casual si saculeti tip rucsac. Ai la dispozitie o colectie foarte larga de rucsacuri care sunt disponibile pe marimi si culori variate. Gama de rucsacuri personalizate este una dintre cele mai populare game de materiale promotionale. Ofera cadouri premium personalizate cu logo si nume destinatar colegilor, colaboratorilor, partenerilor si celor mai importanti clienti ai tai.

Click aici pentru a vizualiza colectia de rucsacuri laptop cu personalizare individuala.

Click aici pentru a vizualiza colectia de rucsacuri sport casual cu personalizare individuala.

Click aici pentru a vizualiza colectia de saculeti tip rucsac cu personalizare individuala.

 

rucsacuri personalizate

11… Sacose personalizate cu logo si nume destinatar

Sacosele de cumparaturi din bumbac sau poliester sunt disponibile intr-o gama variata de dimensiuni si de culori. Fiind printre cele mai populare materiale promotionale, sacosele personalizate cu logo si nume destinatar sunt o alegere optima pentru foarte multe firme care doresc sa se promoveze prin intermediul acestora.

Click aici pentru a vizualiza colectia de sacose cu personalizare individuala.

 

12… Seturi cadou personalizate cu logo si nume destinatar

Daca esti in cautarea unui set cadou personalizat ai ajuns in locul potrivit. La Everestus gasesti seturi cadou foarte variate care se pot personaliza cu logo si nume destinatar. Poti opta pentru seturi de cutite, seturi de instrumente de scris, seturi de scule, seturi de ustensile de bucatarie, seturi de accesorii gratar, seturi de lanterne si unelte multiufunctionale, etc.

Click aici pentru a vizualiza colectia de seturi cadou cu personalizare individuala.

 

seturi cadou personalizate

13… Sorturi personalizate cu logo si nume destinatar

Alege sorturi de bucatarie de la Everestus, Ukiyo sau Vinga. Aceste modele de sorturi de bucatarie sunt modele de calitate, care se pot personaliza. Sunt potrivite in special pentru firmele care activeaza in industria Horeca, dar nu numai. Un sort de bucatarie personalizat cu logo si nume destinatar, va fi un cadou util care va fi folosit o perioada indelungata de timp.

Click aici pentru a vizualiza colectia de sorturi de bucatarie cu personalizare individuala.

 

14… Tricouri personalizate cu logo si nume destinatar

Gama de tricouri include atat modele la baza gatului, cat si tricouri polo. Tricourile Iqoniq sunt disponibile pentru personalizare atat cu logo, dar si cu nume destinatar. Poti alege dintr-o mare varietate de culori si marimi standard. Tricourile Iqoniq sunt modele Unisex.

Click aici pentru a vizualiza colectia de tricouri cu personalizare individuala.

 

tricouri personalizate

15… Umbrele personalizate cu logo si nume destinatar

La Everestus gasesti umbrele de foarte buna calitate, care sunt disponibile pe dimensiuni si culori diferite. Poti opta pentru umbrele standard sau pliabile, pentru umbrele cu maner drept sau pentru umbrele cu maner curbat. Alege un model de umbrela pe care sa o oferi cadou colegilor, colaboratorilor si partenerilor tai, ca sa le fie de ajutor atunci cand vor avea nevoie de ea.

Click aici pentru a vizualiza colectia de umbrele cu personalizare individuala.

 

umbrele personalizate

Everestus este importator si distribuitor in Romania de materiale si obiecte promotionale, cu o gama extinsa de peste 40000 de produse care se pot personaliza. Intra pe site si alege produsul pe care doresti sa ti-l personalizam astfel incat sa te promovezi eficient catre publicul tau tinta.