BLOG

7 modele de tricouri care se pot personaliza cu logo si slogan

Textile
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
7 modele de tricouri care se pot personaliza cu logo si slogan

La Everestus, gasesti o gama larga de tricouri personalizabile pentru barbati, femei si copii, in diferite dimensiuni si culori, pentru a se potrivi diferitelor preferinte si cerinte. De asemenea, oferim servicii de imprimare si broderie pentru personalizarea tricourilor cu logo-ul sau mesajul tau. Poti opta pentru campaniile tale de promovare si loializare sa personalizezi tricouri cu maneca scurta, tricouri cu maneca lunga, tricouri la baza gatului sau tricouri polo. Te asteptam cu peste 4500 de modele de tricouri pentru barbati, peste 2400 de modele de tricouri pentru femei si peste 700 de modele de tricouri pentru copii.

 

Daca esti in cautarea unor tricouri pe care sa le personalizezi cu logo-ul tau, ai ajuns exact in locul potrivit. Tricourile personalizate de la Everestus sunt perfecte pentru orice firma sau companie, indiferent de domeniul in care isi desfasoara activitatea. Poti oferi tricouri personalizate cu imaginea brandului tau sau cu imaginea afacerii tale tuturor angajatilor, colaboratorilor si partenerilor, dar si clientilor pe care doresti sa-i loializezi.

Tricourile sunt disponibile intr-o foarte mare varietate de stiluri, modele, culori si materiale, astfel incat sa se potriveasca aproape cu orice preferinta. Cu ajutorul unor tricouri personalizate poti face ca angajatii tai sa iasa in evidenta, purtand acelasi tip de tricou, personalizat cu aceeasi identitate vizuala.

Personalizarea tricourilor in scop de promovare este una dintre cele mai profitabile actiuni promotionale pe care orice firma sau companie le poate face pentru cresterea nororietatii brandului sau a afacerii. Tricoul este un suport extraordinar pentru personalizarea oricarui mesaj, logo sau conceptie grafica, datorita suprafetei mari disponibila pentru imprimare, dar si datorita utilitatii, versatilitatii si a vizibilitatii pe care o ofera. Tricourile personalizate se pot folosi aproape oriunde, cum ar fi de exemplu la locul de munca, atunci cand faci sport, atunci cand mergi in excursii si drumetii la munte, atunci cand esti in vacanta, atunci cand te plimbi prin parc, acasa in orice moment al zilei, chiar si atunci cand dormi. Sunt foarte putine medii publicitare care pot sa aiba o atat de mare expunere in aproape orice moment al zilei, ca si un tricou personalizat. Tricourile reprezinta excelente cadouri corporate prin care sa-ti cresti imaginea brandului sau a afacerii.

tricouri personalizate

Click aici pentru a vizualiza gama completa de tricouri pentru barbati.

Click aici pentru a vizualiza gama completa de tricouri pentru femei.

Click aici pentru a vizualiza gama completa de tricouri pentru copii.

Tricourile personalizate sunt obiecte promotionale de top, foarte apreciate de catre firme, companii, asociatii, cluburi sportive, etc., deoarece sunt foarte utile si vizibile, dar si pentru ca ofera un sentiment de apartenenta a celor care le poarta. Pur si simplu trebuie doar sa alegi modelul de tricou pe care il preferi, sa-l personalizezi cu logo-ul tau si astfel sa-ti cresti notorietatea si imaginea brandului sau afacerii. La Everestus putem sa personalizam tricourile folosind mai multe tehnici de imprimare, cum ar fi: transfer, broderie, digital transfer sau serigrafie. Nu sti exact care tehnica de imprimare sa o alegi? Nu este nici o problema, deoarece specialistii nostri te vor ajuta si iti vor recomanda intotdeauna cele mai potrivite tehnici de imprimare, in functie de materialul tricoului si de logo-ul pe care doresti sa-l personalizezi. Personalizarea prin serigrafie este cea mai populara tehnica datorita costului mai redus atunci cand se realizeaza cantitati mari, dar si pentru finisajul de buna calitate. Daca ai un logo cu multe culori sau o grafica mai complexa, iti recomandam personalizarea prin transfer digital. In cazul in care iti doresti sa impresionezi destinatarii cu o imagine exclusiva si eleganta, iti recomandam tricourile personalizate prin broderie.

tricouri personalizate

Unul dintre marile avantaje ale tricourilor personalizate este faptul ca sunt utile atat pentru a-ti completa si diversifica strategiile de loializare oferindu-le celor mai buni clienti si colaboratori, cat si pentru a-ti creste imaginea brandului si a afacerii prin propriile articole vestimentare. Daca reprezinti o firma cu multi angajati, poti oferi de exemplu cate un tricou personalizat fiecarui angajat, mai vechi sau mai nou. In cazul in care reprezinti o scoala sau o universitate, poti oferi tricouri personalizate tuturor elevilor sau studentilor noi. Daca reprezinti un club sportiv, poti oferi tricouri personalizate suporterilor care sunt membri sustinatori ai clubului sau le poti oferi tuturor simpatizantilor contra cost.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este acela de a alege modelul de tricou pe care vrei sa le personalizezi cu logo-ul tau. In functie de obiectivele tale de marketing, in functie de evenimentele la care urmeaza sa oferi tricourile si de bugetul de care dispui, va trebui sa selectezi calitatea acestora, greutatea, matarialul, culoarea si bineinteles si pretul. In continuare iti prezentam 7 modele de tricouri foarte populare, care sunt deseori comandate de catre firme si companii.

 

1... Tricou cu maneca scurta Heroes, Unisex, 100% bumbac

Tricou Heros unisex cu maneca scurta. Realizat din bumbac 100%, este disponibil in multe variante de culori si de marimi. Culori disponibile: albastru aqua, alb, galben, verde forest, roz, verde apple, roz light, verde fern, burgundy, verde army, rosu, gri storm, portocaliu, gri light, albastru light, gri heather, albastru, gri charcoal, negru, albastru navy. Marimi disponibile: XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, XXS. Metode de personalizare disponibile: serigrafie, broderie, transfer.

Click aici pentru a vizualiza acest model - Tricou cu maneca scurta Heroes, Unisex, 100% bumbac.

tricou personalizat model 1 unisex

2... Tricou Polo cu maneca scurta Markham, bumbac, elastan

Tricou Polo stretch pentru barbati si femei cu maneca scurta. Guler din material textil. Tesatura elastica. Cu trei nasturi. Insertii în V la fanta laterala in culoare contrastanta. Banda satinata pentru gat. Tricoul este realizat din 95% bumbac si 5% elastan. Culori disponibile: rosu, albastru light, albastru navy, gri antracit, gri melange, negru, alb. Marimi disponibile: XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL. Metode de personalizare disponibile: serigrafie, broderie, transfer.

Click aici pentru a vizualiza acest model - Tricou Polo pentru Barbati cu maneca scurta Markham, bumbac, elastan.

tricou personalizat barbati model 2

Click aici pentru a vizualiza acest model - Tricou Polo pentru Femei cu maneca scurta Markham, bumbac, elastan.

tricou personalizat femei model 2

3... Tricou Polo, Pasadena, Bumbac

SOL'S Pasadena tricou polo pentru barbati si femei de 200g. Taietura si stil modern. Gama larga de culori. Conceput pentru orice tip de piata. Guler si mansete cu nervuri 1x1. Banda de ranforsare pe gat. Maneci scurte. Dungi contrastante pe guler si mansete. Garnitura cu 3 nasturi ton pe ton. Croiala ajustata. Taiat si cusut. Fante laterale. Buton de rezerva pe cusatura interioara. Detaliile materialului: 100% bumbac ringspun. OEK0-TEX. Culori disponibile: negru cu alb, negru cu verde, albastru french marine cu alb, alb cu albastru navy. Marimi disponibile: S, M, L, XL, XXL, 3XL. Tehnici de personalizare disponibile: serigrafie, transfer digital, transfer serigrafic, sublimare, broderie.

Click aici pentru a vizualiza acest model - Tricou Polo pentru Barbati, Pasadena, Bumbac.

tricou personalizat barbati model 03

Click aici pentru a vizualiza acest model - Tricou Polo pentru Femei, Pasadena, Bumbac.

tricou personalizat femei model 3

 

4... Tricou Iqoniq Manuel, Bumbac, Unisex

Acest tricou unisex Iqoniq cu croiala normala este acelasi tricou ca si tricoul nostru Iqoniq „Bryce”. Exista o singura diferenta: eliminam procesul de vopsire. Utilizarea bumbacului reciclat economiseste deja resurse pretioase in comparatie cu bumbacul organic virgin, dar cu stilurile nevopsite, economiile sunt si mai mari. Am amestecat bumbac reciclat in culoarea existenta cu bumbac organic virgin. Acest lucru creeaza frumosul efect de melange de caldura. Compozitia este 100% bumbac, din care 50% reciclat si 50% organic, in 180 G/M². Nu se amesteca cu materialele plastice, astfel incat dupa viata este reciclabil in produse noi din bumbac. Utilizarea materialelor din tesaturi reciclate si organice autentice si declaratiile de impact asupra mediului sunt garantate, prin utilizarea trasorului fizic disruptiv si a tehnologiei blockchain AWARE™. Fiecare produs Iqoniq are o eticheta QR unica. Scanand acest QR, vei avea acces la un pasaport digital dedicat produsului. 2% din incasarile din fiecare produs vandut vor fi donate catre Water.org. Culori disponibile: gri, negru, maro, verde, crem, albastru navy. Marimi disponibile: S, M, L, XL, XS, XXL, XXS, 3XL. Tehnici de personalizare disponibile: screen transfer.

Click aici pentru a vizualiza acest model - Tricou Iqoniq Manuel, Bumbac, Unisex.

tricou personalizat unisex model 4

 

5... Tricou Polo cu maneca lunga Oakville, 100% bumbac

Tricou Polo pentru barbati si femei cu maneca lungă Oakville. Guler plat din tricot. Detalii Pick-Stitch. Inchidere cu doi nasturi. Banda satinata pentru gat. Flituri laterale cu finisare cu banda satinata. Cusatura înaintea umarului cu cusaturi de lant. Tricoul este realizat din bumbac 100%, 200 g/m². Culori disponibile: alb, rosu, albastru navy, gri antracit, gri melange, negru. Marimi disponibile: S, M, L, XL, XS, XXL, 3XL. Tehnici de personalizare disponibile: serigrafie, broderie, transfer.

Click aici pentru a vizualiza acest model - Tricou Polo pentru Barbati, cu maneca lunga Oakville, 100% bumbac.

tricou personalizat barbati model 5

Click aici pentru a vizualiza acest model - Tricou Polo pentru Femei, cu maneca lunga Oakville, 100% bumbac.

tricou personalizat femei model 5

 

6... Tricou Polo pentru Copii, Adam Kids, Unisex, 100% bumbac

Tricou Polo unisex pentru copii din 100% bumbac pique (195 g / m²). Acest tricou polo are cusatura la guler si maneci, intarit la nivelul gulerului, intarit cu 3 butoane colorate, partea inferioara cu deschideri laterale si buton suplimentar la cusatura interioara. Culori disponibile: negru, rosu, galben, verde, albastru royal, burgundy, albastru navy, albastru aqua. Marimi disponibile: 2, 4, 6, 8, 10, 12. Tehnici de personalizare disponibile: serigrafie, broderie, transfer.

Click aici pentru a vizualiza acest model - Tricou Polo pentru Copii, Adam Kids, Unisex, 100% bumbac.

tricou personalizat copii model 6

 

7... Tricou pentru Copii, Crusader, 150 grame, bumbac organic

SOL'S CRUSADER Kids, Tshirt 150g/m². Tricou pentru copii din bumbac cultivat organic. Decolteu rotund, banda din material reiat intarita in interior pentru acoperirea cusaturii, cusaturi laterale. Detalii material: single jersey 150gr /mp, 100% bumbac cultivat organic. OEKO-TEX. Culori disponibile: gri melange, albastru royal, alb, albastru diva, albastru french navy. Marimi disponibile: 2 ani: 86-94cm, 4 ani: 96-104cm, 6 ani: 106-116cm, 8 ani: 118-128cm, 10 ani: 130-140cm, 12 ani: 142-152cm. Tehnici de personalizare disponibile: serigrafie, broderie, transfer, digital transfer.

Click aici pentru a vizualiza acest model - Tricou pentru Copii, Crusader, 150 grame, bumbac organic.

tricou personalizat copii model 7

Pentru mai multe detalii despre modul in care poti folosi platforma Everestus.ro am creat un ghid detaliat in care oferim raspunsuri la cele mai importante intrebari. Ghidul Everestus il poti consulta aici.

Everestus este furnizorul tau de materiale si obiecte promotionale. Avem in portofoliu un numar de peste 40000 de produse pe care le putem personaliza conform nevoilor tale. Trimite-ne o solicitare de oferta, direct de pe pagina produsului pe care ti-l doresti, si vom reveni la tine cu cotatia de pret special si estimarea termenului de livrare. Noi, cei de la Everestus, beneficiem de peste 18 ani de experienta in domeniul materialelor si obiectelor promotionale. Suntem aici ca sa te ajutam sa identifici cele mai bune produse pentru nevoile tale, tinand cont de piata si bugetul de care dispui, si sa te asiguram ca investitia in materiale promotionale personalizate va fi una in concordanta cu obiectivele dorite.