BLOG

Accesorii de plaja prin care iti poti promova brandul si afacerea

Outdoor
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
Accesorii de plaja prin care iti poti promova brandul si afacerea

Esti in cautarea unor idei de obiecte promotionale prin care sa te evidentiezi in aceasta vara? Poti alege dintr-o gama foarte variata de accesorii de plaja, care include genti de plaja, prosoape de plaja si multe alte produse care iti vor face vara mai frumoasa. In cazul in care doresti sa promovezi un hotel, o pensiune, un centru de agrement, o statiune sau un eveniment desfasurat pe plaja, in acelasi timp oferindu-le turistilor produse utile, gama noastra de accesorii de plaja personalizate va face cu siguranta o impresie buna. Accesoriile de plaja personalizate cu logo-ul tau, cu numele companiei tale sau cu mesajul tau promotional sunt cadouri ideale pentru evenimentele desfasurate in aer liber, fiind totodata cadouri memorabile pentru angajati, colaboratori, prieteni si familiile acestora.

 

Cuprins:

1... Genti de plaja

2... Prosoape de plaja

3... Mingi de plaja

4... Perne de plaja

5... Rogojini plaja si saltele de plaja

6... Scaune de plaja

7... Slapi de plaja

8... Frisbee si tenis de plaja

9... Umbrele de plaja

10... Ochelari de soare

11... Palarii

 

Cadourile si obiectele promotionale de vara sunt printre cele mai asteptate pe parcursul intregului an, deoarece sunt asociate cu vacantele si concediile. Accesoriile de plaja sunt considerate a fi printre cele mai potrivite si mai eficiente obiecte promotionale destinate perioadei de vara. Poti opta pentru o gama foarte extinsa de produse care se pot personaliza cu logo-ul tau, dintre care enumeram: gentile de plaja, prosoapele de plaja, ochelarii de soare, palariile, slapii de plaja, umbrelele de plaja, mingile de plaja sau pernele si rogojinile de plaja. Accesoriile de plaja sunt printre cele mai populare cadouri corporate deoarece ele ajuta la oferirea de vizibilitate, personalitate si unicitate brandului tau.

Accesoriile de plaja personalizate sunt un pas important pentru a-ti creste vizibilitatea, pentru a-ti face angajatii si colaboratorii fericiti si pentru ai invita pe acestia sa fie adevarati ambasadori ai logo-ului tau oriunde se deplaseaza in timpul verii. Obiectele promotionale pentru plaja sunt simple si eficiente, in plus sunt o modalitate uimitoare de a-ti arata aprecierea fata de clienti si angajati. Oriunde exista apa, soare si recreere, brandul tau va fi in fata oamenilor care sunt acolo pentru a se distra la maxim.

 

1... Genti de plaja

Colectia de genti de plaja pe care o gasesti la Everestus include o gama variata de modele fabricate din bumbac, iuta, poliester sau material netesut. Gentile de plaja sunt disponibile pe dimensiuni mai mici sau mai mari si pe culori deosebite. Toate modelele de genti de plaja se pot personaliza cu logo sau mesaj, devenind astfel excelente obiecte promotionale pe timp de vara. Gentile de plaja pot transporta cu usurinta obiectele si accesoriile pentru plaja, prosoapele de plaja sau chiar si diferite alimente sau bauturi racoritoare pe care sa le savurezi sub o umbrela pe malul marii.

Vezi aici gama completa de genti de plaja.

genti de plaja

2... Prosoape de plaja

Pe timp de vara, alege sa oferi prosoape de plaja personalizate cu logo-ul tau. Prosoapele de plaja sunt cadouri promotionale foarte populare, care sunt deseori incluse in campanii de promovare in special pe timpul verii. La Everestus gasesti peste 80 de modele, de dimensiuni si culori variate, astfel incat sa le poti asorta usor cu logo-ul tau. In cazul in care iti doresti prosoape de plaja complet personalizate, te putem ajuta cu cateva modele pe care le producem in diverse fabrici din Europa sau Asia, exclusiv pe comanda. Prosoapele de plaja sunt fabricate in special din bumbac, microfibra, poliamida si poliester.

Vezi aici gama completa de prosoape de plaja.

 

prosoape de plaja

3... Mingi de plaja

Organizezi diverse evenimente pe plaja? Vrei sa atragi atentia turistilor? O poti face destul de usor cu mingile de plaja personalizate, care sunt disponibile intr-o mare varietate de culori. Mingile de plaja personalizate sunt grozave pentru orice eveniment in aer liber, pe plaja sau in alte locuri la fel de insorite. A sosit vara iar copiii si turistii in general se distreaza de minune pe plaja. Everestus poate livra mingi de plaja personalizate cu logo sau mesaj, care vor face ca afacerea ta sa iasa cu adevarat in evidenta in aceasta vara. Mingile de plaja sunt foarte distractive si reprezinta excelente obiecte promotionale sau cadouri de vara. La Everestus poti alege mingi de plaja cu diferite dimensiuni. Mingile de plaja sunt disponibile si intr-o mare varietate de combinatii de culori. Opteaza pentru culorile care se potrivesc cel mai bine cu logo-ul tau.

Vezi aici gama completa de mingi de plaja.

 

mingi de plaja

4... Perne de plaja

Pernele de plaja gonflabile, fabricate in special din PVC, sunt disponibile intr-o mare varietate de culori. Pernele si pernitele de plaja sunt obiecte promotionale pe care le putem personaliza cu logo-ul si mesajul tau. Aceste perne promotionale personalizate sunt ideale pentru a fi folosite pe plaja, in diverse calatorii sau aproape in orice alt loc unde gatul are nevoie de putin sprijin suplimentar sau de confort. Pernele de plaja ofera un spatiu generos de personalizare. Include aceste produse in campaniile tale de promovare si ofera-le clientilor, angajatilor si colaboratorilor tai.

Vezi aici gama completa de perne de plaja.

 

perne de plaja

5... Rogojini plaja si saltele de plaja

Rogojinile si saltelele de plaja sunt excelente obiecte promotionale personalizabile. Rogojinile de plaja personalizate de la Everestus iti ofera confort si comoditate atunci cand stai intins pe plaja, bucurandu-te de soare. Aceste produse reprezinta o modalitate foarte accesibila de a-ti promova logo-ul sau mesajul catre iubitorii de soare si de aer liber. Aceste rogojini si saltele sunt excelente pentru toti iubitorii de plaja. In loc sa folosesti prosopul de plaja pentru a te aseza pe nisip, intinde o rogojina de plaja personalizata cu logo-ul sau mesajul tau. Aceste rogojini de plaja sunt flexibile si ofera o bariera intre cei care le folosesc si solul de dedesubt. Nisipul nu va trece si nu se va lipi. Saltelele de plaja gonflabile sunt disponibile de asemenea in forme si culori diferite. Ele pot fi folosite atat pentru a sta la plaja pe nisip, cat si in apa.

Vezi aici gama completa de rogojini de plaja.

Vezi aici gama completa de saltele de plaja.

 

rogojini de plaja

6... Scaune de plaja

Cauti idei de cadouri personalizate care sa fie folosite pe timp de vara? Alege din gama noastra de scaune de plaja care se pot personaliza cu logo-ul sau mesajul tau. Scaunele de plaja personalizate sunt o parte esentiala a unei zile la plaja. A avea un scaun in timp ce stai pe plaja poate face ziua mult mai reusita si relaxanta. Iar brandul tau personalizat pe un scaun de plaja va fi vizibil pentru toti cei care se vor aseza sau se vor plimba prin jur. Aceste scaune pot fi folosite la picnicuri, evenimente sportive, petreceri, pe plaja, la pescuit si in multe alte situatii. Scaunele de plaja sunt usor de transportat si iti vor oferi un loc confortabil oriunde ai merge.

Vezi aici gama completa de scaune de plaja.

 

scaune de plaja

7... Slapi de plaja

Slapii de plaja impreuna cu gentile de plaja si prosoapele de plaja sunt obiecte promotionale pe care trebuie sa le iei in considerare pentru campaniile de promovare din aceasta vara. Daca afacerea ta se desfasoara pe malul unui rau sau a unui lac, sau poate chiar pe malul marii, slapii de plaja personalizati pot reprezenta cele mai reusite cadouri pe care le poti oferi. Slapii personalizati sunt printre cele mai populare obiecte promotionale personalizabile, in special pe timp de vara. Papucii de plaja sunt disponibili intr-o mare varietate de culori si marimi, ceea ce ii face ideali pentru personalizare cu logo-ul tau.

Vezi aici gama completa de slapi de plaja.

 

slapi de plaja

 

8... Frisbee si tenis de plaja

Imagineaza-ti o zi frumoasa in parc sau o zi calda insorita pe plaja. Ce mai lipseste? Ei bine, un frisbee sau un set de tenis de plaja ar face ziua si mai reusita. Alege un frisbee pe care sa-l personalizezi cu logo-ul tau pentru a-ti asocia brandul cu o atmosfera atat de pozitiva. Frisbee-urile personalizate sunt o modalitate eficienta de a-ti creste notorietatea brandului in zilele mai calde. Seturile de tenis de plaja sunt printre cele mai jucause obiecte promotionale solicitate in timpul verii. Seturile de tenis de plaja sunt cool, la moda si foarte colorate. Seturile de tenis de plaja sunt apreciate atat de copii cat si de adulti. Sunt ideale pentru toti cei carora le place sa se joace pe plaja.

Vezi aici gama completa de frisbee.

Vezi aici gama completa de seturi de tenis de plaja.

 

tenis de plaja

9... Umbrele de plaja

In cazul in care administrezi un hotel, o pensiune sau orice alta unitate de cazare, o terasa in aer liber, administrezi o plaja privata sau un complex de agrement, ar trebui sa te orientezi catre gama de umbrele de plaja pe care sa le personalizezi cu logo-ul sau mesajul tau. Umbrelele de plaja personalizate vor iesi cu siguranta in evidenta, iar brandul tau asociat cu acestea va deveni foarte vizibil. Gama de umbrele de plaja include modele de dimensiuni si culori diferite, astfel incat sa-ti fie cat mai usor sa gasesti modelul preferat care sa se asorteze cu culorile logo-ului tau.

Vezi aici gama completa de umbrele de plaja.

 

umbrele de plaja

10... Ochelari de soare

Everestus in calitate de importator si distribuitor de materiale si obiecte promotionale iti pune la dispozitie o gama extinsa de ochelari de soare, care pot fi imprimati cu logo-ul tau. Sunt disponibile peste 300 de modele de ochelari de soare, atat pentru copii cat si pentru adulti. Gaseti ochelari de soare pe stiluri diverse, cum ar fi: casual, retro sau sport. In cazul in care doresti sa ajungi la o masa mare de potentiali clienti, poti oferi pe timpul verii ochelari de soare personalizati cu imaginea brandului tau.

Vezi aici gama completa de ochelari de soare.

ochelari de soare

11... Palarii

Palariile de soare sunt accesorii de nelipsit pentru zilele cand te relaxezi la plaja, deoarece te ajuta sa te protejezi de razele intense ale soarelui. Palariile sunt fabricate in special din paie, poliester, material netesut sau bumbac. La Everestus gasesti atat palarii de paie cat si palarii de soare clasice. Palariile se pot personaliza si astfel te poti promova prin intermediul acestora. Majoritatea modelelor de palarii sunt portivite pentru adulti, dar avem si cateva modele pentru copii.

Vezi aici gama completa de palarii.

 

palarii de plaja

Obiectele promotionale au multiple beneficii pentru firme si companii. Acestea pot face parte din merchandising-ul corporativ, reprezinta un instrument de promovare si publicitate pentru clienti, dar si un cadou pentru angajati si colaboratori in timpul sarbatorilor sau aniversarilor. Sunt instrumente utile pentru a lasa o amintire a brandului tau in timpul evenimentelor, targurilor, promotiilor cu adresabilitate catre potentialii tai clienti. Obiectele promotionale personalizate cu logo-ul tau, daca sunt alese cu atentie in raport cu mesajul de comunicare pe care doresti sa-l transmiti, creeaza fara indoiala valoare adaugata brandului tau.

Pentru mai multe detalii despre modul in care poti folosi platforma Everestus.ro am creat un ghid detaliat in care oferim raspunsuri la cele mai importante intrebari. Ghidul Everestus il poti consulta aici.

Everestus este furnizorul tau de materiale si obiecte promotionale. Avem in portofoliu un numar de peste 40000 de produse pe care le putem personaliza conform nevoilor tale. Trimite-ne o solicitare de oferta, direct de pe pagina produsului pe care ti-l doresti, si vom reveni la tine cu cotatia de pret special si estimarea termenului de livrare. Noi, cei de la Everestus, beneficiem de peste 18 ani de experienta in domeniul materialelor si obiectelor promotionale. Suntem aici ca sa te ajutam sa identifici cele mai bune produse pentru nevoile tale, tinand cont de piata si bugetul de care dispui, si sa te asiguram ca investitia in materiale promotionale personalizate va fi una in concordanta cu obiectivele dorite.