BLOG

Alege un powerbank pe care sa ti-l personalizam cu logo-ul sau mesajul tau

Tehnologie
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
Alege un powerbank pe care sa ti-l personalizam cu logo-ul sau mesajul tau

Powerbank-urile personalizate sunt obiecte foarte utile si foarte solicitate in industria materialelor promotionale. Sunt confortabile si usor de transportat, fiindu-ne de mare ajutor mai ales atunci cand bateria telefonului se descarca si nu avem acces la o priza de incarcare. Bateriile externe sunt excelente cadouri business pentru firme si companii. Daca ai in dotare un powerbank personalizat cu o capacitate suficient de mare nu mai trebuie sa-ti faci griji cu privire la incarcarea telefoanelor la priza, deoarece powerbank-ul iti va fi un prieten de nadejde in aceste situatii. Te poti promova prin intermediul unui powerbank personalizat, alegand modelul potrivit cu o capacitate suficienta in mAh. Noi, cei de la Everestus, te putem ajuta cu o gama variata de baterii externe pe care le putem personaliza cu logo-ul si mesajul tau.

 

Cuprins:

1… Unde gasesc informatii legate de bateriile externe personalizate?

2… Cum se pot personaliza powerbank-urile?

3… Ce capacitati au powerbank-urile disponibile in gama Everestus?

4… De ce sa te promovezi prin intermediul powerbank-urilor personalizate?

 

Powerbank-urile personalizate sunt printre cele mai populare materiale promotionale personalizabile de pe piata, poate pentru ca sunt usor de folosit si indispensabile in viata de zi cu zi. Daca le personalizezi cu logo-ul tau, cu siguranta vor deveni niste cadouri premium de succes. Gama de baterii externe personalizabile de la Everestus, include peste 250 de modele cu forme si culori variate, avand capacitati si preturi diferite.

 

1… Unde gasesc informatii legate de bateriile externe personalizate?

Gama de baterii externe care se pot personaliza o gasesti in categoria de Tehnologie – Baterii Externe. Poti sa dai click aici pentru a vizualiza rapid gama de powerbank-uri disponibila la Everestus. Dupa ce ai accesat categoria de baterii externe poti foarte usor sa filtrezi rezultatele, folosindu-te de optiunile de filtrare disponibile pe coloana din stanga a site-ului, conform imaginii de mai jos. Poti filtra rezultatele dupa disponibilitate, culoare, material, brand si capacitate.

Informatiile despre powerbank-uri cum ar fi spre exemplu stocul disponibil, tehnicile de personalizare disponibile, preturile, dimensiunile exacte ale produselor, descrierea acestora si multe alte informatii aditionale le gasesti pe pagina fiecarui model in parte. Pentru a solicita o cotatie de pret, cu personalizare inclusa, trebuie sa ne trimiti o solicitare direct de pe pagina powerbank-ului pe care il doresti, folosind butonul “Solicita oferta cu personalizare inclusa”, pe care il gasesti chiar sub butonul “Adauga in Cos”.

Everestus este importator si distribuitor de baterii externe personalizabile. Avem peste 250 de modele disponibile, pe care le putem personaliza pentru ati promova brandul catre publicul tau tinta.

 

baterii externe personalizate

 

2… Cum se pot personaliza powerbank-urile?

Pentru personalizarea powerbank-urilor putem folosi mai multe tehnici de personalizare, cum ar fi spre exemplu: digital print, gravura laser, tampografie, doming, serigrafie, digital transfer sau chiar si digital label. Tehnicile de personalizare valabile pentru fiecare produs sunt specificate pe pagina produsului in sectiunea Info Produs.

Ne poti trimite o solicitare folosind formularul “Solicita oferta cu personalizare inclusa” direct de pe pagina produsului pe care ti-l doresti, in care sa atasezi si logo-ul tau, iar noi vom reveni pe email cu oferta speciala de pret, estimarea termenului de livrare si simularea digitala, ceea ce te va ajuta sa vizualizezi cum va arata logo-ul tau pe bateria externa aleasa de tine. Pentru ca sa-ti putem face simularea digitala trebuie sa ne trimiti logo-ul in format PDF vectorial. Bateriile externe sunt obiecte excelente pentru a fi personalizate cu logo-ul si mesajul tau.

Majoritatea firmelor aleg sa-si promoveze logo-ul pe partea superioara a bateriilor externe. Dar la fel de bine powerbank-urile se pot personaliza cu un mesaj aniversar sau cu un mesaj amuzant. Ramane la latitudinea ta sa alegi ce mesaj doresti sa transmiti prin personalizarea unui powerbank.

Exista cateva modele de baterii externe care se pot personaliza si individual cu logo si nume destinatar. In cazul in care doresti sa oferi cadouri mai personale, pe care sa apara atat logo-ul tau, cat si numele destinatarului, poti alege din modelele de baterii externe cu personalizare individuala.

 

powerbank personalizat

3… Ce capacitati au powerbank-urile disponibile in gama Everestus?

La Everestus gasesti peste 250 de modele de baterii externe care se pot personaliza cu logo-ul si mesajul tau. Sunt disponibile powerbank-uri cu diferite capacitati in mAh. Cu cat capacitatea in mAh a unei baterii externe este mai mare, cu atat acel powerbank iti va putea incarca telefonul pentru o perioada mai lunga de timp.

Capacitatile in mAh a bateriilor externe disponibile variaza intre 1000 mAh si 20000 mAh. Poti selecta capacitatea pe care o doresti folosindu-te de optiunile de filtrare de pe coloana din stanga site-ului.

Bateriile externe sunt disponibile in forme, culori si dimensiuni diferite, dar unul dintre diferentiatorii primari este capacitatea lor. Masurata in mAh (miliamperi-ora), capacitatea lor determina cantitatea de incarcare pe care o pot pastra si, in consecinta, puterea pe care o pot furniza dispozitivelor tale. Desi este greu sa se estimeze un numar exact de incarcari, regula generala este ca, cu cat capacitatea in mAh este mai mare, cu atat este mai mare capacitatea de incarcare.

Acestea sunt cele mai populare capacitate in mAh alese de clientii Everestus:

Click aici pentru a vizualiza gama de baterii externe personalizabile cu capacitate de 2000 mAh.

Click aici pentru a vizualiza gama de baterii externe personalizabile cu capacitate de 2200 mAh.

Click aici pentru a vizualiza gama de baterii externe personalizabile cu capacitate de 4000 mAh.

Click aici pentru a vizualiza gama de baterii externe personalizabile cu capacitate de 5000 mAh.

Click aici pentru a vizualiza gama de baterii externe personalizabile cu capacitate de 8000 mAh.

Click aici pentru a vizualiza gama de baterii externe personalizabile cu capacitate de 10000 mAh.

Click aici pentru a vizualiza gama de baterii externe personalizabile cu capacitate de 20000 mAh.

 

baterie externa personalizata

 

4… De ce sa te promovezi prin intermediul powerbank-urilor personalizate?

Potrivit RescueTime, o aplicatie iOS si Android creata pentru a monitoriza modul in care sunt folosite smartphone-urile, fiecare dintre noi, in fiecare zi, petrecem in medie 3,5 ore pe telefon/zi, cautand informatii pe Internet, folosind harti, trimitand e-mailuri, deruland fluxul pe retelele de socializare, facand si editand fotografii, etc. Toata aceasta activitate intensa la care supunem telefonul in fiecare zi, duce rapid la descarcarea acestuia exact in cele mai nepotrivite momente. De aceea, un powerbank este foarte util, pentru ca ne poate incarca telefonul fara sa mai avem nevoie de access la o priza de incarcare, oriunde am fi.

Obiectele promotionale precum bateriile externe sunt cadouri corporate foarte apreciate de catre clienti, angajati, colaboratori si parteneri, indiferent de varsta acestora. Powerbank-urile personalizate sunt confortabile si usor de transportat, si pot fi alese in diferite capacitati, dimensiuni, materiale si chiar culori. De fiecare data cand un powerbank personalizat cu logo-ul tau va fi folosit, acesta iti va promova compania intr-un mod eficient, ajutand la cresterea notorietatii brandului tau.

Cu ocazia celor mai importante sarbatori, cum sunt Craciunul sau Pastele, cu ocazia aniversarii firmei tale, cu ocazia anumitor evenimente publice pe care le organizezi, cu ocazia participarii la Targuri si Expozitii, in toate aceste situatii iti poti rasplati angajatii, colaboratorii, partenerii sau participantii cu aceste baterii externe personalizate, care iti vor promova brandul o perioada lunga de timp.

powerbank-uri personalizate

Powerbank-urile personalizate sunt considerate cadouri business premium si vor fi foarte bine receptionate de catre cei care le vor primi, deoarece au o mare utilitate in fiecare zi. Obiectele promotionale personalizate cu logo-ul tau, daca sunt alese cu inspiratie in raport cu mesajul pe care doresti sa-l transmiti, pot creea fara indoiala valoare adaugata brandului tau.

Odata cu popularitatea din ce in ce mai mare a telefoanelor inteligente si a tabletelor, bateriile externe au devenit obiecte promotionale foarte apreciate. Powerbank-urile personalizate sunt utile atat pentru a-ti incarca telefoanele, cat si pentru a-ti incarca diverse alte gadgeturi care au ramas fara baterie exact in cele mai nefaste momente. Oriunde te-ai afla, pe plaja, in varf de munte sau in padure, o baterie externa personalizata iti va fi intotdeauna de mare ajutor.

PowerBank-urile personalizate reprezinta cadouri promotionale potrivite pentru orice firma sau companie, indiferent de domeniul in care isi desfasoara activitatea. Fiecare client potential va putea folosi in fiecare zi bateria externa personalizata cu logo-ul tau. Clientii tai preferati si clientii potentiali de top vor putea ramane conectati oriunde datorita powerbank-urilor personalizate. Bateriile externe personalizabile sunt cadouri excelente pentru angajati si voluntari, pentru colaboratori si parteneri, deoarece aceste gadget-uri utile si impresionante te vor ajuta sa-ti cresteti notorietatea brandului.

Profita de aceste baterii externe, adaugand pe ele logo-ul si mesajul tau. Noi, cei de la Everestus, te putem ajuta cu o gama extinsa de powerbank-uri si cu personalizarea acestora. Este timpul sa iti intensifici eforturile de marketing si de promovare. Un powerbank personalizat este ideal ca si cadou premium cu ocazia diverselor evenimente importante din activitatea firmei tale, ca si stimulent pentru echipa de vanzari sau pentru orice angajat care are nevoie de un dispozitiv de incarcare mobil.

 

powerbank personalizat

 

Aceste dispozitive de ultima generatie sunt perfecte pentru situatiile in care cauti cadouri utile pentru angajatii de top sau pentru clientii foarte importanti. Everestus iti ofera o mare varietate de optiuni de personalizare, astfel incat sa beneficiezi de un powerbank personalizat ideal pentru nevoile tale de promovare.

 

Everestus este furnizorul tau de materiale si obiecte promotionale. Avem in portofoliu un numar de peste 40000 de produse pe care le putem personaliza conform nevoilor tale. Trimite-ne o solicitare de oferta, direct de pe pagina produsului pe care ti-l doresti, si vom reveni la tine cu cotatia de pret special si estimarea termenului de livrare.