BLOG

Bidoane de apa sport realizate din sticla, care se pot personaliza

Outdoor
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
Bidoane de apa sport realizate din sticla, care se pot personaliza

O hidratare corecta este extrem de importanta pentru mentinerea sanatatii si pentru o buna functionare a creierului. Organismul uman este compus din 60% apa la barbati si 50%-55% apa la femei. Organismul nostru are nevoie de apa pentru a supravietui si a functiona in parametrii optimi. Sticlele de apa sunt printre cele mai populare si folosite obiecte promotionale existente pe piata. La Everestus gasesti peste 1000 de modele de sticle si bidoane de apa care se pot personaliza cu logo-ul sau mesajul tau. Alege un bidon sport pentru apa prin intermediul caruia sa-ti promovezi brandul catre potentialii tai clienti.

 

Cuprins:

1... Utilitatea sticlelor de apa

2... Avantajele bidoanelor sport realizate din sticla

3... Personalizarea sticlelor de apa

4... Modele de bidoane sport realizate din sticla

 

1... Utilitatea sticlelor de apa

Iti place sa alergi pentru a te mentine in forma? Te duci la sala de fitness in mod regulat? Ai copii care merg la scoala? Bei apa des atat la birou, cat si acasa? Te relaxezi in excursii si drumetii la munte? Te deplasezi mult cu autoturismul? In toate aceste situatii o sticla de apa de buna calitate iti va fi foarte utila. Te poti hidrata folosind o sticla de apa personalizata pe care ai primit-o probabil cadou de la firma la care esti angajat sau de la magazinele a caror client fidel esti. Bidoanele sport pentru apa realizate din sticla sunt excelente cadouri promotionale, care pot fi folosite la birou, la scoala, in viata de zi cu zi sau in sectorul horeca. Personalizeaza aceste sticle de apa si creaza-ti produsul tau promotional sustenabil.

De obicei 30% din apa provine din alimente si 70% din bauturi, dar aceste procente pot varia de la om la om datorita stilului de viata sau in functie de dieta fiecaruia. Este foarte important sa ai tot timpul la indemana o sticla cu apa plata sau cu apa filtrata de la robinet. Daca faci sport, alergi, te duci la sala de fitness, etc. atunci este indicat sa consumi apa inainte, in timpul dar si dupa antrenament.

Deoarece toti oamenii au nevoie zi de zi de o hidratare eficienta, asta inseamna ca numarul de potentiali utilizatori a sticlelor de apa este unul enorm. Avand o expunere atat de mare, sticla de apa personalizata este printre cele mai eficiente obiecte promotionale prin intermediul carora sa-ti promovezi brandul sau afacerea.

Sticlele de apa sunt excelente si pentru studenti, mai ales daca sunt personalizate cu logo-ul universitatii. Studentii in general, adora sa foloseasca produse personalizate cu logo-ul universitatii lor, deoarece astfel isi arata atasamentul fata de institutia de invatamant la care au ales sa se pregateasca pentru viitor.  

 

sticle de apa personalizate

2... Avantajele bidoanelor sport realizate din sticla

La Everestus gasesti peste 200 de modele de bidoane sport realizate din sticla. Acestea au cateva avantaje pe care ti le prezentam in continuare.

  • Sunt durabile, fara BPA, fara poluanti, ecologice, fara gust si fara miros.
  • Au capacitati diferite. Sticlele de apa au un volum cuprins intre 280 ml si 1000 ml.
  • Fiind realizate din sticla, bidoanele de apa sport sunt rezistente si potrivite pentru bauturi carbogazoase.
  • Bidoanele de apa sport din sticla au un design de inalta calitate si sunt rezistente la zgarieturi.
  • Sticlele de apa au deschiderea de baut ingusta sau larga, dupa preferinte.
  • Sunt lavabile in masina de spalat vase si extrem de rezistente la caldura. Sunt insensibile la fluctuatiile de temperatura.
  • Unele modele au mansoane din neopren sau silicon in diferite culori (negru, albastru, verde, rosu, galben, portocaliu, etc.).

Click aici pentru a vizualiza gama completa de bidoane de apa sport realizate din sticla.

 

bidoane de apa sport din sticla

3... Personalizarea sticlelor de apa

Bidoanele de apa din sticla de la Everestus pot fi imprimate cu ajutorul mai multor tehnici de personalizare cum ar fi spre exemplu: gravura CO2, digital transfer, digital print 360, doming, gravura laser, tampografie, transfer si screenround. Modelele de sticla de apa care au si manson pot fi personalizate atat pe sticla cat si pe manson. Unele modele de bidoane de apa sport se pot personaliza si pe capac. Asadar, optiunile de personalizare a sticlelor de apa sunt foarte variate si astfel pot fi onorate majoritatea preferintelor brandurilor care doresc sa se promoveze prin intermediul acestora.

Unele modele de sticle de apa sunt disponibile si pentru personalizare individuala cu logo si nume destinatar. Pe aceste modele se poate imprima atat logo-ul firmei cat si numele angajatului, spre exemplu. Aceste modele de sticle sunt preferate de companiile cu un numar mai mic de angajati care doresc sa ofere niste cadouri speciale personalizate individual.

Click aici pentru a vizualiza gama completa de sticle de apa.

Click aici pentru a vizualiza modelele de bidoane de apa realizate din sticla compatibile cu optiunea de personalizare individuala.

 

sticle personalizate

4... Modele de bidoane sport realizate din sticla

Iti prezentam in continuare cateva dintre modelele cele mai populare de bidoane de apa sport realizate din sticla. Le poti alege pe acestea sau te poti orienta catre alte variante, deoarece gama cuprinde peste 200 de modele disponibile.

 

Bidon sport din sticla, cu maner

Sticla sport cu capac si maner. Capacitatea volumului este de 470 ml. Material: sticla, polipropilena. Dimensiune: Ø6X25 cm. Greutate bruta: 0,475 kg. Culori disponibile: negru, verde lime, portocaliu, rosu, albastru royal, turcoaz, alb.

 

bidon apa sticla model 01

Bidon sport din sticla, cu manson din silicon si capac din bambus

Sticla de apa din sticla borosilicata cu capac din bambus si husa de silicon. Capacitatea volumului este de 600 ml. Material: sticla. Dimensiune: ø68 x 231 mm. Culori disponibile: negru, alb, albastru light, verde light.

 

bidon apa sticla model 02

Bidon sport din sticla, cu manson din neopren si capac metalic

Sticla de apa cu husa din neopren. Capacitatea volumului este de 500 ml. Material: sticla, neopren. Dimensiune: Ø6 x 22 cm. Greutate bruta: 0,396 kg. Culori disponibile: negru, multicolor, bej, verde, portocaliu, roz, albastru, turcoaz, violet, gri, rosu.

 

bidon apa sticla model 03

Bidon de apa sport din sticla, cu capac din otel inoxidabil

Sticla de apa cu capac din inox. Capacitatea volumului este de 650 ml. Material: sticla, otel. Dimensiune: Ø6 x 26 cm. Greutate bruta: 0,430 kg. Culori disponibile: negru, verde, portocaliu, rosu, albastru royal, transparent, alb, albastru transparent, gri transparent.

 

bidon apa sticla model 04

Bidon de apa sport din sticla borosilicata Ukiyo

Urmareste-ti obiectivele zilnice de hidratare cu aceasta sticla de apa de 600 ml din sticla borosilicata proiectata inteligent. Capacul afiseaza o picatura de apa mai mare de fiecare data cand umpleti si rasuciti capacul, astfel incat sa puteti tine cu usurinta numarul de sticle pe care le beti. Corpul poate fi spalat in masina de spalat vase. Rezistent la scurgeri. Design inregistrat. Material: sticla. Dimensiune: 7 x 5.5 x 23.5 cm. Volum: 600 ml. Greutate: 0,393 kg. Culori disponibile: negru, gri, albastru, maro, verde.

 

bidon apa sticla model 05

Click aici pentru a vizualiza gama completa de bidoane de apa sport realizate din sticla.

 

Pentru mai multe detalii despre modul in care poti folosi platforma Everestus.ro am creat un ghid detaliat in care oferim raspunsuri la cele mai importante intrebari. Ghidul Everestus il poti consulta aici.

Everestus este furnizorul tau de materiale si obiecte promotionale. Avem in portofoliu un numar de peste 40000 de produse pe care le putem personaliza conform nevoilor tale. Trimite-ne o solicitare de oferta, direct de pe pagina produsului pe care ti-l doresti, si vom reveni la tine cu cotatia de pret special si estimarea termenului de livrare. Noi, cei de la Everestus, beneficiem de peste 18 ani de experienta in domeniul materialelor si obiectelor promotionale. Suntem aici ca sa te ajutam sa identifici cele mai bune produse pentru nevoile tale, tinand cont de piata si bugetul de care dispui, si sa te asiguram ca investitia in materiale promotionale personalizate va fi una in concordanta cu obiectivele dorite.