BLOG

Branduri de genti termoizolante disponibile la Everestus

Branduri
Genti
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
Branduri de genti termoizolante disponibile la Everestus

Gentile termoizolante sunt la mare cautare in aceasta perioada, deoarece sunt foarte utile atunci cand te afli la picnic, in drumetie, in vacanta sau pe plaja. Cu ajutorul acestor genti termoizolante iti poti pastra alimentele si bauturile la temperaturi potrivite, ferindu-le de razele puternice ale soarelui. Geanta termoizolanta are un material izolator in interior realizat din folie de aluminiu sau din peva. La Everestus gasesti o gama foarte extinsa de modele de genti termoizolante, de la branduri cunoscute, care pot fi personalizate cu logo-ul sau sloganul tau.

 

Cuprins:

1... Genti termoizolante Arctic Zone

2... Genti termoizolante Everestus

3... Genti termoizolante Swiss Peak

4... Genti termoizolante Vinga

5... Genti termoizolante XD

 

La Everestus sunt disponibile peste 420 de modele de genti termoizolante de dimensiuni si culori diferite. Poti alege tipul de geanta in functie de nevoile pe care le ai, poti alege materialul de izolare dorit, poti alege culoarea preferata, etc. Gentile frigorifice sunt disponibile sub forma de sacose, saculeti, huse, rucsacuri sau genti de mana. Te poti promova foarte eficient prin personalizarea gentilor termoizolante, in special in perioada primavara - vara. In continuare iti prezentam cateva modele populare de genti frigorifice de la fiecare brand disponibil in oferta Everestus.

genti termoizolante personalizate

 

1... Genti termoizolante Arctic Zone

Gentile si rucsacurile termoizolante Arctic Zone sunt produse de calitate superioara si sunt disponibile la Everestus cu posibilitatea de a fi personalizate. Personalizarea se poate face prin digital transfer, serigrafie, transfer sau broderie.

Vezi aici gama completa de genti termoizolante Arctic Zone.

 

Geanta termoizolanta, Arctic Zone by AleXer, 21OCT1339, 23 x 16 x 22 cm, Poliester, Negru

Geanta frigorifica inovatoare pentru pranz, care include 4 pachete de gheata detasabile, reutilizabile, care aluneca in peretii sacului frigorific. Compartimentul principal se pliaza sau poate fi inchis cu fermoar pentru o zona de depozitare mai mare. Maner de transport captusit. Captuseala PEVA rezistenta la scurgeri care este usor de curatat. Material: poliester. Dimensiune: 23 x 16 x 22 cm. Greutate: 0,554 kg.

 

geanta frigorifica arctic zone 01

Geanta termoizolanta pentru 12 doze, Arctic Zone by AleXer, 21OCT1337, 22 x 30 x 19 cm, Poliester, Negru

Geanta frigorifica cu 12 cutii cu izolatie pentru a mentine continutul rece si o captuseala rezistenta la scurgeri care este usor de curatat. Exteriorul include 3 buzunare pentru accesorii, un maner de transport si o curea de umar reglabila. Material: poliester. Dimensiune: 22 x 30 x 19 cm. Greutate: 0,230 kg.

 

geanta frigorifica arctic zone 02

2... Genti termoizolante Everestus

Poti alege din peste 350 de modele de genti termoizolante Everestus. Gama este una foarte mare si include genti frigorifice de dimensiuni si culori variate. Aditional poti comanda si pastile de racire pe care sa le incluzi in gentile termoizolante pentru a pastra la rece alimentele si bauturile pentru un timp cat mai lung. Geanta frigorifica Everestus este potrivita pentru iesiri la iarba verde, drumetii, picnic, barbeque, camping.

Vezi aici gama completa de genti termoizolante Everestus.

 

Geanta termoizolanta 2 compartimente, 600D poliester, Everestus, GT9, verde lime

Geanta cu 2 compartimente. Folie de aluminiu la interior. Bretea de umar ajustabila. Material: poliester 600D. Dimensiune: 300x200x250 mm.

 

geanta frigorifica everestus 01

Geanta termoizolanta pentru 12 sticle, Everestus, CR, lana, poliester, gri

Compartiment termoizolant cu separatoare pentru 12 sticle de 350 ml. Design retro combinat cu influente moderne. Materiale diverse combinate: lana, vinyl, poliester. Dimensiune: 178x305x280 mm. Desfacator de sticle inclus.

 

geanta frigorifica everestus 02

Rucsac termoizolant, 21MAR2518, Everestus, 280x340x140 mm, Poliester, Portocaliu

Rucsac termoizolant din 600D cu capacitate pana la 10 L. Include un buzunar frontal cu fermoar si doua buzunare laterale din plasa. Dimensiune: 280 x 340 x 140 mm. Material: poliester.

geanta frigorifica everestus 03

3... Genti termoizolante Swiss Peak

Gentile frigorifice Swiss Peak sunt realizate din materiale de calitate, fiind disponibile in special pe culoare neagra. Majoritatea modelelor au manere rezistente si intarite astfel incat gentile sa fie transportate in conditii de siguranta.

Vezi aici gama completa de genti termoizolante Swiss Peak.

 

Geanta termoizolanta capacitate 40 L, Swiss Peak by AleXer, CR, poliester 1680D/600D, negru

Compartiment principal cu fermoar, de dimensiuni mari. Buzunar frontal cu fermoar. Geanta poate fi usor transformata in sacosa prin inchiderea curelelor laterale. Spatiu mare de stocare de pana la 40 l, in care incap 10 sticle de 1,5 l sau 52 de doze. Manere dublu ranforsate. Bretea de umar ajustabila si detasabila. Include un desfacator de sticle. Captuseala din PEVA. Material: poliester 1680D + 600D. Dimensiune: 400x400x240 mm.

 

geanta frigorifica swiss peak 01

Rucsac termoizolant, Swiss Peak by AleXer, 18SEP4110, 17 l, 30x15x43 cm, Rpet, Peva, Negru

Rucsacul are o deschidere larga pentru acces usor la alimente si bauturi. Un buzunar superior cu fermoar iti asigura ca iti vei putea pune toate necesitatile la loc sigur. Are loc de pana la 6 sticle sau 25 de doze. Cu tracer AWARE™ care valideaza utilizarea autentica a materialelor reciclate. Fiecare rucsac frigorific economiseste 8,3 litri de apa si este fabricat cu 13,9 sticle PET. 2% din incasarile din fiecare produs AWARE™ vandut vor fi donate catre Water.org. Compozitie exterior 100% poliester reciclat. Captuseala din PEVA. Material: rpet, PEVA. Dimensiune: 30 x 15 x 43 cm. Greutate: 0,442 kg.

 

geanta frigorifica swiss peak 02

 

4... Genti termoizolante Vinga

Vinga este un brand scandinav care produce o gama larga de produse printre care si genti frigorifice. Gentile termoizolante Vinga au un design interesant, fiind de calitate superioara.

Vezi aici gama completa de genti termoizolante Vinga.

 

Sacosa termoizolanta, Vinga by AleXer, 42FEB232238, 48x14x34 cm, Polietilena, Peva, Gri

Geanta termoizolanta cu detalii din imitatie de piele si bumbac astfel incat sa fie la fel de frumoasa ca o geanta obisnuita, astfel incat sa iesi la iarba verde cu stil. Fabricata din material reciclat 50% din sticle PET. Exista un mic compartiment in exteriorul gentii termoizolante, care ofera spatiu si pentru alte articole. Captuseala groasa din PEVA asigura pastrarea temperaturii pentru o lunga perioada de timp. De asemenea, este usor de curatat si uscat dupa utilizare. Cu o curea de umar reglabila si un maner dublu, aveti diferite moduri de a transporta geanta termoizolanta. Material: polietilena, peva. Dimensiune: 48 x 14 x 34 cm.

 

geanta frigorifica vinga 01

Rucsac termoizolant, Vinga by AleXer, 42FEB232210, 33x22x47 cm, Poliester, Negru

Rucsac spatios cu functie de racire si multe compartimente. Material: Poliester 600D. Dimensiune: 33 x 22 x 47 cm.

 

geanta frigorifica vinga 02

5... Genti termoizolante XD

Gentile frigorifice XD sunt foarte populare, fiind foarte apreciate de catre clientii Everestus. Calitatea superioara a materialelor folosite fac din gentile termoizolante XD o alegere potrivita pentru vacantele si drumetiile tale.

Vezi aici gama completa de genti termoizolante XD.

 

Geanta termoizolanta pentru 8 doze, XD by AleXer, 20IAN439, Poliester, rpet, Gri

Geanta termoizolanta are o baza mare si este potrivita pentru 8 doze. Puneti sandvisurile in compartimentul superior cu fermoar si sunteti gata de plecare. Geanta termoizolanta are o captuseala rezistenta la scurgeri, usor de curatat. Geanta este realizata din poliester RPET durabil. Design inregistrat. Material: poliester. Dimensiune: 19,5 x 20 x 26 cm. Greutate bruta: 0,230 kg.

 

geanta frigorifica xd 01

Geanta termoizolanta cu boxa incorporata detasabila, XD by AleXer, PY, poliester, peva, negru

Geanta cu un design modern cu boxa wireless IPXS incorporata, detasabila, rezistenta la apa, cu culori led schimbabile. Trebuie doar sa rasucesti boxa ca sa o detasezi de geanta, si sa o amplasezi pe birou sau oriunde altundeva. Pana la 5 ore de redare. Geanta frigorifica are spatiu pentru 32 de doze. Bretea de umar inclusa. Buzunar lateral cu fermoar. Material: poliester, PEVA. Dimensiune: 280x220x400 mm.

 

geanta frigorifica xd 02

Pentru mai multe detalii despre modul in care poti folosi platforma Everestus.ro am creat un ghid detaliat in care oferim raspunsuri la cele mai importante intrebari. Ghidul Everestus il poti consulta aici.

Everestus este furnizorul tau de materiale si obiecte promotionale. Avem in portofoliu un numar de peste 40000 de produse pe care le putem personaliza conform nevoilor tale. Trimite-ne o solicitare de oferta, direct de pe pagina produsului pe care ti-l doresti, si vom reveni la tine cu cotatia de pret special si estimarea termenului de livrare. Noi, cei de la Everestus, beneficiem de peste 18 ani de experienta in domeniul materialelor si obiectelor promotionale. Suntem aici ca sa te ajutam sa identifici cele mai bune produse pentru nevoile tale, tinand cont de piata si bugetul de care dispui, si sa te asiguram ca investitia in materiale promotionale personalizate va fi una in concordanta cu obiectivele dorite.