BLOG

Gentile si rucsacurile Case Logic se pot personaliza cu logo-ul tau

Branduri
Genti
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
Gentile si rucsacurile Case Logic se pot personaliza cu logo-ul tau

Everestus iti ofera posibilitatea sa te promovezi prin intermediul gentilor si rucsacurilor Case Logic, care se pot personaliza cu logo-ul sau mesajul tau. Case Logic este cel mai important brand din cadrul grupului Thule. A fost fondat in anul 1984 in Colorado, USA. Gentile si rucsacurile Case Logic au fost proiectate pentru a-ti face viata mai usoara si mult mai accesibila. Case Logic inseamna produse de calitate superioara care ofera o combinatie perfecta intre durabilitate si protectie.

 

Cuprins:

1... Despre Case Logic

2... Genti laptop Case Logic

3... Rucsacuri laptop Case Logic

4... Personalizarea rucsacurilor si gentilor Case Logic

 

1... Despre Case Logic

Scopul Case Logic este sa iti ofere solutii inteligente care iti vor simplifica viata de zi cu zi. De peste 30 de ani, Case Logic a dezvoltat si proiectat genti grozave si carcase pentru dispozitive electronice portabile. Incepand cu doar doua cutii de depozitare a casetelor audio, Case Logic a ajutat la crearea si extinderea domeniului stocarii audio. Este posibil ca muzica sa se fi schimbat, tehnologia a evoluat, iar cuvantul „mobil” a capatat un sens cu totul nou. Cu produse precum genti pentru laptop, rucsacuri pentru scoala, huse pentru tablete, huse pentru laptop si genti pentru camera foto si video, Case Logic echilibreaza performanta si stilul pentru o viata mobila intr-un mediu urban.

Click aici pentru a vizualiza gama de produse Case Logic.

 

Gentile si rucsacurile Case Logic sunt proiectate sub motto-ul "Life, Simplified".

Gentile Case Logic le permit oamenilor sa-si protejeze si sa obtina acces usor la dispozitivele lor electronice si la echipamentele de zi cu zi, si in acelasi timp sa arate foarte bine atunci cand le transporta dintr-un loc in altul. Rucsacurile pentru laptop Case Logic sunt durabile, de incredere si concepute pentru a pastra totul organizat in timp ce esti in miscare. Varietatea de huse pentru laptop si tableta pastreaza totul bine asezat si in siguranta pentru o viata "on-the-go". Case Logic isi propune sa aduca solutii inteligente care sa te ajute sa iti urmezi pasiunile si sa-ti simplifice viata - oriunde aceasta te-ar putea duce. Acest spirit de inovare este inca baza pentru business-ul de azi.

 

 

Istoria Case Logic

In 1984 s-a nascut brandul Case Logic. Primele produse au fost concepute dintr-un motiv simplu: pentru a-ti transporta cu usurinta bunurile, fara efort si cu eleganta. Case Logic ti-a oferit libertatea de a-ti transporta muzica, camera foto si alte echipamente electronice intr-un mod sigur si organizat. In timp ce tehnologia, calatoriile si viata profesionala s-au schimbat, filozofia de design din spatele fiecarui produs Case Logic a ramas aceeasi - "Life Simplified". Filosofia de design Case Logic este simpla: creaza un echilibru intre stil, organizare si performanta care face viata din mers mai usoara si mai accesibila.

 

 

Cercetarea si testarea produselor Case Logic

Orice companie poate face un rucsac, o geanta sau o husa pentru tableta. A se asigura ca poate tine pasul rigorilor vietii de zi cu zi este insa ceva diferit. Case Logic gandeste fiecare detaliu pentru a se asigura ca fiecare element este proiectat cu scopul de a simplifica viata. Cercetarea este o parte critica a procesului de proiectare la Case Logic. Cercetarea incepe cu mult inainte ca gentile si rucsacurile Case Logic sa ajunga pe piata, de la observarea obiceiurilor globale de calatorie si naveta pana la studierea tendintelor viitoare de culoare si modele.

Imediat ce a fost creat un concept, produsul este testat foarte riguros. Centrul de testare Case Logic de talie mondiala are dimensiunea a 5 terenuri de tenis cu 50 de angajati. Acolo sunt efectuate diverse teste pentru a se verifica durabilitatea, potrivirea si performanta produselor, si pentru a se asigura ca vor rezista in timp. Desi poate dura pana la doi ani pentru a proiecta si dezvolta un produs care indeplineste standardele, Case Logic sustine ca calitatea este mai importanta decat viteza. Pentru Case Logic, cel mai important lucru este sa asigure ciclul lung de viata al fiecarui produs.

Case Logic isi propune sa contribuie la o lume mai ecologica, asigurandu-se ca sustenabilitatea si conduita etica sunt intotdeauna o prioritate de varf. In 2018, Case Logic a stabilit noi obiective de sustenabilitate in urma Agendei 2030 pentru Dezvoltare Durabila a ONU. Case Logic se straduie sa obtina transparenta in procesul de productie, astfel incat consumatorii sa se simta increzatori ca produsele sunt sigure, durabile si din surse etice. In timp ce sunt fabricate o varietate de genti de laptop, genti de documente, rucsacuri de laptop, huse pentru tablete, huse pentru laptop si genti pentru camera, filozofia de design ramane aceeasi - "viata simplificata".

 

2... Genti laptop Case Logic

Gentile pentru laptop si tableta de la Case Logic sunt fabricate din materiale de calitate: eva, nylon si poliester. Sunt disponibile pe mai multe culori: albastru, gri si negru. Sunt compatibile cu laptopuri si tablete incepand de la 11.6 inch si pana la 17 inch. Gentile de laptop Case Logic se pot personaliza cu logo-ul tau. Trimite-ne o solicitare direct de pe pagina modelului dorit, adauga logo-ul tau in solicitare, precizeaza cantitatea dorita, iar noi vom reveni ulterior cu toate detaliile legate de pret si termen de livrare.

Click aici pentru a vizualiza gama de genti Case Logic.

 

genti laptop case logic

3... Rucsacuri laptop Case Logic

Rucsacurile de laptop de la Case Logic sunt excelente idei de cadouri business personalizate. Le poti oferi angajatilor sau chiar si celor mai buni clienti ai tai. In acest fel iti poti loializa cele mai importante persoane din business-ul tau, care iti vor promova brandul folosind aceste rucsacuri de calitate superioara de la Case Logic. Rucsacurile Case Logic sunt usoare si rezistente, avand multe compartimente pentru device-urile tale preferate. Sunt foarte potrivite pentru drumetii si excursii, dar si pentru naveta de zi cu zi.

Click aici pentru a vizualiza gama de rucsacuri Case Logic.

 

rucsacuri laptop case logic

4... Personalizarea rucsacurilor si gentilor Case Logic

Daca esti in cautarea unor cadouri personalizate de buna calitate pe care sa le oferi angajatilor, colaboratorilor si partenerilor tai, te poti orienta catre gentile de laptop Case Logic sau catre rucsacurile de laptop Case Logic. Asocierea brandului tau cu gentile Case Logic va fi cu siguranta una reusita, deoarece sunt produse de calitate superioara, foarte apreciate de catre cei care le folosesc.

Gentile si rucsacurile Case Logic se pot imprima cu ajutorul mai multor tehnici de personalizare cum ar fi: digital transfer, transfer, serigrafie sau chiar si broderie. Logo-ul tau poate fi imprimat pe partea din fata a gentii sau a rucsacului pe o dimensiune destul de generoasa. Alege sa-ti promovezi brandul sau afacerea prin intermediul gentilor Case Logic si vei avea parte de un branding de calitate, care va functiona pe o perioada lunga de timp.

geanta case logic personalizata model 1

geanta case logic personalizata model 2

geanta case logic personalizata model 3

Pentru mai multe detalii despre modul in care poti folosi platforma Everestus.ro am creat un ghid detaliat in care oferim raspunsuri la cele mai importante intrebari. Ghidul Everestus il poti consulta aici.

Everestus este furnizorul tau de materiale si obiecte promotionale. Avem in portofoliu un numar de peste 40000 de produse pe care le putem personaliza conform nevoilor tale. Trimite-ne o solicitare de oferta, direct de pe pagina produsului pe care ti-l doresti, si vom reveni la tine cu cotatia de pret special si estimarea termenului de livrare. Noi, cei de la Everestus, beneficiem de peste 18 ani de experienta in domeniul materialelor si obiectelor promotionale. Suntem aici ca sa te ajutam sa identifici cele mai bune produse pentru nevoile tale, tinand cont de piata si bugetul de care dispui, si sa te asiguram ca investitia in materiale promotionale personalizate va fi una in concordanta cu obiectivele dorite.