BLOG

Produsele CamelBak completeaza gama de sticle de apa si termosuri

Branduri
Outdoor
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
Produsele CamelBak completeaza gama de sticle de apa si termosuri

Produsele CamelBak fac parte acum din oferta Everestus. Exploreaza colectia CamelBak de sticle de apa din otel inoxidabil izolate in vid, care iti mentin bauturile la temperatura lor ideala mai mult timp si cele mai noi sticle de apa din plastic, usor de curatat, care se pot spala in masina de spalat vase, fara BPA. Sticlele de apa si termosurile CamelBak se pot personaliza cu logo sau mesaj, reprezentand astfel o optiune excelenta de branding pentru firme si companii.

 

Cuprins:

1... Despre CamelBak

2... Sticle de apa CamelBak

3... Cani termos si termosuri CamelBak

 

1... Despre CamelBak

Brandul CamelBak a fost infiintat in anul 1989, dupa ce fondatorul companiei a realizat un prototip folosind o punga IV cu apa si o soseta tub, inventand prima solutie de hidratare pentru maini libere, conceputa special pentru nevoile biciclistilor. Multe s-au schimbat de atunci, cu exceptia setei de inovatie si calitate a lui Camelbak. Astazi, CamelBak este un nume cunoscut si lider de piata in categoria de hidratare, cu o gama larga de produse pentru bauturi. CamelBak si-a construit reputatia prin crearea de produse care depasesc asteptarile consumatorilor in ceea ce priveste calitatea si durabilitatea.

Pana in 2025, toate produsele CamelBak vor fi proiectate pentru a reduce impactul asupra climei si vor continua sa fie fabricate cu cele mai sigure materiale. Misiunea Camelbak este de a reduce utilizarea plasticului de unica folosinta prin crearea de sticle de apa reutilizabile pe care sa te poti baza. In loc de plasticul traditional, sticlele de apa CamelBak sunt acum fabricate cu Tritan Renew, un plastic extrem de durabil, usor si inovator, care utilizeaza 50% material reciclat in locul resurselor pe baza de fosile.

Vezi aici toate produsele CamelBak.

 

2... Sticle de apa CamelBak

Oriunde te-ai afla, sticlele de apa CamelBak te poarta prin toate aventurile vietii. CamelBak iti pune la dispozitie cele mai bune sticle de apa reutilizabile. Descopera hidratarea simpla si convenabila cu sticlele de apa esentiale pentru fiecare zi. Pe drumul catre serviciu sau catre scoala, pe terenurile de sport, in calatoriile si drumetiile din weekend, sticlele de apa durabile de la CamelBak iti vor fi cu siguranta de un real folos. Indiferent daca esti la sala, pe terenul de fotbal, te plimbi cu bicicleta sau esti in drumetii, sticlele pentru sport si fitness iti ofera acces usor la toate bauturile tale preferate. Designul lor rezistent la scurgeri, cu flux usor, ofera o excelenta functionalitate. Alege sticlele de apa pentru sport, intr-o varietate de dimensiuni si culori, concepute pentru a te mentine hidratat tot timpul.

Vezi aici gama completa de sticle de apa CamelBak.

sticle de apa camelbak

Redu risipa, refoloseste, rehidrateaza si repeta cu acest accesoriu esential pentru sanatate si wellness, in fiecare zi. Indiferent daca fac parte din rutina ta din timpul saptamanii sau sunt folosite in timpul unei escapade spontane de weekend, sticlele de apa CamelBak reprezinta insotitorul perfect pentru toate aventurile vietii. Sticlele de apa CamelBak cu utilizare zilnica sunt acum fabricate cu Tritan Renew, un plastic inovator care utilizeaza 50% material reciclat in locul resurselor pe baza de fosile. Du-ti sanatatea si hidratarea la noi culmi cu sticlele de apa din plastic fara BPA de la CamelBak si modelele durabile din otel inoxidabil.

 

Ce inseamna fara BPA?

BPA este o abreviere pentru bisfenol A, un compus industrial folosit la crearea anumitor rasini epoxidice si materiale plastice policarbonat. In trecut, plasticul BPA era folosit in mod obisnuit la fabricarea recipientelor pentru alimente si sticlelor de apa din plastic. In ciuda numeroaselor sale utilizari, s-a descoperit ca BPA provoaca o serie de afectiuni de sanatate, ceea ce a determinat diverse industrii sa faca trecerea catre produse fara BPA. BPA nu ar trebui sa fie prezent in niciunul dintre produse, motiv pentru care produsele CamelBak sunt fara BPA, BPS si BPF. Scopul CamelBak este de a oferi clientilor cele mai bune si mai sigure produse cu materiale durabile care s-au dovedit a fi netoxice.

 

sticle de apa camelbak

 

Simple si durabile

Descopera sustenabilitatea simplificata cu colectia de hidratare Tritan Renew de la CamelBak, realizata din material 50% reciclabil. Sticlele de apa Tritan Renew sunt concepute pentru a fi benefice atat pentru tine, cat si pentru mediu, reducand in acelasi timp amprenta de carbon. Elimina nevoia de sticle de plastic de unica folosinta, alegand optiuni fara BPA. De la sticle convenabile cu paie de baut, pana la sticle de apa care pot fi luate si transportate fara efort, alimenteaza fiecare calatorie cu accesorii de hidratare usor de curatat, concepute pentru viata ta ocupata.

 

Sticle de apa de calitate premium fara BPA

Cauti cele mai noi sticle de apa sigure din otel inoxidabil sau din plastic pentru o activitate sportiva sau o aventura in aer liber? Alege sticlele de apa de la CamelBak. Pastreaza-ti bauturile la temperaturile lor ideale pentru mai mult timp cu sticlele de apa izolate din otel inoxidabil sau opteaza pentru sticlele de plastic usoare, fara BPA, care se pot curata si in masina de spalat vase. Sticlele de apa CamelBak rezistente la scurgeri si usor de transportat sunt completarea perfecta pentru fiecare drum la scoala, intalnire in parc sau eveniment sportiv. Importanta hidratarii de zi cu zi facuta simpla si durabila, sunt valori care au determinat CamelBak sa devina primul brand care a introdus in lume sticlele fara BPA.

 

3... Cani termos si termosuri CamelBak

Oriunde le-ai folosi, termosurile CamelBak din otel inoxidabil izolate in vid sunt gata pentru orice provocare. Foloseste in calatoriile tale canile termos si termosurile din otel inoxidabil de la CamelBak. Pastreaza mai mult timp toate bauturile tale preferate la temperatura dorita folosind termosuri din otel inoxidabil izolate in vid. Renunta la plasticul de unica folosinta si alege termosuri din otel inoxidabil, ecologice si durabile.

Vezi aici modelele de cani termos CamelBak.

Vezi aici modelele de termosuri CamelBak.

Canile termos CamelBak au un volum de 350 ml, iar termosurile au un volum de 600 ml. Daca cauti cani termos si termosuri pentru a fi folosite in fiecare zi la scoala sau la serviciu, la petreceri, la piscina sau in camping, in excursii si drumetii, trebuie sa sti ca gama de hidratare din inox vine intr-o varietate mare de culori, modele si stiluri. Alimenteaza fiecare aventura cu canile termos si termosurile CamelBak izolate in vid, concepute pentru a-ti mentine bauturile calde si reci la temperaturile ideale mai mult timp. Asociaza-ti bauturile preferate cu modelele inovatoare de cani termos si termosuri de la CamelBak si vei avea un echipament de hidratare conceput pentru a fi folosit aproape oriunde.

Afla impactul puternic pe care il poti avea prin simpla trecere de la sticle de plastic la modele din otel inoxidabil. Bucura-te de accesorii de hidratare care sunt mai bune pentru sanatatea ta si pentru mediul inconjurator si transforma ideea de echipament de hidratare reutilizabil in a doua natura.

termosuri camelbak

De la aventurile in aer liber pana la naveta zilnica, canile termos si termosurile CamelBak din otel inoxidabil sunt partenerul perfect pentru toate aventurile vietii. De la aventurierii activi de weekend si pasionatii de aer liber pana la cei care doresc doar sa se hidrateze mai mult pe tot parcursul zilei, canile termos si termosurile izolate CamelBak din otel inoxidabil sunt o componenta cheie a oricarei rutine zilnice. La Everestus gasesti o gama variata de produse CamelBak, pe care le poti personaliza cu logo sau mesaj, promovandu-ti astfel brandul sau afacerea prin intermediul unor produse de foarte buna calitate.

Canile termos si termosurile au un strat dublu de izolatie, ceea ce le face alegerea ideala pentru orice anotimp. Pe langa mentinerea bauturilor la temperatura potrivita, termosurile si canile termos CamelBak din otel inoxidabil ofera:

  • Design elegant - Suficient de durabile pentru a rezista la picaturi si schimbari extreme de temperatura, canile termos CamelBak din otel inoxidabil sunt completarea perfecta pentru viata ta ocupata. Spre deosebire de canile de calatorie din plastic, care sunt predispuse la crapare, canile termos CamelBak sunt durabile si au un strat de pulbere complet.
  • Economice - Canile termos izolate sunt, de asemenea, mai prietenoase cu bugetul, oferind o alternativa excelenta la achizitiile individuale de cafea. Pur si simplu reincarci canile termos acasa sau la birou.
  • Eco-Friendly - Redu deseurile folosind canile termos si termosurile CamelBak din inox fara BPA, BPS si BPF, concepute pentru a beneficia atat tu, cat si mediului inconjurator.

cani termos camelbak

Doresti sa-ti personalizezi accesoriile de hidratare? Adauga unicitate termosurilor CamelBak din otel inoxidabil prin personalizarea acestora cu text sau logo. Everestus, in calitate de importator direct, iti pune la dispozitie o gama extinsa de produse CamelBak si serviciile de personalizare a acestora prin tampografie, screenround, 360 print digital, gravura laser. Bucura-te de viata folosind cani termos si termosuri din otel inoxidabil de la CamelBak. Exploreaza gama diversificata de culori si stiluri si incepe sa faci din hidratare un element de baza distractiv si sanatos in fiecare zi.

 

Pentru mai multe detalii despre modul in care poti folosi platforma Everestus.ro am creat un ghid detaliat in care oferim raspunsuri la cele mai importante intrebari. Ghidul Everestus il poti consulta aici.

Everestus este furnizorul tau de materiale si obiecte promotionale. Avem in portofoliu un numar de peste 40000 de produse pe care le putem personaliza conform nevoilor tale. Trimite-ne o solicitare de oferta, direct de pe pagina produsului pe care ti-l doresti, si vom reveni la tine cu cotatia de pret special si estimarea termenului de livrare. Noi, cei de la Everestus, beneficiem de peste 18 ani de experienta in domeniul materialelor si obiectelor promotionale. Suntem aici ca sa te ajutam sa identifici cele mai bune produse pentru nevoile tale, tinand cont de piata si bugetul de care dispui, si sa te asiguram ca investitia in materiale promotionale personalizate va fi una in concordanta cu obiectivele dorite.