BLOG

Top 7 genti termoizolante de la Everestus pe care le putem personaliza cu logo-ul tau

Genti
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
Top 7 genti termoizolante de la Everestus pe care le putem personaliza cu logo-ul tau

O geanta frigorifica de buna calitate este indispensabila in foarte multe situatii. De exemplu, sa ai in dotare o geanta frigorifica este o idee excelenta pentru iesirile la plaja sau la picnic, pentru zilele cand mergi la pescuit, pentru drumetii si excursii pe care le organizezi cu membrii familiei sau cu prietenii, pentru calatoriile mai lungi cu automobilul, pentru a-ti transporta alimentele pentru pranz sau chiar si pentru a transporta medicamente.

Pe Everestus gasesti peste 400 de modele de genti termoizolante de diferite forme, culori si capacitati. Toate gentile termoizolante se pot personaliza cu logo-ul sau mesajul tau, putand astfel sa te promovezi prin intermediul lor in cadrul unor comunitati mai mici sau mai mari de oameni. De asemenea poti lua in calcul sa oferi aceste genti termoizolante personalizate cu logo-ul tau celor mai buni clienti ai tai, colaboratorilor si partenerilor, angajatilor si prietenilor. Aceasta este o excelenta metoda de a te promova prin intermediul unor produse utile si care vor fi folosite un timp mai indelungat.

 

Cuprins: 7 modele de genti termoizolante de la Everestus pe care le putem personaliza cu logo-ul tau

 

a… De ce genti termoizolante ?

b… Model 1 - Geanta frigorifica, buzunar frontal, manere intarite, Everestus, poliester 600D

c… Model 2 - Rucsac termoizolant, buzunare cu fermoar, Everestus, poliester 600D

d… Model 3 - Geanta termoizolanta pentru pranz, poliester 210D, Everestus

e… Model 4 - Geanta frigorifica 2 compartimente, 600D poliester, Everestus

f… Model 5 - Geanta termoizolanta, compartiment principal izolat termic, albastru, alb si rosu, Everestus, GT10MA, poliester 600DPropunerea 06

g… Model 6 - Geanta frigorifica, 25x15.5x14.5 cm, Everestus, Poliester

h… Model 7 - Geanta termoizolanta, poliester 600D, Everestus

i… Pastile de racire

 

a… De ce genti termoizolante ?

Atunci cand mergi la plaja, idiferent ca esti pe malul marii sau pe malul unui rau sau lac, este recomandat sa ai cu tine o geanta termoizolanta. Poti depozita in ea sticlele de apa sau alte tipuri de bauturi, fructe si diverse alimente care au nevoie de o temperatura constanta pentru a se mentine proaspete. Pentru a pastra continutul rece, pentru cat mai mult timp, poti folosi in gentile termoizolante si cateva pastille de racire, pe care le poti achizitiona tot de la Everestus.

Mergi la picnic des? O geanta termoizolanta va fi cu siguranta aliatul tau. Poti depozita toate preparatele pe care doresti sa le pregatesti pe gratar, in interiorul acestor genti frigorifice. Poti de exemplu sa ai o geanta termoizolanta ceva mai rezistenta doar pentru bauturi si apa, si o alta geanta in care sa mentii proaspete alimentele. Pe langa o geanta frigorifica de buna calitate, poti alege si un cos picnic, ideal pentru iesirile la iarba verde.

genti frigorifice everestus

Anumite modele de genti termoizolante pot fi folosite chiar si pentru a transporta medicamente, sau pentru transportul insulinei in cazul in care te deplasezi pe distante mai lungi sau mergi in calatorii sau excursii. Insulina, de exemplu, trebuie ferita de razele soarelui, iar gentile frigorifice sunt locul perfect in care sa o depozitezi.

Obisnuiesti sa-ti duci mancarea de acasa la serviciu sau la scoala? O geanta termoizolanta este ideala pentru a face acest lucru. Fie ca ti-ai pregatit niste sandwich-uri sau poate o mancare gatita, este bine sa le mentii la o temperatura constanta pe tot  parcursul zilei. Te poti folosi si de cateva pastile de racire pe care sa le introduci in geanta printre alimentele depozitate in interior.

Esti un pescar inrait? Abia astepti weekend-ul ca sa te duci sa prinzi ceva peste? Cu siguranta pentru tine, o geanta frigorifica este mai mult decat necesara si mai ales utila. Depoziteaza-ti dozele de bere si sandwich-urile la o temepratura potrivita pentru a le mentine proaspete si reci.

genti termoizolante ev erestus

Obisnuiesti sa mergi des in excursii sau in drumetii? O gentuta termoizolanta pe care sa o strecori in rucsac, ar fi o alegere foarte buna. Vei putea astfel sa-ti mentii apa rece pe tot parcursul zilei. Indiferent pe ce carari te vor duce pasii, geanta termoizolanta iti va fi utila pe tot parcursul drumetiei.

Ai drumuri lungi de facut cu masina? Iti place sa conduci, dar nu prea suporti sa te tot opresti ca sa-ti cumperi alimente proaspete? Doteaza-te cu o geanta termoizolanta, pe care sa o umpli cu tot ceea ce-ti place. Astfel iti vei mentine proaspete toate alimentele, dulciurile si sucurile preferate, si le vei avea la dispozitie imediat, fara sa te mai opresti din drum.

Daca esti in cautarea unor materiale promotionale personalizabile iti recomandam sa iei in considerare gentile termoizolante. Sunt produse foarte utile, utilizate de o multime de oameni, in diverse situatii, ceea ce iti va asigura un suport ideal de promovare.

 

b… Model 1 -  Geanta frigorifica, buzunar frontal, manere intarite, Everestus, poliester 600D

Geanta termoizolanta este disponibila in culorile: albastru si gri, rosu si gri, verde si gri, alb si gri. Geanta are un buzunar frontal, un compartiment principal izolat, 2 buzunare laterale tip plasa, curea de umar ajustabila si manere intarite. Material: poliester 600D. Dimensiune: 320 x 230 x 370 mm. Se poate personaliza cu logo sau slogan.

Vizualizeaza geanta frigorifica model 1.

 

geanta frigorifica model 1

 

c… Model 2 - Rucsac termoizolant, buzunare cu fermoar, Everestus, poliester 600D

Geanta frigorifica este disponibila in culorile: negru, gri light, portocaliu, albastru si rosu. Rucsac termoizolant din 600D cu capacitate pana la 10 L. Include un buzunar frontal cu fermoar si doua buzunare laterale din plasa. Material: poliester 600D. Dimensiune: 280 x 340 x 140 mm. Se poate personaliza cu logo sau slogan.

Vizualizeaza rucsacul termoizolant model 2.

 

rucsac termoizolant model 2

d… Model 3 - Geanta termoizolanta pentru pranz, poliester 210D, Everestus

Geanta frigorifica este disponibila in culorile: negru, albastru si rosu. Aceasta geanta frigorifica este fabricata din poliester 210D. Compartimentul principal este izolat cu captuseala PEVA si are inchidere cu fermoar. Buzunar frontal deschis. Curea de umar ajustabila. Material: poliester 210D. Dimensiune: 203 x 152 x 152 mm. Se poate personaliza cu logo sau slogan.

Vizualizeaza geanta termoizolanta model 3.

 

geanta termoizolanta model 3

e… Model 4 - Geanta frigorifica 2 compartimente, 600D poliester, Everestus

Geanta termoizolanta este disponibila in culorile: negru, portocaliu, rosu, albastru, alb si verde. Geanta cu 2 compartimente. Folie de aluminiu la interior. Bretea de umar ajustabila. Material: poliester 600D. Dimensiune: 300 x 200 x 250 mm. Se poate personaliza cu logo sau slogan.

Vizualizeaza geanta frigorifica model 4.

 

geanta frigorifica model 4

f… Model 5 - Geanta termoizolanta, compartiment principal izolat termic, albastru, alb si rosu, Everestus, GT10MA, poliester 600D

Compartiment principal cu fermoar, izolat termic. Geanta are 2 manere pentru transport. Designul si cromatica te duce cu gandul la vacanta de la mare. Material: poliester 600D. Dimensiune: 250 x 250 x 280 mm. Se poate personaliza cu logo sau slogan. Geanta frigorifica Everestus este potrivita pentru iesiri la iarba verde, drumetii, picnic, barbeque, camping.

Vizualizeaza geanta termoizolanta model 5.

 

geanta termoizolanta model 5

g… Model 6 - Geanta frigorifica, 25x15.5x14.5 cm, Everestus, Poliester

Geanta termoizolanta este disponibila in culorile: negru si albastru. Geanta racire pentru 6 doze, in 2 tonuri 600D RPET si buzunar frontal. Puteti folosi aceasta geanta termoizolanta la plaja sau in acele zile calde de vara pentru a pastra pana la 6 cutii de bere la rece. Folositi buzunarul frontal pentru a depozita obiecte mai mici. Cu cureaua de umar poti transporta geanta mai usor. Exteriorul este fabricat din material PET reciclat, iar interiorul este izolat pentru a va mentine bauturile proaspete. Capacitatea totala este de 3 litri. Material de izolare: 0,15 PEVA + 3mm spuma. Dimensiune: 25 x 15.5 x 14.5 cm. Material: poliester. Se poate personaliza cu logo sau slogan.

Vizualizeaza geanta frigorifica model 6.

 

geanta frigorifica model 6

h… Model 7 - Geanta termoizolanta, poliester 600D, Everestus

Geanta termoizolanta este disponibila in culorile: albastru, verde light, portocaliu si rosu. Aceasta geanta frigorifica este fabricata din poliester 600D. Compartiment principal izolat. Curea de umar ajustabila. Geanta termoizolanta are o capacitate de stocare de 2 sticle de 1,5 litri. Material: poliester 600D. Dimensiune: 190 x 340 x 100 mm. Se poate personaliza cu logo sau slogan.

Vizualizeaza geanta termoizolanta model 7.

 

geanta termoizolanta model 7

i… Pastile de racire

Optional poti achizitiona mai multe pastille de racire pe care sa le inserezi in gentile termoizolante printre alimente si sticlele din interior. Astfel temperatura se va mentine rece pentru o perioada mai indelungata de timp. Va recomandam cele 2 modele de mai jos.

  1. Pastila racire cu lichid 150 ml, Everestus, FE01, pet, albastru, transparent. O pastila racire de dimensiuni mici, ideala pentru geanta frigorifica. Pastila este umpluta cu lichid pentru racire (150 ml), in carcasa din plastic robusta. Ideala pentru gentile frigorifice de mici dimensiuni. Dimensiune: 105x70x25 mm. Culoare: albastru transparent
  2. Pastila racire pentru genti termoizolante, 80×158×25 mm, Everestus, 20FEB13915, Plastic, Alb. Pastila de racire fabricata din plastic ideala pentru gentile frigorifice. Pastila are o dimensiune mica si se poate insera foarte usor printre alimente si bauturi. Material: plastic. Dimensiune: 80 x 158 x 25 mm

Vizualizeaza pastila de racire model 1.

Vizualizeaza pastila de racire model 2.

 

pastile racire

Everestus este importator direct si distribuitor de genti termoizolante in Romania. Avem in portofoliu peste 400 de modele de genti frigorifice personalizabile cu logo-ul si sloganul tau.