BLOG

Top 7 ochelari de soare personalizati pe care sa-i oferi in aceasta vara

Accesorii
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
Top 7 ochelari de soare personalizati pe care sa-i oferi in aceasta vara

Ochelarii de soare sunt accesorii foarte populare pe care din ce in ce mai multe firme si companii aleg sa-i personalizeze cu logo-ul lor, promovandu-se astfel prin intermediul acestora. Ochelarii de soare pot fi personalizati discret pe unul sau pe ambele brate. Avantajul achelarilor de soare este acela ca pot fi folositi pe tot parcursul anului, cu o intensitate mai mare in special pe timp de vara. La Everestus gasesti ochelari de soare in stil clasic, retro sau sport, care se potrivesc atat pentru barbati, cat si pentru femei. De asemenea, pe langa ochelarii de soare poti alege si dintre multe alte accesorii cum ar fi: cureluse pentru ochelari, lavete de curatat, lentile, rame si huse.

 

Cuprins:

1... Ochelari de soare pentru copii, Everestus, Plastic

2... Ochelari de soare, Everestus, bambus, policarbonat

3... Ochelari de soare UV 400, Everestus, Bambus

4... Ochelari de soare cu steagurile unor tari pe lentile, Everestus, policarbonat

5... Ochelari de soare retro, Everestus, plastic

6... Ochelari de soare polarizati sport, Everestus, Poliamida

7... Ochelari de soare cu lentile colorate tip oglinda, Everestus, Bambus

8... Accesorii diverse pentru ochelarii de soare

 

Ochelarii de soare sunt accesorii la moda care pot proteja ochii clientilor tai, iar daca sunt si personalizati vor oferi brandului tau multa expunere. Ochelarii de soare ofera protectie UV impotriva razelor solare, sunt foarte colorati si foarte simpatici, putand fi folositi atat in aer liber cat si in interior. Ochelarii de soare ii vei vedea peste tot atunci cand te relaxezi pe plaja, te distrezi la festivaluri si concerte, sau in multe alte locuri situate in special in aer liber.

Ochelarii de soare personalizati cu logo sau mesaj sunt cadouri excelente pe timp de vara, fiind folositi la targuri si expozitii sau la diverse evenimente corporative. Daca administrezi un hotel, o pensiune, o plaja privata, un complex turistic si de agrement, terase in aer liber sau alte afaceri care au legatura cu petrecerea timpului in exterior, poti opta pentru a personaliza ochelarii de soare cu logo-ul tau, promovandu-te astfel catre potentialii tai clienti. De asemenea poti oferi ochelari de soare personalizati catre angajatii, colaboratorii si partenerii tai.

ochelari de soare personalizati

In zilele fierbinti ale verii, cea mai buna modalitate de a-ti promova afacerea este prin intermediul unor ochelari de soare personalizati. Ochelarii de soare personalizati reprezinta un cadou ideal pentru evenimente in aer liber, unde vor fi cu siguranta folositi si utilizati din nou si din nou, oferind brand-ului tau expunerea pe care ti-o doresti. Ochelarii de soare sunt accesorii esentiale pentru calatorii, drumetii, deplasari cu autoturismul, plimbari pe malul marii si pentru multe alte situatii in care iti doresti sa iti protejezi ochii de razele intense ale soarelui. Gama de ochelari de soare pe care o gasesti la Everestus este disponibila intr-o mare varietate de culori, forme si stiluri, care iti ofera diferite posibilitati de branding. Oricare ar fi modul sau perioada in care vor fi utilizati, ochelarii de soare personalizati sunt obiecte promotionale populare si eficiente, reprezentand un cadou util pe tot parcursul anului.

In continuare iti prezentam 7 modele de ochelari de soare cu ajutorul carora iti poti impresiona prietenii, angajatii, colaboratorii, partenerii si potentialii clienti.

 

1... Ochelari de soare pentru copii, Everestus, Plastic

Ochelari de soare la moda, fabricati din plastic pentru copii. Cu protectie UV 400. Material: Plastic. Stil: casual. Acesti ochelari de soare pentru copii sunt disponibili pe mai multe culori: albastru, alb, galben si rosu. Sunt accesorii excelente pe timp de vara care se pot personaliza cu logo-ul sau mesajul tau.

Vezi aici gama completa de ochelari de soare pentru copii.

 

ochelari de soare pentru copii

2... Ochelari de soare, Everestus, bambus, policarbonat

Ochelari de soare de epoca cu rama din bambus si policarbonat. Lentile colorate. Protectie UV400. Stil: casual. Tip lentila: culoare uniforma. Material rama: bambus, policarbonat. Dimensiune: 140x140x50 mm. Acesti ochelari de soare sunt disponibili pe culorile: albastru, argintiu si galben.

Vezi aici acest model de ochelari de soare.

 

ochelari de soare model 2

3... Ochelari de soare UV 400, Everestus, Bambus

Ochelari de soare UV400 din bambus. Stil: casual. Material rama: bambus. Dimensiune: 14.4 x 4.7 x 3.2 cm. Protectie: UV400. Acesti ochelari de soare sunt disponibili pe culorile: negru, albastru si verde.

Vezi aici acest model de ochelari de soare.

 

ochelari de soare model 3

4... Ochelari de soare cu steagurile unor tari pe lentile, Everestus, policarbonat

Ochelari de soare cu lentila multicolora, care imita culorile steagului unei anumite tari. Protectie UV400. Acest model de ochelari de soare este potrivit pentru participarea la diverse competitii sportive desfasurate in aer liber. Stil: sport. Tip lentila: degrade. Material rama: policarbonat.

Sunt disponibili ochelari de soare cu steagul urmatoarelor tari: Anglia, Belgia, Danemarca, Franta, Germania, Italia, Olanda, Portugalia, Spania, Suedia.

Vezi aici toate modelele de ochelari de soare cu steagul anumitor tari.

 

ochelari de soare cu steag

5... Ochelari de soare retro, Everestus, plastic

Ochelari de soare cu aspect retro. Ochelari de soare cu design retro cu lentile de categoria 3. Conform EN ISO 12312-1 si UV 400. Acesti ochelari de soare sunt fabricati din plastic PC. Stil: retro. Protectie UV400. Acesti ochelari de soare sunt disponibili pe culorile: negru, albastru royal, rosu, alb, verde lime, portocaliu, galben, albastru aqua, roz si violet.

Vezi aici acest model de ochelari de soare.

 

ochelari de soare model 5

6... Ochelari de soare polarizati sport, Everestus, Poliamida

Ochelari de soare sport polarizati din plastic pe baza de plante. Ramele finisate de ultima generatie sunt fabricate din Rilsan Clear G850 Rnew, un derivat polimeric al uleiului de ricin. Acest material este o alternativa durabila la plasticul traditional si este, de asemenea, grozav pentru a produce rame usoare si flexibile pentru ochelari confortabili. Lentilele sunt polarizate, ceea ce elimina reflectarea luminii solare, facandu-l ideal pentru conducerea unei masini sau in timpul altor activitati insorite de vara sau iarna in aer liber. Acesti ochelari sunt conformi cu EN ISO 12312-1, au lentile UV400 care sunt clasificate in Categoria 3. Material: poliamida. Dimensiune: 14 x 4.5 x 13 cm. Greutate: 0,086 kg. 

Vezi aici acest model de ochelari de soare.

 

ochelari de soare model 6

7... Ochelari de soare cu lentile colorate tip oglinda, Everestus, Bambus

Ochelari de soare cu brate din bambus si lentile colorate tip oglinda, in husa din microfibra. Protectie UV400. Material: bambus. Dimensiune: 13 x 14 x 5 cm. Greutate: 0,032 kg. Acesti ochelari de soare sunt disponibili pe culorile: negru, albastru si argintiu.

Vezi aici acest model de ochelari de soare.

 

ochelari de soare model 7

8... Accesorii diverse pentru ochelarii de soare

La Everestus gasesti si diverse accesorii pentru ochelarii de soare. Toate aceste accesorii se pot de asemenea personaliza cu logo-ul sau mesajul tau. Printre accesoriile disponibile poti gasi cureluse pentru ochelari, huse pentru ochelari, lavete de curatat, lentile si rame pentru ochelari.

Vezi aici curelusele pentru ochelari.

Vezi aici husele pentru ochelari.

Vezi aici lavetele de curatat.

Vezi aici lentilele pentru ochelari.

Vezi aici ramele pentru ochelari.

 

Pentru mai multe detalii despre modul in care poti folosi platforma Everestus.ro am creat un ghid detaliat in care oferim raspunsuri la cele mai importante intrebari. Ghidul Everestus il poti consulta aici.

Everestus este furnizorul tau de materiale si obiecte promotionale. Avem in portofoliu un numar de peste 40000 de produse pe care le putem personaliza conform nevoilor tale. Trimite-ne o solicitare de oferta, direct de pe pagina produsului pe care ti-l doresti, si vom reveni la tine cu cotatia de pret special si estimarea termenului de livrare. Noi, cei de la Everestus, beneficiem de peste 18 ani de experienta in domeniul materialelor si obiectelor promotionale. Suntem aici ca sa te ajutam sa identifici cele mai bune produse pentru nevoile tale, tinand cont de piata si bugetul de care dispui, si sa te asiguram ca investitia in materiale promotionale personalizate va fi una in concordanta cu obiectivele dorite.