BLOG

Top 7 umbrele rezistente la vant pe care le putem personaliza cu logo-ul tau

Umbrele
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
Top 7 umbrele rezistente la vant pe care le putem personaliza cu logo-ul tau

Everestus este importator si furnizor de umbrele de ploaie care se pot personaliza cu logo-ul si mesajul tau. Unele modele de umbrele sunt rezistente la vant, ceea ce le face foarte utile pe timp de ploaie sau de furtuna. Umbrelele sunt disponibile cu maner drept sau curbat, au deschidere manuala sau automata si au culori, dimensiuni si diametre foarte variate. Umbrelele personalizate cu logo sunt o modalitate excelenta de a-ti promova afacerea sau brandul, oferind in acelasi timp un produs util angajatilor, colaboratorilor sau clientilor tai. Exista mai multe tipuri de umbrele personalizate din care poti alege, in functie de nevoile tale. In acest articol iti vom prezenta 7 modele de umbrele de ploaie care sunt rezistente la vant.

 

Cuprins:

1... Umbrela 23 inch cu deschidere automata, rezistenta la vant, Everestus, 190T pongee poliester

2... Umbrela 131 cm, rezistenta la vant, Everestus, Metal, Fibra de Sticla, Poliester

3... Umbrela 27 inch de furtuna, 2 straturi, rezistenta la apa, XD by AleXer, poliester, aluminiu

4... Umbrela automata, rezistenta la vant, ø1050 mm, Everestus, 170T Poliester, Metal

5... Umbrela cu deschidere automata, rezistenta la vant, Everestus, 93 x ø 120 cm, Poliester, Metal

6... Umbrela pliabila rezistenta la vant, Everestus, 28 x Ø 106 cm, Poliester

7... Umbrela standard cu deschidere automata, Everestus, 84 x ø 103 cm, Poliester, Metal

 

La Everestus gasesti peste 750 de modele de umbrele, de diferite tipuri si dimensiuni. Spre exemplu, umbrelele de golf sunt mai mari si mai rezistente, facandu-le perfecte pentru evenimente in aer liber si sport. Umbrelele compacte sunt mici si usor de transportat, facandu-le perfecte pentru utilizare in deplasare. Umbrelele business sunt de obicei mai elegante si stilate, facandu-le ideale pentru cadouri corporate sau obiecte promotionale de calitate superioara. Umbrelele pliabile sunt usor de depozitat si pot fi incluse convenabil intr-o geanta sau rucsac.

Umbrelele de ploaie sunt disponibile intr-o mare varietate de culori si modele, ceea ce le face o alegere populara pentru cadouri personalizate de uz personal. Indiferent de tipul de umbrela personalizata pe care o alegi, acestea reprezinta o modalitate practica si eficienta de a-ti promova brandul sau afacerea, asociindu-ti imaginea cu un produs foarte util.

Vezi aici gama completa de umbrele de ploaie.

Vezi aici doar gama de umbrele pliabile.

Vezi aici doar gama de umbrele standard (umbrele lungi).

Vezi aici gama completa de modele de umbrele care sunt rezistente la vant.

 

1... Umbrela 23 inch cu deschidere automata, rezistenta la vant, Everestus, 190T pongee poliester

Umbrela automata de 23 inch, rezistenta la vant, ideala pentru conditii de furtuna. Deschidere automata. Ax din fibra de sticla. Nervuri din fibra de sticla. Husa de protectie in culoare asortata. Design exclusivist. Sistem rezistent la vant. Umbrela este fabricata din poliester pongee 190T. Tip: standard. Tip pliere: automat. Material: poliester 190T, fibra de sticla. Dimensiuni: lungime 790 mm, diametru 1020 mm. Greutate bruta: 0,405 kg.

Umbrela este disponibila pe culorile: negru/rosu, negru/portocaliu, negru/verde lime, negru/alb, negru/albastru.

 

umbrela rezistenta la vant - model 1

2... Umbrela 131 cm, rezistenta la vant, Everestus, Metal, Fibra de Sticla, Poliester

Umbrela rezistenta la vant cu ax din fibra de sticla, terminatii din plastic, spite negre, duble, invelite, din metal, suspensie rezistenta la vant cu revenire rapida, maner invelit in cauciuc si clini din poliester. Tip: standard. Tip pliere: manual. Material: Metal, Fibra de Sticla, Poliester. Dimensiune: 131 cm. Greutate bruta: 0,521 kg.

Umbrela este disponibila pe culorile: rosu, albastru, gri, negru, verde, alb.

 

umbrela rezistenta la vant - model 2

3... Umbrela 27 inch de furtuna, 2 straturi, rezistenta la apa, XD by AleXer, poliester, aluminiu

Umbrela cu dublu strat ideala pentru conditii de vreme nefavorabila. Umbrela este rezistenta la apa. Mecanismul unic de deschidere ofera o utilizare usoara cand umbrela se deschide/inchide. Tip: standard. Tip pliere: manual. Material: poliester, aluminiu. Dimensiuni: 960x1200 mm. Greutate bruta: 0,875 kg.

Umbrela este disponibila pe culorile: albastru, negru, gri.

 

umbrela rezistenta la vant - model 3

4... Umbrela automata, rezistenta la vant, ø1050 mm, Everestus, 170T Poliester, Metal

Umbrela automata, rezistenta la vant, cu 8 panouri, bucla de brat cauciucata, cadru si ax metalic si nervuri din fibra de sticla. Tip: standard. Tip pliere: automat. Material: poliester, metal. Diametru: 1050 mm. Greutate bruta: 0,383 kg.

Umbrela este disponibila pe culorile: negru, alb, albastru, verde, rosu.

 

umbrela rezistenta la vant - model 4

5... Umbrela cu deschidere automata, rezistenta la vant, Everestus, 93 x ø 120 cm, Poliester, Metal

Aceasta umbrela mare de 27 inchi cu deschidere automata, cu design unic in doua culori, va va proteja de ploaie, indiferent unde va aflati. Cadru metalic, nervuri din fibra de sticla si maner din PP. Rezistenta la furtuni. Acest baldachin pentru umbrela a economisit 6,7 litri de apa si este format din 11,3 sticle PET (500 ml). Economiile de apa se bazeaza pe cifre in comparatie cu fibrele conventionale. Aceasta indicatie calculata se bazeaza pe date LCA fiabile publicate de Textile Exchange in Material Snapshots 2016. Material: poliester, metal. Dimensiune: 93 x ø 120 cm. Greutate: 0,610 kg.

Umbrela este disponibila pe culorile: gri antracit, albastru, rosu.

 

umbrela rezistenta la vant - model 5

6... Umbrela pliabila rezistenta la vant, Everestus, 28 x Ø 106 cm, Poliester

Umbrela pliabila manuala cu un baldachin din poliester PET reciclat. Arborele metalic robust si cadrul de inalta calitate cu nervuri din fibra de sticla ofera flexibilitate maxima in conditii de vant. Furnizata cu o husa si poate sa incapa cu usurinta o geanta de mana sau un rucsac pentru un transport convenabil. Impreuna cu manerul din lemn si baldachinul din poliester PET reciclat, ofera o alegere durabila. Disponibila intr-o mare varietate de culori contemporane, cu o zona mare de decor pe fiecare dintre panouri. Material: poliester. Dimensiune: 28 x Ø 106 cm. Greutate: 0,276 kg.

Umbrela este disponibila pe culorile: alb, albastru navy, negru.

 

umbrela rezistenta la vant - model 6

7... Umbrela standard cu deschidere automata, Everestus, 84 x ø 103 cm, Poliester, Metal

Cand ploaia si vantul puternic se apropie, aceasta umbrela cu deschidere automata de 23 de inchi iti permite sa ramai uscat si confortabil. Cadru metalic, nervuri din fibra de sticla si maner din PP. Acest baldachin pentru umbrela a economisit 4,9 litri de apa si este format din 8,2 sticle PET (500 ml). Economiile de apa se bazeaza pe cifre in comparatie cu fibrele conventionale. Aceasta indicatie calculata se bazeaza pe date LCA fiabile publicate de Textile Exchange in Material Snapshots 2016. Material: poliester, metal. Dimensiune: 84 x ø 103 cm. Greutate: 0,371 kg.

Umbrela este disponibila pe culorile: verde, albastru, gri antracit, negru, albastru navy, rosu, alb.

 

umbrela rezistenta la vant - model 7

Umbrelele personalizate pot parea destul de banale, dar merita luate in considerare atunci cand iti planifici actiunile de marketing si promovare. Farmecul umbrelelor este dat de faptul ca sunt folosite afara in aer liber, putand fii observate de foarte multa lume. Umbrela ofera o suprafata generoasa pentru personalizarea logo-ului sau mesajului tau, ceea ce iti va oferi o expunere si vizibilitate foarte mare.

 

Pentru mai multe detalii despre modul in care poti folosi platforma Everestus.ro am creat un ghid detaliat in care oferim raspunsuri la cele mai importante intrebari. Ghidul Everestus il poti consulta aici.

Everestus este furnizorul tau de materiale si obiecte promotionale. Avem in portofoliu un numar de peste 40000 de produse pe care le putem personaliza conform nevoilor tale. Trimite-ne o solicitare de oferta, direct de pe pagina produsului pe care ti-l doresti, si vom reveni la tine cu cotatia de pret special si estimarea termenului de livrare. Noi, cei de la Everestus, beneficiem de peste 18 ani de experienta in domeniul materialelor si obiectelor promotionale. Suntem aici ca sa te ajutam sa identifici cele mai bune produse pentru nevoile tale, tinand cont de piata si bugetul de care dispui, si sa te asiguram ca investitia in materiale promotionale personalizate va fi una in concordanta cu obiectivele dorite.