BLOG

Top 8 cani personalizate cu motive de Craciun

Casa
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
Top 8 cani personalizate cu motive de Craciun

Iti doresti o cana cu motive de Craciun imprimata cu logo-ul tau? La Everestus gasesti o colectie bogata de modele de cani de Craciun care pot fi personalizate. Poti sa-ti lasi amprenta in perioada Craciunului cu o cana personalizata care sa se integreze perfect in atmosfera acestei sarbatori. O astfel de cana personalizata va aduce un plus de bucurie la fiecare ceasca de ceai, cafea sau ciocolata calda. Canile personalizate cu motive de Craciun sunt cadouri ideale pentru a fi puse sub brad. Ele pot fi oferite angajatilor, clientilor, colaboratorilor si partenerilor tai.

 

Cuprins:

1… Cani personalizate cu motive de Craciun

2… Modele de cani de Craciun foarte populare

 

1… Cani personalizate cu motive de Craciun

Everestus in calitate de importator de cadouri de Craciun iti pune la dispozitie o gama atractiva de modele de cani cu un design adaptat acestei sarbatori. Consulta aici gama noastra de cani cu motive de Craciun care pot fi personalizate cu logo si slogan. Vei descoperi astfel o multime de idei de cadouri care pot fi puse sub brad sau pe masa de Craciun.

Canile sunt cadouri ideale de Craciun pentru iubitorii de cafea si ceai. Canile noastre din ceramica si sticla includ modele distractive si festive pe care le poti personaliza cu logo si slogan pentru a te asigura ca vei ramane vizibil pe toata perioada Craciunului.

Descopera cana de Craciun ideala pentru campaniile tale de promovare si loializare in acest sezon de sarbatori. Canile sunt cadouri utile de Craciun atat pentru adulti cat si pentru copii. La Everestus avem o colectie de cani din ceramica si sticla care pot fi comandate online, perfecte pentru ceai, cafea sau cacao in acele nopti reci de iarna, sau pentru a fi expuse ca un suvenir special pe tot parcursul anului.

cani de craciun

Pregateste-te sa alimentezi sezonul sarbatorilor cu un strop de magie de Craciun cu ajutorul acestor cani personalizate, care vor adauga cu siguranta un strat suplimentar de caldura si bucurie acestei sarbatori. Gandeste-te la bucuria de a savura cafeaua preferata din aceste cani in timp ce iti aduni colegii sau membrii familiei in jurul bradului de Craciun. Pe de alta parte, fericirea celor mici care se delecteaza cu bauturile preferate, sau bucuria celor mari atunci cand savureaza un vin fiert din aceste cani cu design specific de Craciun, ofera o satisfactie extraordinara. Canile cu motive de Craciun sunt cadouri ideale atat pentru colegii de birou cat si pentru membrii familiei, dar si pentru clienti si colaboratori. Canile de Craciun se pot imprima prin tampografie, serigrafie rotativa sau print ceramic.

Daca esti in cautarea unor idei de cadouri de Craciun ai ajuns in locul potrivit. La Everestus gasesti o gama extinsa de idei de cadouri cu motive de Craciun care pot fi usor integrate in campaniile de promovare si loializare pentru sezonul care urmeaza. Pe langa cani, la Everestus gasesti si agende, jucarii antistres, sticle de apa, brelocuri, caciuli, ceainice, creioane, jucarii de plush, lumanari, ochelari de soare, ornamente de Craciun, paturi, pixuri, platouri, puzzle-uri, sacose, saculeti cu snur, seturi cadou, sorturi de bucatarie, sosete, spatule, suporturi pentru lumanari, timere, tocatoare alimente si diverse ustensile pentru bucatarie. Toate aceste produse au un design adaptat pentru Craciun si se pot transforma in cadouri personalizate memorabile.

cani cu motive de craciun

 

2… Modele de cani de Craciun foarte populare

In continuare iti prezentam cateva dintre cele mai populare cani cu motive de Craciun pe care le gasesti la Everestus si care se pot personaliza cu logo si slogan. Analizeaza canile urmatoare si imagineaza-ti bucuria celor care le vor folosi pe masa de Craciun sau langa bradul de Craciun.

 

Cana cu lingurita cu design de Craciun, Everestus, 20IAN2558, Multicolor, Ceramica

Cana ceramica pentru cafea cu lingurita, decorata cu Mos Craciun. Cana este ambalata in cutie cadou cu model asortat. Dimensiune: ø80 x 100 mm. Capacitate: 250 ml. Material: ceramica. Greutate bruta: 0,358 kg. Design: Craciun.

 

cana cu lingurinta cu design de craciun

Cana cu motive de Craciun, 350 ml, ø81x97 mm, Everestus, 20SEP0665, Ceramica, Multicolor

Cana ceramica cu o capacitate pana la 350 ml. Livrata in cutie cadou. ø81 x 97 mm | Cutie: 100 x 115 x 86 mm. Material: ceramica. Capacitate: 350 ml.

 

cana cu motive de craciun

Cana, Everestus, 18SEP2293, 250 ml, Ø9.5x11.7 cm, Sticla, Verde

Cana din borosilicat cu perete dublu, cu design de sezon. Capac si suport de pahar din silicon. Capacitate: 250 ml. Material: sticla. Dimensiune: Ø9.5 x 11.7 cm. Volum: 250 ml. Greutate: 0,375 kg.

 

cana cu perete dublu de craciun

Cana vintage, Everestus, 18SEP2624, 280 ml, Ø86x80 mm, Ceramica, Rosu

Cana vintage din ceramica cu design de Craciun, 280 ml. În cutie de hârtie kraft. Material: ceramica. Capacitate: 280 ml. Dimensiune: ø86×80 mm.

 

cana vintage de craciun

Cana, Everestus, 21OCT0172, 350 ml, ø88 x 84 mm, Ceramica, Rosu

Cana ceramica cu decoratiune de Craciun.Capacitate pana la 350 ml. Livrata intr-o cutie cadou. Material: ceramica. Dimensiune: ø88 x 84 mm. Volum: 350 ml.

 

cana ceramica cu specific de craciun

Cana cu motive de Craciun, 350 ml, ø82x97 mm, Everestus, 20SEP0664, Ceramica, Multicolor

Cana ceramica cu o capacitate pana la 350 ml. Livrata in cutie cadou. ø82 x 97 mm | Cutie: 102 x 118 x 88 mm. Material: ceramica. Capacitate: 350 ml.

 

cana cu design de craciun

Cana cu motive de Craciun, 340 ml, ø81x97 mm, Everestus, 20SEP0670, Ceramica, Rosu

Cana ceramica cu o capacitate pana la 340 ml. Livrata in cutie cadou. ø81 x 97 mm | Cutie: 100 x 115 x 86 mm. Material: ceramica. Capacitate: 340 ml.

 

cana 340 ml cu motive de craciun

Cana de voiaj cu perete dublu, design Craciun, 450 ml, ⌀8,4 x 16,7 cm, Everestus, 20SEP0943, Plastic, Alb, Negru

Cana cu pereti dubli care include un capac cu filet si deschidere integrata pentru baut. Partea de jos este desurubabila. Material: plastic. Volum (ml): 450 ml. Dimensiune: inaltime 167 mm, diametru 84 mm. Greutate bruta: 0,213 kg. Utilizare: pentru lichide. Design: Craciun. Cana de voiaj este utila pentru cei care calatoresc, pentru excursionisti, dar si pentru uzul zilnic. Un accesoriu excelent pentru autoturism. Cana de calatorie este recomandata atat pentru adulti cat si pentru copii.

 

cana de voiaj cu specific de craciun

Pentru mai multe detalii despre modul in care poti folosi platforma Everestus.ro am creat un ghid detaliat in care oferim raspunsuri la cele mai importante intrebari. Ghidul Everestus il poti consulta aici.

Everestus este furnizorul tau de materiale si obiecte promotionale. Avem in portofoliu un numar de peste 40000 de produse pe care le putem personaliza conform nevoilor tale. Trimite-ne o solicitare de oferta, direct de pe pagina produsului pe care ti-l doresti, si vom reveni la tine cu cotatia de pret special si estimarea termenului de livrare. Noi, cei de la Everestus, beneficiem de peste 18 ani de experienta in domeniul materialelor si obiectelor promotionale. Suntem aici ca sa te ajutam sa identifici cele mai bune produse pentru nevoile tale, tinand cont de piata si bugetul de care dispui, si sa te asiguram ca investitia in materiale promotionale personalizate va fi una in concordanta cu obiectivele dorite.