Filtrare

Preț
032 Lei - 12498 Lei
Disponibilitate
CULOARE
MATERIAL
BRAND

Brichete

Bricheta personalizata constituie un candidat excelent pentru cadoul ideal de business, cat si un instrument cheie in campaniile de promovare. Brichetele pot fi personalizate atat cu sloganul, cu logo-ul sau cu mesajul brand-ului tau si dispun de o suprafata mare dedicata personalizarii.

Cu ce ne ajuta brichetele personalizate in viata de zi cu zi?

 

Multi dintre specialisti considera ca omenirea si-a inceput cu adevarat procesul de evolutie in momentul descoperirii focului. Mancarea putea acum sa fie gatita, persoanele aveau o metoda prin care sa se incalzeasca si prin care sa se apere de pradatori, explorarea pe timp de noapte a devenit posibila iar prelucrarea anumitor materiale era deja ceva la ordinea zilei. Acestea sunt doar cateva exemple prin care existenta focului a ajutat in dezvoltarea speciei si civilizatiei umane, fapt ce ne spune ca ar trebui sa ne bucuram cat mai mult de acest dar cu care am fost privilegiati. Cel mai bun mod de a realiza acest lucru, in opinia noastra, este prin folosirea brichetelor.

In acest sens, membrii echipei Everestus iti prezinta categoria de brichete personalizabile, unde vei gasi un numar de aproximativ 50 de modele, ce sunt disponibile intr-o varietate de culori, materiale, forme, tipuri si mecanisme diferite.

 

De ce bricheta personalizata este un instrument excelent de marketing?

 

Indiferent de situatia in care te afli, daca esti un iubitor de camping, un aventurier nesatul de adrenalina, un colectionar, un fumator sau un business owner ce doreste sa isi creasca afacerea prin eficientizarea strategiei de promovare prin materiale promotionale, sa isi recompenseze colegii de la munca cu un mic cadou pentru efortul depus pe parcursul anului, sa introduca o oferta speciala cu ocazia sarbatorilor sau sa ofere un cadou bonus clientilor in momentul plasarii de comenzi, bricheta personalizata este un accesoriu ce iti va sari cu siguranta in ajutor!

Prin posibilitatea de a fi personalizata, bricheta, un obiect deja extrem de popular si indragit la nivel global, iti va lua brand-ul si il va expune in fata lumii cu scopul atragerii de priviri si de atentie pozitiva. Astfel, te vei bucura de un spor considerabil al vizibilitatii actuale si de o crestere vizibila al gradului de notorietate, fapt ce te va pune la distanta de competitorii tai, te va plasa mai sus in rezultatele motorului de cautare si ii va convinge pe potentialii clienti sa te aleaga.

Brichetele personalizate sunt accesorii de o importanta foarte mare in arsenalul oricarui om, indiferent daca acesta este fumator sau nu. Acestea sunt atractive atat pentru colectionarii inraiti si pentru iubitorii de gratare, dar si pentru companiile a caror tinta este cresterea rapida si eficientizarea strategiei de marketing.

 

Cum se personalizeaza brichetele? Care sunt tehnicile de personalizare disponibile?

 

Pentru a te ajuta sa iti inscriptionezi brichetele si implicit sa te bucuri de beneficiile mentionate mai sus, Everestus iti pune la dispozitie o serie de tehnici de personalizare, cea mai des intalnita dintre acestea fiind tampografia.

Acum ca esti lamurit in totalitate, ce mai astepti? Daca esti pregatit sa iti duci brand-ul la urmatorul nivel nu mai ezita si arunca un ochi peste site-ul nostru pentru a rasfoi paginile cu modelele disponibile!

Everestus este importator direct si distribuitor de brichete personalizate.

Înainte