Camasi

Camasa personalizata este un accesoriu vestimentar ce denota clasa, eleganta, bun gust si profesionalism. Aceasta poate conferi purtatorului un status aparte, impunand respect si admiratie daca este purtata la un costum ca atare. Fiind foarte populare in mediul de afaceri, camasile personalizate reprezinta excelente cadouri business si, in acelasi timp, un instrument excelent de promovare, motiv pentru care iti recomandam sa nu le ignori si sa le incorporezi in campaniile tale actuale de marketing.

Cu ce ne ajuta camasa personalizata in viata de zi cu zi?

 

Indiferent de domeniul in care lucrezi sau nisa in care activezi, chiar daca esti un tanar proaspat iesit din facultate ce doreste sa faca o impresie buna la interviul pentru job, un manager de resurse umane care planuieste sa isi recompenseze colegii de la birou cu o mica rasplata pentru munca depusa in ultimul an sau un business owner a carui principala prioritate este cresterea afacerii prin utilizarea materialelor promotionale, prin lansarea unei oferte speciale si de nerefuzat cu ocazia sarbatorilor pentru a atrage un val nou de clienti sau prin oferirea unui cadou bonus clientilor actuali in momentul in care acumuleaza o anumita suma de bani cand acestia comanda, camasa personalizata este un accesoriu corporate ce iti va sari in ajutor, fiind viabila pentru toate dintre situatiile mentionate anterior.

Astfel, pentru a ne asigura de faptul ca oricare ar fi contextul in care te afli, vei fi echipat cu accesoriile vestimentare de cea mai inalta calitate pentru a lasa o prima impresie buna si de lunga durata, echipa Everestus iti prezinta o noua gama larga de materiale promotionale, dedicata special camasilor personalizate. Daca decizi sa vizitezi categoria de camasi, vei fi intampinat de alte 2 subcategorii, Camasi Dama si Camasi Barbati, ambele continand un numar de peste 150 de modele, diferite atat din punct de vedere al stilului cat si al design-ului, ce se regasesc intr-o mare varietate de culori, materiale si modele. Toate camasile disponibile pe Everestus pot fi inscriptionate cu sloganul, logo-ul sau cu mesajul brand-ului tau si dispun de o suprafata dedicata special pentru procesul de personalizare.

 

Care este motivul pentru care camasa personalizata constituie un instrument excelent de promovare?

Cum se personalizeaza camasile pe Everestus si care sunt tehnicile disponibile?

 

In momentul personalizarii camasilor, brand-ul tau se va bucura, implicit, de o serie de beneficii, printre care se numara un boost considerabil al gradului de notorietate si al vizibilitatii si o crestere exponentiala a expunerii, atribute ce te vor diferentia de competitie si te vor ajuta in misiunea de atragere a cat mai multi clienti.

In acelasi timp, Everestus iti da acces la un numar de tehnici de personalizere al caror scop este inscriptionarea modelului dorit. Cele mai populare si des intalnite dintre acestea sunt: serigrafia, broderia si transferul.

E timpul sa faci alegerea ce ar putea sa schimbe favorabil directia in care se indreapta brand-ul tau, spre cel mai inalt varf! Acestea fiind spuse, nu ezita sa ne vizitezi site-ul pentru a rasfoi paginile cu modelele disponibile.

Everestus este importator direct si distribuitor de camasi personalizate.

Înainte