Textile

Textilele personalizate sunt preferatele multor firme si companii din Romania. Gama de textile este una foarte variata si cuprinde tricouri, hanorace, jachete, geci, veste si multe alte articole vestimentare care se pot personaliza. Serviciile noastre de imprimare haine sunt de cea mai buna calitate. Alege textilele personalizate de la Everestus.

Colectia EVERESTUS de textile promotionale cuprinde o gama larga de tricouri, tricouri polo, geci de vant si jachete de iarna, geci softshell, pantaloni si bluze, hanorace si veste, dar si numeroase modele de sepci, cozoroace, esarfe si multe altele. Te putem ajuta sa alegi cele mai utile si eficiente textile promotionale pentru afacerea ta.

De ce textilele personalizate sunt instrumente excelente de marketing?

Textilele personalizate au devenit tot mai populare in randul firmelor si companiilor, fiind alese tocmai pentru eficienta lor ridicata. De exemplu, daca desfasori o campanie de marketing pe timp de vara, poti opta pentru a personaliza tricouri sau tricouri polo, sau chiar si sepci tip sport, pe care sa le oferi cu titlu gratuit tuturor partenerilor si colaboratorilor tai. Astfel, te asiguri ca oferi produse utile care mai mult ca sigur vor fi folosite si refolosite. Tocmai asta este ideea de baza, si anume aceea de a identifica produsele care pot avea cel mai mare impact vizual in concordanta cu perioada aleasa pentru campanie. In aceeasi idee, pe timp de iarna, poti oferi alte tipuri de textile promotionale cum ar fi de exemplu gecile si jachetele de iarna, gecile softshell sau de vant.

Pe EVERESTUS gasesti mii de textile personalizate, in majoritatea culorilor si marimilor populare. Te ajutam sa identifici cele mai potrivite produse textile, sa alegi culoarea in functie de cromatica logo-ului tau, sa alegi marimile de care ai nevoie, sa alegi cele mai moderne tehnici de personalizare potrivite pentru imprimare haine si imprimare textile, si astfel sa te ajutam sa creezi produsul aproape perfect care sa-ti duca mesajul mai departe catre parteneri, clienti si colaboratori.

Te sfatuim sa te orientezi catre produse textile adaptate cat mai bine tipului de campanie pe care ti-ai propus sa o desfasori. De exemplu, daca demarezi o campanie prin care doresti sa oferi bonusuri, in cazul achizitiei unor produse mai scumpe, trebuie sa alegi acele textile promotionale care se potrivesc cel mai bine acelui scop. In aceste situatii, poti conta pe experienta EVERESTUS.

Înainte