Filtrare

Preț
528 Lei - 4262 Lei
Disponibilitate
CULOARE
MATERIAL
BRAND

Comprese

Pe langa faptul ca este foarte utila in anumite situatii, compresa personalizata constituie in acelasi timp si un instrument excelent de promovare, motiv pentru care iti recomandam sa nu treci peste ea cu vederea, ci sa o incluzi in campaniile tale de marketing, pentru a te bucura de o crestere exponentiala a expunerii.

Cu ce ne ajuta compresa personalizata in viata de zi cu zi?

 

Perna cu gel termic personalizata, cunoscuta si sub forma de compresa calda sau rece, este un articol ce nu ar trebui sa iti lipseasca sub nicio forma din trusa de urgenta, deoarece se afla printre cele mai importante lucruri pe care ai putea sa le adaugi in aceasta. Compresa personalizata este un produs de dimensiuni si forme variate, ce se aplica pe zonele dureroase. Aceasta este utila pentru ameliorarea entorselor, leziunilor, intinderilor musculare si diverselor contuzii. Terapia prin compresa diminueaza durerea resimtita la nivelul corpului, motiv pentru care ar trebui sa o ai mereu pe aproape!

Luand cele mentionate in considerare, tine de datoria ta, in calitate de protector al familiei, sa le oferi celor dragi mijloacele necesare pentru a preveni si a ameliora eventualele accidente sau situatii neplacute, fapt pentru care, Everestus iti ofera o sursa de incredere de unde sa te aprovizionezi cu articolele necesare. In acest sens, iti prezentam gama noastra de comprese personalizate, gama ce te va intampina cu peste 40 de modele de perne cu gel, atat calde, cat si reci, ce se regasesc intr-o mare varietate de materiale, forme, tipuri, design-uri si culori. Punandu-ti la dispozitie o categorie atat de diversificata, ne asiguram de faptul ca indiferent de situatia sau contextul in care te-ai putea afla, se va regasi mereu cel putin un model care sa ti se potriveasca la perfectie.

Compresa personalizata este un accesoriu important in viata de zi cu zi, ce ne vine la indemana in situatiile nefavorabile in care suferim de o durere de cap, de inflamatii sau de alte leziuni ce ne-ar putea afecta starea intr-un mod negativ.

 

De ce compresa personalizata este un instrument excelent de promovare?

 

Datorita faptului ca poate fi personalizata, perna cu gel devine un instrument excelent de promovare, ce are puterea de a-ti propulsa brand-ul la nivelul urmator. Prin asocierea companiei tale cu un obiect atat de util precum o compresa calda sau rece, vei beneficia de o crestere considerabila a expunerii si a gradului de notorietate si in acelasi timp, de un boost exponential de vizibilitate, fapt ce te va plasa la mile distanta de restul competitiei.

Pentru a te ajuta sa te bucuri de beneficiile listate, echipa Everestus iti da acces la o serie de tehnici de personalizare, dintre care, cea mai des intalnita este tampografia. Toate modelele disponibile pe site pot fi inscriptionate cu logo-ul, cu sloganul sau cu mesajul brand-ului tau si dispun de o suprafata dedicata special procesului de personalizare.

Daca esti cu adevar pregatit sa iti duci brand-ul la nivelul urmator, nu ezita si acceseaza-ne site-ul pentru a analiza modelele disponibile.

Everestus este importator direct si distribuitor de comprese personalizate.

Înainte