Genti & Rucsacuri & Sacose

Gentile personalizate sunt materiale promotionale foarte populare, ele fiind utile in foarte multe situatii: atunci cand calatorim, mergem la serviciu, facem sport sau chiar si atunci cand ne recreem la un picnic cu cei dragi. Gentile personalizabile sunt atractive pentru majoritatea firmelor, indiferent de nisa in care isi desfasoara activitatea. Gentile se pot inscriptiona cu logo-ul, sloganul sau mesajul brand-ului tau si dispun de o serie de suprafete mari dedicate personalizarii.

Geanta personalizata este un obiect important in viata de zi cu zi, ea ajutandu-ne sa ne transportam bunurile in conditii optime. Gentile se gasesc intr-o multitudine de modele, deoarece pe langa uzul lor clasic, sunt niste accesorii care iti pot complimenta stilul sau vestimentatia prin design-ul lor unic. Pe site-ul Everestus personalizam genti pentru a-ti oferi posibilitatea de a iesi in evidenta si de a-ti deschide inca o portita destinata promovarii brand-ului tau. Astfel, iti prezentam categoria noastra de genti personalizate care este formata dintr-o gama foarte larga de aproximativ 4400 de modele.

Categoria de genti, se imparte intr-o serie de subcategorii, printre care se numara: Rucsacuri sport casual (aprox. 650 modele), Saculeti tip rucsac (aprox. 740 modele), Sacose (aprox. 1300 modele), Genti laptop (aprox. 360 modele), Genti documente (aprox. 240 modele), Genti de plaja (aprox. 90 modele), Genti sport (aprox. 200 modele), Genti de voiaj (aprox. 30 modele), Genti de umar (aprox. 200 modele), Genti cosmetice (aprox. 300 modele), Trolere (aprox. 100 modele), Huse costum (aprox. 10 modele), Borsete (aprox. 100 modele) si Genti de pantofi (aprox. 10 modele).

Gentile sunt disponibile intr-o varietate de culori, materiale, forme si modele pentru a-ti oferi cat mai multa versatilitate si libertate de alegere. Fiecare material promotional poate fi inscriptionat cu amprenta unica a brand-ului tau si ofera o suprafata mare de personalizare.

De ce geanta personalizata este un instrument excelent de promovare?

In cazul in care tu si colegii tai de firma va ganditi sa abordati o noua strategie de marketing, iti recomandam sa vizitezi categoria de genti personalizabile, acestea reprezentand idei de cadouri business foarte inspirate si foarte utile. Profitand de popularitatea unui accesoriu precum geanta, - accesoriu de care majoritatea populatiei nu s-ar putea lipsi - iti oferim sansa de a o personaliza pentru ca logo-ul sau sloganul firmei tale sa fie in permanenta purtat in vazul lumii, atragand lumina reflectoarelor asupra brand-ului tau. Acest lucru iti va asigura un bonus de vizibilitate si notorietate sporita, diferentiindu-te de competitie si garantandu-ti o crestere constanta a companiei.

 

Cum se pot personaliza gentile? Care sunt tehnicile de personalizare disponibile?

Din moment ce scopul nostru este sa te ajutam sa iti promovezi si sa iti cresti brand-ul cat mai rapid si mai eficient, iti oferim posibilitatea de a personaliza gentile, pentru a-ti pune propriul slogan, logo sau mesaj pe materialele promotionale alese, fapt ce iti va aduce un bonus de vizibilitate si notorietate. In acest sens, iti punem la dispozitie o serie de tehnici de personalizare, printre care se numara: Transfer Printing, Broderie, Screen Transfer OS, Serigrafie, Transfer Digital etc. Gentile ofera o suprafata mare dedicata personalizarii.

Everestus este importator direct si distribuitor de genti personalizate, asa ca arunca o privire asupra categoriei si nu ezita sa rasfoiesti paginile cu modelele disponibile!

Înainte