Jocuri & Jucarii

Jucariile personalizate sunt obiecte promotionale foarte indragite, atat de copii cat si de parintii lor. Ele sunt atractive pentru firmele de jucarii, organizatiile caritabile, institutiile care se ocupa cu cresterea si educarea copiilor, scoli, gradinite, etc. Jucariile se pot inscriptiona cu logo, slogan si mesaj, fapt ce le face ideale ca si cadouri.

Indiferent de motivul pentru care te intereseaza achizitionarea de jucarii personalizate, fie ca acesta e sponsorizarea unui event caritabil sau oferirea unui cadou bonus la comenzi pentru a-ti creste brandul, la Everestus iti punem la dispozitie o gama larga de produse care iti ofera siguranta ca scopul pentru care cauti aceste materiale promotionale va fi atins. Astfel, iti dam libertatea de a alege dintre aproximativ 380 de modele, care se impart in urmatoarele categorii: Jocuri de masa, Jucarii de plus, Baloane de sapun, Puzzle, Fidget Spinner, Yoyo, Zmei si Jucarii diverse. Toate modelele de jucarii sunt disponibile intr-o varietate de culori si materiale si ofera o suprafata mare de personalizare.

jucarii personalizate

 

Cum se pot personaliza jucariile? Care sunt tehnicile de personalizare disponibile?

 

Pentru a te ajuta sa iti promovezi brandul cat mai bine, iti oferim posibilitatea de a-ti personaliza jucariile, cu scopul de a obtine vizibilitate si notorietate, atribute ce te vor pune cu un pas in fata competitiei. Astfel, iti punem la dispozitie o serie de tehnici de personalizare care te vor ajuta sa iti indeplinesti scopurile. Printre aceste tehnici se numara: Transfer Printing, Tampografie, Direct printing, Gravura laser, Serigrafie, Digital UV, Doming, etc. Jucariile se pot inscriptiona cu logoul, sloganul sau mesajul brandului tau si dispun de o suprafata mare de personalizare.

 

De ce jucariile personalizate sunt instrumente excelente de promovare?

 

Daca te gandesti sa abordezi o noua strategie de marketing, iti recomandam sa te orientezi inspre categoria noastra de jucarii personalizate, deoarece prin posibilitatea lor de a fi inscriptionate iti vor asigura faptul ca brandul tau va fi in permanenta in vazul lumii.

Luand in considerare faptul ca jucariile sunt obiecte populare si indragite de toata lumea, personalizarea lor face ca inscriptia de pe ele sa atraga intotdeauna cel putin o pereche de ochi, lucru ce iti va oferi un bonus mare de vizibibilitate.

 

Cu ce ne ajuta jucariile personalizate?

 

 Jucariile personalizate sunt obiecte promotionale care pe langa faptul ca sunt foarte populare, iubite si indragite, ne amintesc de zilele copilariei cu drag. Pentru a impartasi acest sentiment de nostalgie si cu tine, iti punem gama noastra la dispozitie.

Pe langa bucuria adusa, jucariile personalizate pot fi foarte captivante si interesante si pentru noi, adultii. Ele pot apela la latura creativa a creierului nostru si pot sa scoata la iveala cele mai interesante idei.

In cazul in care vrei sa impartasesti aceasta bucurie si cu colegii tai de la birou prin organizarea unei excursii recreative sau a unei vacante, iti recomandam sa arunci o privire inspre jocurile de masa, puzzle-uri, zmei si jucarii diverse. Cum am mentionat si mai sus, in special in perioada aceasta in care stresul este prezent la ordinea zilei, jucariile nu sunt neaparat potrivite doar pentru copii, ele putand sa ofere inclusiv adultilor o cale de scapare din fata agitatiei.

Jucariile se pot inscriptiona cu logo, mesaj sau slogan si dispun de o suprafata mare de personalizare.

Everestus importa in mod direct si distribuie jucarii personalizate, asa ca nu ezita sa faci o vizita pe site si sa analizezi categoriile cu modelele disponibile.

Înainte