Filtrare

Preț
042 Lei - 3666 Lei
Disponibilitate
TIP PRODUS
CULOARE
MATERIAL
BRAND

Masti de protectie

Mastile personalizate sunt, din pacate, niste accesorii indispensabile din viata noastra in aceste vremuri provocatoare, ele reprezentand un mijloc foarte important care ne poate proteja sanatatea. Personalizarea mastilor este atractiva pentru firmele si companiile care doresc sa obtina vizibilitate. Mastile se pot inscriptiona cu logoul, sloganul sau mesajul brandului tau si dispun de o suprafata medie de personalizare, fapt ce le face ideale ca si instrumente de promovare.

In momentul de fata traim in vremuri grele, provocatoare si neplacute, in care purtarea mastii este obligatorie si necesara pentru a evita cu succes orice contact cu virusul care este in rapida raspandire. Astfel, pentru a-ti asigura atat tie cat si colegilor tai metodele de protectie necesare si siguranta ca nu veti fi in primejdie, iti venim in ajutor. Pe langa scopurile medicale si uzul normal al mastilor, la Everestus incercam sa iti dam posibilitatea de a te rupe de monotonia pandemiei si de a-ti promova brandul in acelasi timp. Astfel, iti dam libertatea de a alege dintr-o gama de aproximativ 220 de modele, care mai de care mai interesante si diferite, pentru a-ti lua mintea de la stresul produs de situatia curenta. Modelele sunt disponibile intr-o mare varietate de culori, materiale, forme si tipuri, asa ca nu ezita sa vizitezi siteul si sa le analizezi.

masti personalizate

 

Cum se pot personaliza mastile de protectie? Care sunt tehnicile de personalizare disponibile?

 

Pentru a te ajuta sa iti promovezi brandul si sa iti duci campania de marketing la un bun sfarsit, iti oferim posibilitatea de a-ti personaliza mastile de protectie, fapt ce iti va aduce un impuls de vizibilitate si notorietate, atribute ce te vor pune cu un pas inaintea competitiei si iti vor convinge viitori clienti sa colaboreze cu tine. Astfel, iti punem la dispozitie o serie de tehnici de personalizare, dintre care enumeram urmatoarele: UV Led Printing, Transfer Printing, Digital Transfer, Screen Transfer OS, Digital Printing, etc. Mastile de protectie se pot inscriptiona cu logo, slogan sau mesaj si ofera o suprafata medie de personalizare.

 

De ce mastile personalizate sunt excelente instrumente de promovare?

 

In cazul in care ai o firma care vrea sa abordeze o strategie noua de marketing, iti sugeram sa te orientezi inspre mastile de protectie personalizabile, materiale promotionale ce iti vor oferi un avantaj foarte mare in special in vremurile nefavorabile in care ne aflam. Stiind ca purtarea mastii este obligatorie, ne-am gandit ca este o idee buna sa o transformam intr-un excelent suport de promovare. Astfel, iti punem la dispozitie posibilitatea de a-ti inscriptiona mastile de protectie si de a-ti pune amprenta firmei pe aceste materiale promotionale, fapt ce iti va garanta ca, in momentul in care vei iesi afara, brandul tau va fi expus in fata intregii lumi, aducandu-ti vizibilitate, popularitate si expunere fara prea mult efort. Astfel, masca de protectie personalizata va face ca brandul tau sa fie foarte vizibil. Din acest motiv, iti recomandam sa te orientezi spre aceste materiale promotionale, care pe langa faptul ca sunt masuri de protectie necesare, sunt instrumente excelente de promovare.

Everestus importa in mod direct si distribuie masti de protectie personalizate, asa ca intra pe site si nu ezita sa arunci o privire asupra modelelor disponibile!

Înainte