Filtrare

Preț
394 Lei - 23877 Lei
Disponibilitate
TIP PRODUS
CULOARE
MATERIAL
BRAND
NUMAR BUCATI/SET
ESENTA LEMN

Tocatoare de bucatarie

Tocatoarele personalizate sunt accesorii foarte utile, ele reprezentand o parte importanta din arsenalul oricarui bucatar. Aceste materiale promotionale sunt atractive pentru restaurante, baruri, showuri si emisiuni culinare si pentru companiile din industria Horeca. Tocatoarele de bucatarie se pot inscriptiona cu logo, slogan sau mesaj si dispun de o suprafata mare de personalizare, fapt ce le face ideale ca si cadouri business.

Înainte

Tocatoarele sau blaturile din lemn, cum mai sunt ele cunoscute, sunt ustensile de o importanta foarte mare in orice bucatarie. Astfel, pentru a ne asigura ca ai la indemana tot ce ai nevoie, iti punem la dispozitie o gama de aproximativ 50 de modele care sunt disponibile intr-o mare varietate de culori, materiale si forme.

tocatoare personalizate

 

Cu ce ne ajuta tocatoarele personalizate in viata de zi cu zi?

 

Tocatoarele de bucatarie sunt obiecte confectionate in general din lemn sau plastic si se folosesc pentru a taia sau a toca mancarea. Luand acest lucru in considerare, tocatoarele sunt ustensile necesare in bucatarie, deci, implicit si in industria Horeca. Astfel, pentru a ne asigura ca dispui de tot ceea ce ai nevoie, ca vei fi pregatit pentru a domina acest domeniu si ca iti vei promova brandul cat mai bine si mai usor in acest proces, iti venim noi in ajutor. Gama noastra de tocatoare personalizate este una atractiva pentru toate firmele din industria Horeca.

Categoria de tocatoare de bucatarie include tocatoare din lemn de forme diferite (inima, brad de Craciun, porcusor, vacuta, etc.), tocatoare din plastic si seturi de bucatarie.

 

Cum se pot personaliza tocatoarele de bucatarie? Care sunt tehnicile de personalizare disponibile?

 

Pentru a te ajuta sa te extinzi si sa iti cresti brandul cat mai mult, iti oferim sansa de a-ti personaliza tocatoarele de bucatarie, si astfel vei beneficia de vizibilitate sporita si notorietate, atribute ce te vor pune cu un pas inaintea competitiei tale, fapt ce este foarte important intr-o industrie la fel de competitiva. Astfel, pentru a te ajuta sa iti duci cresterea firmei la bun sfarsit, iti punem la dispozitie o serie de tehnici de personalizare la alegere, pentru a-ti lasa amprenta asupra produsului in modul in care doresti. Printre aceste tehnici se numara: Gravura laser, Tampografie, etc.

Tocatoarele de bucatarie sau blaturile din lemn se pot inscriptiona cu logoul, sloganul sau mesajul brandului tau si dispun de o suprafata mare de personalizare.

 

De ce tocatoarele de bucatarie personalizate sunt instrumente excelente de promovare?

 

Fiind niste ustensile atat de importante si populare in bucatarie, tocatoarele iti ofera o sansa foarte buna de a-ti promova brandul. Astfel, in cazul in care te gandesti sa abordezi o strategie noua de marketing, iti recomandam sa te orientezi inspre categoria noastra de tocatoare de bucatarie personalizabile deoarece prin personalizarea lor cu logoul sau sloganul firmei tale, brandul tau va fi in permanenta in vazul lumii.

Indiferent de nisa in care te situezi cand vine vorba de industria Horeca, vei avea garantia ca prin folosirea tocatoarelor de bucatarie personalizate, cel putin o pereche de ochi va fi indreptata in permanenta asupra brandului tau, fapt ce iti va da impulsul necesar de vizibilitate pentru a te distanta de concurenta ta. Acest lucru face ca tocatoarele personalizate sa devina o alegere ideala pentru cadourile business si instrumente excelente de promovare.

Everestus este importator direct si distribuitor de tocatoare personalizate, asa ca nu ezita sa vizitezi siteul si sa analizezi modelele disponibile.

Înainte