Umbrele

Umbrelele personalizate sunt obiecte necesare si utile, deoarece te pot proteja de ploaie sau de soare. Atat intr-o zi ploioasa, intr-o vacanta la munte in care vremea este foarte imprevizibila sau intr-o zi caniculara la plaja in care duci lipsa de umbra, umbrela personalizata iti va fi solutia salvatoare! Umbrelele se pot inscriptiona cu logo, slogan sau mesaj, astfel devenind o alegere ideala de cadouri business.

Indiferent ca traiesti intr-o zona predispusa precipitatiilor, unde ploaia este prezenta in permanenta, ca esti in vacanta si vrei sa fii pregatit pentru orice obstacol ar putea sa ti se arate, sau esti pe malul marii si tot ce vrei este niste umbra, umbrelele personalizabile sunt obiecte de baza, care iti vor veni in ajutor cu siguranta! Astfel, iti punem la dispozitie o gama larga de aproximativ 1200 de modele, care includ: umbrele de ploaie, umbrele de plaja si pelerine de ploaie. Acestea vin intr-o multitudine de culori si materiale, pentru a-ti putea oferi o posibilitate de alegere cat mai mare.

 

Cum se pot personaliza umbrelele?

Pentru a te ajuta sa iti promovezi brandul cat mai bine, iti punem la dispozitie o serie de tehnici de personalizare care te vor ajuta sa iti customizezi umbrela sau pelerina cum doresti. Printre tehnicile de personalizare disponibile se numara: Serigrafie textila, Imprimare prin transfer, Tampografie, Serigrafie, etc. Umbrelele se pot inscriptiona pe un panel sau pe mai multe paneluri, fapt ce iti ofera numeroase posibilitati de personalizare.

 

De ce umbrelele personalizate sunt instrumente de marketing excelente?

In cazul in care vrei sa abordezi o noua strategie de marketing, umbrelele personalizate iti vor veni in ajutor. Ele sunt obiecte populare la nivel global, indiferent ca traiesti intr-o zona predispusa precipitatiilor, sau intr-o zona in care vremea calda este predominanta si ploaia este absenta. Luand asta in considerare, iti punem la dispozitie posibilitatea de a personaliza umbrelele, pentru a-ti promova si mai mult brandul. Cu fiecare noua umbrela deschisa, afacerea ta va fi expusa in fata lumii si mai mult, aducandu-ti mult mai multa vizibilitate si notorietate, atribute care te vor distanta de competitorii tai si iti va aduce avantaje. Astfel, umbrelele personalizate, sunt niste instrumente de marketing excelente si originale.

 

Cu ce ne ajuta umbrela personalizata in viata de zi cu zi?

Daca traiesti intr-o zona in care ploaia este prezenta mai tot timpul, iti sugeram sa te orientezi inspre umbrelele de ploaie. Acestea iti vor asigura siguranta ca vei ramane uscat indiferent de fenomele naturale care se desfasoara afara. Umbrelele disponibile pe site au atat deschidere manuala cat si automata, pentru a-ti oferi un mecanism cu care esti familiar si confortabil.

In cazul in care ti se apropie o excursie recreativa la munte alaturi de colegii de la birou, iti sugeram sa te orientezi inspre pelerinele de ploaie. Nu ne este usor sa prezicem vremea nici macar acasa, dar intr-o zona montana in care ploaia este predominanta si imprevizibila, singurul lucru pe care il putem face este sa fim pregatiti, iar pelerinele de ploaie personalizate iti ofera aceasta siguranta.

In cazul in care te gandesti sa organizezi o vacanta la mare alaturi de asociatii tai, iti sugeram sa te orientezi inspre umbrelele de plaja, care nu numai ca iti vor oferi umbra si te vor proteja de soare atat pe tine, cat si pe colegii tai, dar in acelasi timp iti vor oferi o ocazie in plus de a-ti promova brandul, prin posibilitatea lor de a fi personalizate.

Everestus este importator direct si distribuitor de umbrele personalizate, asa ca nu ezita sa rasfoiesti paginile cu modelele disponibile.

Înainte