BLOG

10 Idei de cadouri personalizate pentru copiii angajatilor si partenerilor de afaceri

Cadouri
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
10 Idei de cadouri personalizate pentru copiii angajatilor si partenerilor de afaceri

Din ce in ce mai multe firme si companii isi rasplatesc angajatii, colaboratorii si partenerii cu diverse cadouri destinate copiilor acestora. Cadourile personalizate pentru copii sunt oferite cu ocazia evenimentelor aniversare, dar mai ales cu ocazia zilei de 1 Iunie – Ziua Copilului. Ziua Internationala a Copilului este sarbatorita la date diferite in foarte multe tari. In Romania, Ziua Copilului se sarbatoreste pe data de 1 Iunie, la fel ca si in alte cateva tari din jurul Romaniei, fiind o zi nelucratoare de sarbatoare legala in care toti salariatii beneficiaza de timp liber. In acest articol iti prezentam 10 idei de cadouri personalizate pe care poti sa le oferi copiilor angajatilor, colaboratorilor si partenerilor tai. Toate aceste cadouri pentru copii se pot personaliza cu logo-ul sau mesajul tau.

 

Cuprins:

1… Jucarii de plush

2… Jocuri de masa

3… Baloane de sapun

4… Puzzle

5… Jucarii antistres

6… Yoyo

7… Zmei

8… Jucarii diverse

9… Penare

10… Accesorii lifestyle

 

1… Jucarii de plush

Gama de jucarii de plush este una foarte variata care include o multime de animalute foarte simpatice. Printre cele mai populare jucarii de plush putem mentiona: elefantii de plush, ursuletii de plush, catelusii de plush si broscutele de plush. La Everestus gasesti si rate de plush, delfini de plush, maimute de plush, pinguini de plush, iepurasi de plush, vacute de plush si multe alte animale. Jucariile de plush se pot personaliza cu logo si mesaj, si pot fi oferite ca si cadouri personalizate copiilor angajatilor tai. Cu siguranta o jucarie de plush personalizata care intruchipeaza un animal dragalas, va fi bine primita de catre orice copil.

Vezi aici gama completa de jucarii de plush.

 

jucarii de plush

2… Jocuri de masa

O alta categorie importanta de idei de cadouri pentru copii sunt jocurile de masa. Poti alege un joc de societate sau un set de carti de joc pe care sa-l personalizezi cu logo-ul tau. Printre cele mai populare jocuri de masa putem enumera: 4 in linie, Bingo, Domino, Fotbal, Labirint, Ludo, Mikado, Sah, Sudoku, X si 0 si alte jocuri creative. Aceste jocuri de masa sunt excelente pentru picnic, drumetii, vacante, dar si pentru acasa, acolo unde copiii alaturi de parintii lor se pot juca impreuna. Jocurile de societate sau cartile de joc sunt excelente obiecte promotionale personalizabile.

Vezi aici gama completa de jocuri de societate.

Vezi aici gama completa de carti de joc.

 

jocuri de masa

3… Baloane de sapun

Baloanele de sapun se pot de asemenea personaliza, fiind potrivite a fi oferite ca si cadou in special copiilor cu varste mai mici. Baloanele de sapun sunt disponibile in diferite forme si culori, astfel incat sa se poata asorta cat mai bine cu culorile logo-ului tau.

Vezi aici gama completa de baloane de sapun.

 

4… Puzzle

Modelele de puzzle, personalizabile, disponibile la Everestus, se adreseaza in special copiilor cu varste mai mici. Ele pot fi oferite ca si cadou copiilor angajatilor si colaboratorilor tai. Toate modelele de puzzle se pot personaliza cu logo sau cu un mesaj.

Vezi aici gama completa de puzzle-uri.

 

5… Jucarii antistres

La Everestus gasesti o multime de modele de jucarii antistres, disponibile pe diverse culori. Poti alege mingiutele antistres clasice sau alte jucarii antistres in forma de bec, automobil, picatura, creier, inima, steluta, omulet, avion, minge de rugby sau de fotbal, cub, casuta, vacuta, creion, Mos Craciun.

Vezi aici gama completa de jucarii antistres.

 

jucarii antistres

6… Yoyo

Ofera un Yoyo personalizat copiilor cu varste mai mici si cu siguranta ii vei inveseli. Yoyo este un cadou micut, dragut si funny in acelasi timp. Sunt disponibile mai multe modele de Yoyo, pe culori diverse. Poti alege un Yoyo clasic sau un Yoyo cu lumina.

Vezi aici gama completa de Yoyo.

 

7… Zmei

Toate modelele de zmei disponibile la Everestus se pot personaliza cu logo-ul sau mesajul tau. Sunt cadouri indragite de majoritatea copiilor, motiv pentru care le poti lua in calcul atunci cand cauti idei de cadouri pentru copii.

Vezi aici gama completa de zmei.

 

8… Jucarii diverse

In aceasta categorie vei gasi o multime de jucarii in special pentru exterior, cum ar fi: jocuri cu bile magnetice, Darts, Badminton, jocuri de indemanare, Popice, mini cos de basket, avioane, seturi de cuburi, seturi de plastilina, set tenis de masa, Croquet, etc. Toate aceste jucarii se pot personaliza cu logo-ul tau si pot deveni excelente cadouri pentru copii.

Vezi aici gama completa de jucarii diverse.

 

jucarii diverse

9… Penare

La Everestus gasesti o gama extinsa de penare si accesorii, care se pot oferi cadou copiilor angajatilor, colaboratorilor si partenerilor tai. Toate modelele de penare se pot personaliza, fiind un excelent suport de promovare. Poti alege penare in stil clasic sau penare cu forme haioase, cum sunt de exemplu penarele in forma de tenis.

Vezi aici gama completa de penare.

 

10… Accesorii lifestyle

In cazul in care cauti idei de cadouri pentru copii, care sa nu fie din categoria de jucarii, te poti orienta catre accesoriile lifestyle. Spre exemplu poti alege o sapca de calitate pe care sa o personalizezi cu logo-ul tau. Sau poti opta pentru o caciula, palarie sau breloc. De asemenea poti alege un portofel sau un portcard, ochelari de soare, un evantai, o esarfa sau un prosop. Toate aceste accesorii lifestyle se pot personaliza, si pot deveni suport de promovare pentru brandul tau.

Vezi aici gama completa de accesorii lifestyle.

 

ochelari de soare

Cu ocazia zilei de 1 Iunie sau cu ocazia unor evenimente aniversare din firma ta, poti sa oferi cadouri personalizate copiilor angajatilor si colaboratorilor tai. Vei face astfel o mare bucurie copiilor, iar in acelasi timp iti vei motiva si angajatii. Ideile de cadouri pe care le-am prezentat in acest articol sunt doar o parte din miile de produse personalizabile pe care le gasesti in oferta Everestus. Ai putea de exemplu sa iei in calcul si suporturile de telefon, incarcatoarele wireless sau bateriile externe, castile audio si boxele portabile, tricourile si hanoracele, mingile de fotbal, accesoriile pentru biciclete si corzile pentru sarituri, seturile de pictura si desen, semnele de carte si accesoriile pentru birou.

 

Pentru mai multe detalii despre modul in care poti folosi platforma Everestus.ro am creat un ghid detaliat in care oferim raspunsuri la cele mai importante posibile intrebari. Ghidul Everestus il poti consulta aici.

Everestus este furnizorul tau de materiale si obiecte promotionale. Avem in portofoliu un numar de peste 40000 de produse pe care le putem personaliza conform nevoilor tale. Trimite-ne o solicitare de oferta, direct de pe pagina produsului pe care ti-l doresti, si vom reveni la tine cu cotatia de pret special si estimarea termenului de livrare. Noi, cei de la Everestus, beneficiem de peste 18 ani de experienta in domeniul materialelor si obiectelor promotionale. Suntem aici ca sa te ajutam sa identifici cele mai bune produse pentru nevoile tale, tinand cont de piata si bugetul de care dispui, si sa te asiguram ca investitia in materiale promotionale personalizate va fi una in concordanta cu obiectivele dorite.