BLOG

10 Idei de cadouri personalizate care se pot oferi de Paste angajatilor si colaboratorilor

Cadouri
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
10 Idei de cadouri personalizate care se pot oferi de Paste angajatilor si colaboratorilor

Mai sunt doar cateva saptamani pana la sarbatorile de Paste, cea mai veche si importanta sarbatoare a crestinatatii. Acesta este un prilej foarte bun de a oferi cadouri personalizate celor apropiati, angajatilor, colaboratorilor sau partenerilor din diverse proiecte in care suntem implicati. Indiferent ca sarbatoresti Pastele Catolic sau Pastele Ortodox, mai este suficient timp sa analizezi optiunile disponibile si sa alegi cele mai potrivite cadouri si materiale promotionale pentru cei dragi tie.

In continuare iti prezentam 10 idei de cadouri personalizate sau materiale promotionale care se pot personaliza cu logo-ul si mesajul tau. Poti alege dintre acestea sau poti sa cauti si alte idei printre cele peste 40.000 de produse listate pe Everestus.

 

Cuprins: 10 game de produse care se preteaza a fi oferite cadou cu ocazia sarbatorilor de Paste

 

1… Tocatoare de bucatarie

2… Lumanari

3… Ceainice si accesorii pentru ceai

4… Cafetiere

5… Accesorii Whisky

6… Sorturi de bucatarie

7… Rasnite si dozatoare condimente

8… Ustensile pentru bucatarie

9… Platouri de bucatarie

10… Umidificatoare

 

1… Tocatoare de bucatarie

Tocatoarele personalizate sunt accesorii foarte utile, ele reprezentand o parte importanta din arsenalul oricarui bucatar. Aceste cadouri personalizate sunt atractive pentru restaurante, baruri, showuri si emisiuni culinare si pentru companiile din industria Horeca. Tocatoarele de bucatarie se pot inscriptiona cu logo, slogan sau mesaj si dispun de o suprafata mare de personalizare, fapt ce le face ideale ca si cadouri business. Aceste tocatoare personalizate sunt idei de cadouri potrivite pentru sarbatorile de Paste.

Poti alege seturi cadou care includ tocatorul si alte accesorii de bucatarie cum ar fi cutitele si alte instrumente, sau poti alege tocatoare de bucatarie clasice.

Click aici pentru seturile cadou care includ si tocatoare.

Click aici pentru tocatoare de bucatarie clasice.

 

tocatoare personalizate

2… Lumanari

Lumanarile personalizate sunt decoratiuni care pot fi utilizate atat la birou cat si acasa. Ele sunt materiale promotionale targetate in special catre firmele care activeaza in domeniul decoratiunilor, organizarii de evenimente, centre de Wellness & Spa, Hoteluri, Pensiuni, dar in acelasi timp pot fi utilizate si in alte domenii, fiind ideale ca si cadouri promotionale. Lumanarile se pot personaliza cu logo, slogan sau mesaj.

Poti opta pentru lumanari cu ceara parfumata cu diverse forme, culori si parfumuri, dar si pentru lumanari clasice fara parfum, sau chiar si pentru lumanari electrice. Aceste lumanari personalizate sunt de asemenea potrivite pentru a fi oferite cadou cu ocazia sarbatorilor de Paste.

Click aici pentru lumanarile cu ceara parfumata.

Click aici pentru lumanarile clasice, fara parfum.

Click aici pentru seturi cadou care includ si lumanari.

 

lumanari personalizate

3… Ceainice si accesorii pentru ceai

Ceainicele personalizate sunt o idee excelenta de cadouri business si in acelasi timp, un instrument util de promovare, motiv pentru care membrii echipei Everestus iti recomanda includerea lor in strategiile tale de marketing pentru a beneficia de o crestere exponentiala a gradului actual de expunere. Toate modelele disponibile pe site pot fi inscriptionate cu logo-ul, cu sloganul sau cu mesajul brand-ului tau si dispun de o suprafata dedicata special pentru personalizare.

Alege ceainice personalizate pentru colegii tai imprimate cu logo-ul tau, sau cutiile de ceaiuri pe care sa gravezi un mesaj de sarbatori, sau poti opta chiar si pentru infuzoarele de ceai pe care sa le personalizezi cu sloganul tau. Ceainicele, gama de cutii pentru ceaiuri si infuzoarele de ceai sunt idei de cadouri potrivite pentru a fi personalizate cu un mesaj specific sarbatorilor pascale.

Click aici pentru ceainice.

Click aici pentru cutiile de ceaiuri.

Click aici pentru infuzoare.

 

ceainice personalizate everestus

4… Cafetiere

Printre cele mai recente produse listate pe Everestus se numara si Cafetierele. Gama de cafetiere personalizabile este una generoasa, cu multe modele interesante, potrivite pentru firme, companii si institutii publice. Cafetierele pot fi incluse in mixul tau de promovare, si astfel sa devina materiale promotionale mai deosebite pe care sa le oferi colaboratorilor si partenerilor tai. Cafetierele se pot personaliza cu logo, mesaj sau slogan si dupa opinia noastra sunt foarte potrivite pentru a fi oferite cadou cu ocazia sarbatorilor de Paste.

Poti opta pentru cafetiere, rasnite de cafea, seturi cadou sau chiar si pentru un suport de capsule pe care sa imprimi un mesaj adaptat acestei perioade.

Click aici pentru cafetiere.

 

cafetiere everestus

5… Accesorii Whisky

Gama de accesorii Whisky contine o multime de seturi cadou care includ pahare de Whisky sau cuburi de gheata. Aceste seturi cu accesorii pentru Whisky sunt excelente idei de cadouri pentru barbati. Daca ai multi colegi de gen masculin si vrei sa le oferi un set cadou elegant si util, poti alege aceste accesorii Whisky si cu siguranta nu vei da gres. Seturile de Whisky se pot personaliza cu logo-ul sau mesajul tau si reprezinta o solutie de cadouri cu ocazia sarbatorilor pascale.

Click aici pentru accesoriile Whisky.

 

accesorii whisky everestus

6… Sorturi de bucatarie

Sorturile personalizate sunt de asemenea accesorii de o importanta mare in arsenalul oricarui bucatar. Pe langa scopul lor original, protejarea hainelor in timp ce muncesti, sorturile personalizate sunt niste instrumente de marketing excelente, oferindu-ti posibilitatea de a-ti promova brandul pe suprafata lor. Sorturile de bucatarie pot fi personalizate cu logo, slogan sau mesaj, facandu-le, in acelasi timp, o alegere ideala pentru cadourile business.

Sorturile de bucatarie sunt excelente cadouri atat pentru femei, cat si pentru barbati. Cu ocazia sarbatorilor de Paste, un sort de bucatarie personalizat va fi cu siguranta bine primit de catre colegi, colaboratori sau parteneri.

Click aici pentru sorturile personalizate.

 

sorturi personalizate everestus

7… Rasnite si dozatoare condimente

Gama de seturi de condimente si rasnite poate fi luata de asemenea in calcul atunci cand esti in cautarea unor idei de cadouri care se pot si personaliza. Dozatoarele de condimente se regasesc in orice casa si chiar si in spatiile de birouri. De asemenea sunt potrivite pentru firmele care activeaza in industria Horeca, si care le pot personaliza cu logo-ul acestora. De exemplu, daca detii sau administrezi un restaurant, aceste dozatoare de condimente se pot personaliza cu logo-ul restaurantului tau, ele fiind vizibile ulterior pe fiecare masa din restaurant. Asta inseamna o excelenta modalitate de promovare si de crestere a brandului tau. Orice cadou personalizat, chiar si aceste seturi pentru sare si piper, te vor ajuta sa-ti cresti vizibilitatea brandului in ochii clientilor care iti vor calca pragul.

Click aici pentru dozatoarele de condimente.

Click aici pentru rasnite.

 

rasnite dozatoare condimente everestus

8… Ustensile pentru bucatarie

Ustensilele de bucatarie sunt idei de cadouri potrivite pentru sarbatorile de Paste. Gama include o multime de produse, cum ar fi: boluri, cutii pentru paine sau cutii de depozitare, farfurii, linguri, oliviere, perii, prese, razatoare, seturi, spatule, taietoare, termometre, tigai, suporturi diverse, etc. Toate aceste ustensile pentru bucatarie se pot personaliza cu logo-ul sau mesajul tau.

Click aici pentru ustensilele de bucatarie.

 

ustensile de bucatarie

9… Platouri de bucatarie

Platourile de bucatarie reprezinta o alta optiune pe care ar trebui sa o iei in calcul atunci cand cauti idei de materiale promotionale potrivite pentru Paste. Toate platourile de bucatarie se pot personaliza cu logo-ul sau sloganul tau. Sunt disponibile o multime de platouri de bucatarie realizate din bambus, iar unele dintre modele au incluse si diverse accesorii de bucatarie. Asadar, daca esti in cautarea unor idei de cadouri pentru Paste, aceste platouri de bucatarie pot fi solutia potrivita.

Click aici pentru platourile de bucatarie.

 

platouri de bucatarie everestus

10… Umidificatoare

O alta gama de produse pe care ti-o propunem este cea de umidificatoare. Sunt produse utile pentru orice casa sau birou si tocmai de aceea vor fi bine receptionate de catre cei care le vor primi. Umidificatoarele personalizate cu logo-ul sau mesajul tau sunt idei de materiale promotionale pe care sa le iei in considerare pentru aceasta perioada a anului.

Click aici pentru umidificatoare.

 

umidificatoare everestus

Asadar acestea sunt gamele de produse pe care ti le recomandam in aceasta perioada, cu cateva saptamani inainte de sarbatorile de Paste. Everestus este importator direct de obiecte promotionale si cadouri business si ofera firmelor si companiilor din Romania solutii adecvate pentru orice tip de proiect de promovare care include un necesar de materiale promotionale personalizate.