Filtrare

Preț
5173 Lei - 58172 Lei
CULOARE
MATERIAL
BRAND
VOLUM (ML)
TIP

Ceainice

Ceainicele personalizate sunt o idee excelenta de cadouri business si in acelasi timp, un instrument util de promovare, motiv pentru care membrii echipei Everestus iti recomanda includerea lor in strategiile tale de marketing pentru a beneficia de o crestere exponentiala a gradului actual de expunere. Toate modelele disponibile pe site pot fi inscriptionate cu logo-ul, cu sloganul sau cu mesajul brand-ului tau si dispun de o suprafata dedicata special pentru personalizare.

Cu ce ne ajuta ceainicele personalizate in viata de zi cu zi?

Dupa o zi stresanta la birou in care am doborat nenumarate obstacole pentru a ne face treaba cu succes, meritam cu totii o mica pauza pentru a ne relaxa si pentru a ne deconecta de la haosul cotidian. Ei bine, ceaiul ne ofera acest prilej, adunandu-ne impreuna pentru a-l savura la masa, alaturi de cei dragi, in timp ce discutam despre ultimele peripetii prin care am trecut. Ceainicele, infuzoarele de ceai si cutiile de ceai personalizate ne permit sa ne bucuram de acest prilej la relaxare, dandu-ne posibilitatea de a prepara ceaiul in cel mai delicios mod posibil.

In acest sens, pentru a ne asigura ca atat tu, cat si cei dragi tie va veti bucura de pauza binemeritata de la finalul zilei, membrii echipei Everestus iti pun la dispozitie o sursa de incredere de unde sa te poti aproviziona cu ceainice si accesorii de ceai de cea mai inalta calitate. Astfel, iti prezentam o noua categorie de materiale promotionale si anume, ceainicele personalizate. In momentul vizitarii acestei game, vei fi intampinat de aproximativ 25 de modele disponibile, diferite atat ca design, ca tip si ca intrebuintare, ce se regasesc intr-o mare varietate de materiale si culori. Oferindu-ti o gama diversificata de produse, suntem siguri de faptul ca indiferent de situatia in care te-ai putea afla, se va gasi mereu cel putin un model care sa ti se potriveasca la perfectie.

Cutiile de ceai si ceainicele personalizate sunt accesorii foarte utile in viata de zi cu zi.

De ce accesoriile de ceai personalizate sunt instrumente excelente de promovare?

„Cu ce m-ar putea ajuta pe mine, in calitate de business owner, achizitionarea de infuzoare de ceai sau de ceainice personalizate, in special cand vine vorba de eficientizarea strategiei de promovare?” este una dintre intrebarile cu care ne intalnim zilnic, motiv pentru care, suntem aici sa iti raspundem. Datorita popularitatii ceainicelor personalizate, asocierea acestora cu brand-ul tau iti va aduce un boost considerabil de expunere, de notorietate si de vizibilitate, atribute ce te vor distanta de competitie si te vor ajuta sa te plasezi mai sus ca si firma.

Pentru a te ajuta sa te bucuri de cele mentionate, Everestus iti da acces la o serie de tehnici de personalizare, dintre care, cele mai populare sunt gravura laser si tampografia. Modelele disponibile pe website-ul nostru pot fi inscriptionate atat cu logo-ul, cu sloganul cat si cu mesajul brand-ului tau si dispun de o suprafata pentru personalizare.

Nu ezita sa ne accesezi site-ul pentru a vizualiza toate modelele disponibile!

Everestus este importator direct si distribuitor de ceainice personalizate, cutii de ceai si accesorii de ceai.

Înainte