BLOG

5 Motive pentru care sa alegi cadouri personalizate de la Everestus

Cadouri
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
5 Motive pentru care sa alegi cadouri personalizate de la Everestus

Daca esti in cautarea unor idei de cadouri personalizate pe care sa le oferi persoanelor importante din viata ta sau angajatilor si colaboratorilor tai,  trebuie sa sti ca Everestus iti pune la dispozitie peste 40000 de produse care se pot personaliza cu logo-ul si mesajul tau. Din vasta colectie de idei de cadouri pe care o vei gasi la Everestus, cu siguranta vei putea alege cadoul business cel mai potrivit nevoilor tale. Precizam faptul ca Everestus se adreseaza exclusiv persoanelor juridice cu solutii eficiente de promovare prin intermediul materialelor si obiectelor promotionale personalizabile. Cu totii ne dorim sa oferim cadouri utile si speciale, cadouri care sa fie folosite cu placere de cei care le vor primi. Insa, alegerea cadourilor potrivite in functie de context si eveniment, este o provocare pentru multi dintre noi. In acest articol vom explica de ce Everestus te poate ajuta cu cele mai bune idei de cadouri personalizate.

 

Cuprins:

1... Everestus iti pune la dispozitie peste 40000 de produse care se pot personaliza cu logo-ul tau, grupate eficient pe teme si tematici

2... Everestus are acces la cele mai moderne linii de productie si tehnici de personalizare, pentru personalizarea produselor tale

3... Membrii echipei Everestus au o experienta de peste 18 ani in acest domeniu

4... La Everestus beneficiezi de preturi speciale pentru proiectele tale

5... Foloseste toate optiunile oferite de Everestus.ro si vei avea access rapid si usor la cele mai bune idei de cadouri personalizate

 

1... Everestus iti pune la dispozitie peste 40000 de produse care se pot personaliza cu logo-ul tau, grupate eficient pe teme si tematici

Industria de materiale si obiecte promotionale este in continua schimbare si adaptare la vremurile pe care le traim. In ultimii ani a inceput sa se puna un accent deosebit pe dezvoltarea gamelor de produse “ECO”, produse fabricate din materiale ecologice sau reciclate. De asemenea gamele de obiecte promotionale se adapteaza cu idei noi de produse tehnologice, care sunt din ce in ce mai cerute pe piata. Toate aceste modificari si adaptari ale gamelor de produse se intampla zilnic, iar noi, cei de la Everestus, ca si furnizor de materiale promotionale si cadouri personalizate, reusim sa ne adaptam din mers gamele de produse astfel incat sa fie actuale conform trendurilor din piata. Anual, introducem mii de produse noi in portofoliu, dar si delistam o multime de produse care nu mai sunt adaptate vremurilor.

De-a lungul anilor, am dezvoltat un portofoliu care cuprinde peste 40000 de produse, care se pot personaliza conform nevoilor tale. La Everestus produsele sunt grupate pe teme principale, care contin o multime de categorii de produse foarte populare. Cele mai importante teme si categorii de produse, care sunt cerute de piata, le prezentam in continuare.

 

Produse pentru picnic, camping si plaja

  • Picnic & Barbeque: genti termoizolante, cosuri picnic, paturi picnic, ustensile gratar, gratare de gradina
  • Camping & Drumetii: bricege, lanterne, busole, binocluri, corturi, saci de dormit, hamacuri, accesorii camping
  • Articole pentru plaja: mingi de plaja, accesorii gonflabile plaja, perne de plaja, rogojini plaja, saltele de plaja, scaune plaja, slapi de plaja, jucarii de plaja, frisbee, tenis de plaja, lotiuni de plaja, alte accesorii pentru plaja.
  • Accesorii de calatorie: perne de calatorie, etichete de bagaje, lacate bagaje, cantare pentru bagaje, agatatori geanta, masti pentru ochi, dopuri pentru urechi, accesorii bagaje
  • Accesorii auto: raclete gheata, situatii de urgenta, parasolare, unelte anvelope, oraganizare & curatenie, odorizante auto

 

articole pentru plaja

Genti, rucsacuri si sacose

In aceasta categorie foarte populara vei gasi: rucsacuri sport casual, saculeti tip rucsac, sacose, genti laptop, genti documente, genti de plaja, genti sport, genti de voiaj, genti de umar, genti cosmetice, trolere, huse costum, borsete si genti de pantofi.

 

Cani & Sticle & Termosuri

Preferata de foarte multe firme si companii aceasta categorie include: cani de voiaj, cani ceramice, cani metalice, cani din plastic, cani din sticla, termosuri, cani termos, sticle de apa, pahare, borcane, carafe, ceainice, cafetiere, plosti si shakere.

 

cani termos personalizate

 

Umbrele

In aceasta categorie vei gasi peste 800 de modele de umbrele de ploaie, dar si umbrele de plaja si pelerine de ploaie. Umbrelele sunt obiecte promotionale eficiente, care merita luate in considerare atunci cand cauti idei de cadouri business.

 

umbrele de ploaie

Agende & Mape & Office

Aici gasesti o mare varietate de produse office pentru birou, cum ar fi: agende, mape conferinta, cuburi hartie, notite adezive, lanyards, suport carti de vizita, suport pixuri, calculatoare de birou, indicatoare laser, mousepad-uri, rigle, lampi de birou, memo clips, trofee, accesorii pentru birou, semne de carte, ambalaje, cutii, insigne si bomboane.

 

Instrumente de scris

Instrumentele de scris sunt materiale promotionale clasice, care au ramas la fel de populare de-a lungul anilor. In aceasta categorie gasesti: pixuri metalice, pixuri din plastic, pixuri din lemn, pixuri ecologice, seturi de scris, stilouri, creioane, markere, penare, produse pentru pictura si desen, ascutitori si radiere.

 

Accesorii lifestyle

Aceasta categorie include o multime de produse pe care le folosim ca si accesorii de zi cu zi: sepci, caciuli, palarii, brelocuri, portofele, ochelari de soare, evantaie, esarfe, prosoape, paturi si cuverturi, manusi, brichete, bratari si bijuterii, produse pentru evenimente si festivaluri.

 

brelocuri personalizate

 

Casa & Gradina

  • Accesorii bauturi: tirbusoane, accesorii vin, accesorii Whisky, accesorii ceai, suport vinuri, frapiere si huse racitor, suport pahare, desfacatoare sticle, paie si accesorii cocktail.
  • Accesorii bucatarie: sorturi de bucatarie, cutii alimentare, platouri de bucatarie, tocatoare de bucatarie, timere bucatarie, cutite de bucatarie, manusi de bucatarie, cantare de bucatarie, ustensile de bucatarie, tacamuri, rasnite si dozatoare condimente, aprinzatoare, taietoare pizza, meniuri si fete de masa.
  • Decoratiuni: lumanari, pusculite, accesorii decorative, clepsidre, umidificatoare, rame foto, magneti, decoratiuni de Craciun, costume si accesorii Craciun.
  • Unelte & Scule: seturi de scule, gradina, rulete, surubelnite, cuttere, scule diverse, lampi, accesorii de cusut si veste reflectorizante.

 

Ingrijire & Protectie:

Aceasta categorie a devenit populara in ultima vreme si datorita contextului pandemic pe care l-am traversat: truse de prim ajutor, oglinzi cosmetice, organizatoare medicamente, masti de protectie, dezinfectanti si produse de protectie, relaxare si masaj, termometre, comprese, balsam de buze, seturi manichiura, accesorii baie, ingrijirea animalelor, accesorii incaltaminte, periute de dinti, perii de par, aromaterapie si wellness.

 

Sport & Fitness

Pentru cei care vor sa ofere cadouri personalizate cu tematica sportiva, aceasta categorie include: mingi de fotbal, corzi sarituri, extensoare si benzi elastice, accesorii biciclete, saltele antrenament, fluiere, accesorii sport, banderole, accesorii golf, pedometre, steaguri si bannere, pantofi sport.

 

Jucarii & Jocuri

Daca cauti idei de jocuri sau jucarii personalizate trebuie sa sti ca aceasta categorie include: jucarii antistres, jucarii de plush, jocuri de masa, baloane de sapun, puzzle, fidget spinner, yoyo, zmei si diverse alte jucarii.

 

Tehnologie

Din ce in ce mai populare produsele din categoria tehnologie sunt grupate astfel: baterii externe, incarcatoare wireless, memorii usb, boxe portabile, casti audio, mouse-uri, incarcatoare auto, hub-uri, adaptoare, camera blocker, ochelari virtuali, ventilatoare, cititoare de carduri, foto & video & radio, cabluri, suporturi pentru telefon, suporturi pentru laptop, huse telefon, huse tableta, lavete de curatat, accesorii smartphone & PC, statii meteo, ceasuri de masa, ceasuri cu alarma, ceasuri de perete, ceasuri de mana si smartwatch.

casti audio personalizate

 

Textile

Textilele promotionale au fost, sunt si vor ramane foarte apreciate si solicitate de catre firme si companii. Everestus are o gama foarte variata de textile care se pot personaliza: tricouri, hanorace, bluze, jachete, veste, camasi, pantaloni de lucru, pantaloni, haine de lucru, cravate, curele, sosete si echipamente sport.

 

2... Everestus are acces la cele mai moderne linii de productie si tehnici de personalizare, pentru personalizarea produselor tale

Everestus a dezvoltat parteneriate de business cu cei mai importanti furnizori de materiale si obiecte promotionale din Europa si nu numai. Astfel, avem acces la cele mai actuale si moderne linii de productie, unde putem sa personalizam produsele la un nivel inalt de calitate.

Depozitele si liniile de productie cu care colaboram, au o capacitate foarte mare, iar astfel putem prelua simultan multe comenzi indiferent de marimea acestora. Agilitatea infrastructurii la care avem acces, prin partenerii nostri, ne permite sa majoram imediat productia, in cazul in care volumul comenzilor este in crestere.

Noi, cei de la Everestus, ne dorim sa-ti oferim cadoul perfect personalizat, la o calitate cat mai buna. Tocmai de aceea, avem un proces extins de control al calitatii, care are ca rezultat o rata de respingere de mai puțin de 1%. In timpul proceselor de personalizare, garantam siguranta utilizand cernelurile de imprimare potrivite in toate unitatile de productie. Alege Everestus atunci cand esti in cautarea unor cadouri business personalizate si vei avea parte de produse de calitate, personalizate cu cele mai potrivite tehnici.

Prin actualizarea continua la cele mai recente tehnici si procese specifice de imprimare din industrie, putem produce materialele promotionale pe care ti le doresti. Deoarece avem un numar mare de tehnici de imprimare diferite disponibile, putem asigura intotdeauna cel mai bun rezultat. In continuare enumeram tehnicile de personalizare pe care le putem folosi la imprimarea produselor tale: tampografie, serigrafie, digital print, digital print 360, transfer, gravura laser, digital transfer, sublimare, transfer ceramic, broderie, doming, digital label, embosare, print UV, timbru sec, laser rotativ.

broderie everestus

3... Membrii echipei Everestus au o experienta de peste 18 ani in acest domeniu

La Everestus ai parte atat de o gama de produse foarte extinsa, de buna calitate, cat si de un personal foarte bine pregatit, cu o vasta experienta in acest domeniu. Experienta acumulata in peste 15 ani de activitate in domeniul hartilor personalizate ne-a ajutat sa intelegem foarte bine cum functioneaza aceasta industrie. De aceea dupa ce, timp de 15 ani, am dotat scolile, universitatile, institutiile publice, primariile si firmele din Romania cu harti personalizate, de diferite tipuri si formate, am decis sa ne extindem activitatea si spre alte segmente ale acestei industrii, devenind astfel un furnizor complet de produse personalizabile si solutii de personalizare.

Acum, la 18 ani distanta, de la primul produs personalizat pe care l-am creat, putem spune ca Everestus are posibilitatea sa ofere pietei din Romania o expertiza dovedita de zecile de mii de produse personalizate livrate, o gama vasta de produse personalizabile si un numar consistent de tehnici de personalizare, astfel incat sa putem onora aproape orice tip de solicitare.

 

4... La Everestus beneficiezi de preturi speciale pentru proiectele tale

Daca ai un proiect pe care doresti sa-l promovezi prin intermediul materialelor si obiectelor promotionale, trimite-ne o solicitare fie pe email, fie direct de pe pagina produsului pe care ti-l doresti, precizand cantitatea si numarul de culori din grafica pe care vrei sa o personalizam pe produs. Vom analiza fiecare solicitare si iti vom oferi cele mai bune preturi, iti vom prezenta care sunt tehnicile de personalizare recomandate si vom estima de asemenea si termenul de livrare. Poti incerca produsele si serviciile Everestus, cu maxima incredere.

In cazul in care doresti sa afli preturile pentru produse cu personalizare inclusa, avem nevoie sa ne furnizezi urmatoarele informatii:

 

  • Linkurile de pe Everestus.ro de la produsele dorite (ca sa putem identifica produsele)?
  • Cantitatea dorita?
  • Cate culori are grafica pe care doresti sa o personalizezi pe produse?
  • In cate pozitii doresti personalizarea (doar pe o parte, sau pe ambele parti) ?
  • Pe cand ai nevoie de produse?

 

Preturile sunt influentate de cantitate, de numarul de pozitii personalizate / produs, cat si de numarul de culori din grafica care doresti sa o personalizezi. Mentionam din nou faptul ca Everestus se adreseaza exclusiv persoanelor juridice.

 

tehnici de personalizare

 

5... Foloseste toate optiunile oferite de Everestus.ro si vei avea access rapid si usor la cele mai bune idei de cadouri personalizate

La Everestus am dezvoltat, pe langa o gama impresionanta de categorii de produse, si o multime de filtre pe baza carora sa poti sa identifici usor si rapid produsele pe care ti le doresti. Aceste filtre functioneaza pe baza parametrilor pe care i-am setam la fiecare produs, astfel incat sa poti restrange cautarea cat mai mult, iar astfel produsele rezultate sa fie cat mai relevante pentru tine.

Una dintre cele mai importante resurse pe care o gasesti pe Everestus este coloana cu optiunile de filtrare. Filtrele disponibile sunt afisate doar atunci cand esti pe pagina unei categorii de produse, iar pe ecran este vizibila lista de produse din aceea categorie. Exista filtre generale pe care le vei putea folosi la toate categoriile de produse, cum sunt de exemplu: disponibilitate, culoare, material, tip produs si brand; dar exista si alte filtre valabile doar pentru anumite categorii de produse cum sunt de exemplu: capacitate in ml pentru sticle, termosuri si cani, sau compatibilitate maxima laptop pentru gentile si rucsacurile laptop. Sectiunea de filtre o gasesti pe coloana din stanga a site-ului, chiar sub categoriile de produse (conform imaginii de mai jos).

Pentru mai multe detalii despre modul in care poti folosi platforma Everestus.ro am creat un ghid detaliat in care oferim raspunsuri la cele mai importante posibile intrebari. Ghidul Everestus il poti consulta aici.

 

 

Everestus este furnizorul tau de materiale si obiecte promotionale. Avem in portofoliu un numar de peste 40000 de produse pe care le putem personaliza conform nevoilor tale. Trimite-ne o solicitare de oferta, direct de pe pagina produsului pe care ti-l doresti, si vom reveni la tine cu cotatia de pret special si estimarea termenului de livrare. Noi, cei de la Everestus, beneficiem de peste 18 ani de experienta in domeniul materialelor si obiectelor promotionale. Suntem aici ca sa te ajutam sa identifici cele mai bune produse pentru nevoile tale, tinand cont de piata si bugetul de care dispui, si sa te asiguram ca investitia in materiale promotionale personalizate va fi una in concordanta cu obiectivele dorite.