BLOG

5 Idei de accesorii pentru birou care se pot personaliza cu logo-ul tau

Office
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
5 Idei de accesorii pentru birou care se pot personaliza cu logo-ul tau

Daca esti in cautarea unor obiecte promotionale prin intermediul carora sa-ti promovezi brandul catre clientii tai tinta sau catre alte firme si companii, iti recomandam sa iei in considerare accesoriile de birou. Prin personalizarea accesoriilor de birou si prin oferirea lor ca si cadou partenerilor de afaceri sau clientilor, poti ajunge si ramane in atentia acestora pentru o perioada lunga de timp. Accesoriile de birou sunt produse diverse si utile care sunt folosite in activitatea de zi cu zi.

 

La Everestus gasesti o gama vasta de accesorii de birou, care te ajuta sa te organizezi si sa-ti desfasori activitatea in conditii excelente. Printre accesoriile de birou disponibile putem enumera: obiecte si jucarii antistres, organizatoare pentru birou, calendare, lupe, deschizatoare pentru scrisori, harti razuibile, globuri pamantesti cu pioneze, suporturi de agrafe, borcane cu cleme, dar si diverse accesorii decorative pentru birou. Toate aceste accesorii de birou se pot personaliza cu logo-ul sau mesajul tau.

Pe langa aceste accesorii de birou poti lua in considerare si alte produse office cum ar fi: agende de diferite dimensiuni, mape pentru sedinte si conferinte, lanyard-uri, suporturi pentru cartile de vizita, suporturi pentru pixuri, calculatoare de birou, indicatoare laser, mousepad-uri, rigle, lampi de birou, memo clips-uri, trofee, semne de carte, ambalaje si cutii, insigne si chiar si o colectie interesanta de bomboane care se pot personaliza.

Accesoriile de birou sunt obiecte promotionale care se folosesc in fiecare zi la biroul de la serviciu sau la biroul de acasa. Promovandu-te prin intermediul acestora poti ajunge la clientii tai atat in mediul in care lucreaza, sau chiar si in casa acestora. Exista anumite accesorii de birou care au o vizibilitate foarte mare cum ar fi de exemplu suporturile pentru agrafe sau pentru pixuri, globurile pamantesti sau alte obiecte decorative care se amplaseaza pe birou si stau acolo tot timpul. Toate aceste obiecte promotionale reprezinta o solutie excelenta de promovare, deoarece sunt produse care au expunere lunga, fiind foarte vizibile in fiecare zi.

In cazul in care ai identificat accesoriile de birou prin intermediul carora doresti sa te promovezi, tot ceea ce ai de facut este sa ne trimiti o solicitare direct de pe pagina produsului ales, in care sa specifici cantitatea de care ai nevoie si sa precizezi de asemenea numarul de culori din logo-ul pe care doresti sa-l personalizezi pe acestea. In solicitare poti atasa chiar si logo-ul, iar noi iti vom face gratuit simularea digitala, ca sa poti sa vizualizezi cum va arata logo-ul tau pe produsul dorit.

De-a lungul anilor am observat ca anumite accesorii de birou sunt mai populare decat altele. Bazandu-ne pe aceste date statistice iti recomandam in continuare 5 accesorii de birou care au fost foarte apreciate de catre clientii nostri si pe care, noi cei de la Everestus, le putem personaliza cu logo-ul tau, astfel incat sa te ajute in strategia ta de promovare pe termen mediu si lung.

 

Cele 5 accesorii pentru birou pe care ti le recomandam:

1... Bile chinezesti antistres, metal, lemn, Everestus, ABE07, natur

2... Set accesorii birou, Luxe by AleXer, 22FEB0818, 20x2.5x20 cm, Poliuretan, Negru

3... Suport magnetic pentru agrafe, metal, Everestus, ABE22, argintiu

4... Glob de birou cu 12 pini, ø150×200 mm, Everestus, 20FEB7835, Pluta, Natur

5... Tava organizator, Everestus, 18SEP2938, 29.5x12x21 cm, Lemn, Natur

 

1... Bile chinezesti antistres, metal, lemn, Everestus, ABE07, natur

Mingi chinezesti antistress pe suport din lemn. Daca esti obosit sau stresat poti folosi aceste bile antistres. Sau poate vrei sa le oferi cadou colegilor de birou. Material: metal, lemn. Dimensiune: 140x100x70 mm. Greutate: 0,450 kg.

 

bile chinezesti antistres

 

2... Set accesorii birou, Luxe by AleXer, 22FEB0818, 20x2.5x20 cm, Poliuretan, Negru

Set de birou de lux format dintr-o husa pentru pix, un caiet, un mouse pad, un suport pentru chei, un set de coaster si o tava pentru a tine chei, monede si accesorii mici. Ambalat intr-o cutie cadou. Material: poliuretan. Dimensiune: 20 x 2.5 x 20 cm. Greutate: 0,272 kg.

 

set accesorii de birou

 

3... Suport magnetic pentru agrafe, metal, Everestus, ABE22, argintiu

Baza magnetica ovala cu cleme metalice in forma anatomica. Clemele pot fi asamblate pentru a crea o sculptura. 8 cleme incluse. Material: metal. Dimensiune: 90x70x23 mm. Greutate: 0,196 kg.

 

suport agrafe

 

4... Glob de birou cu 12 pini, ø150×200 mm, Everestus, 20FEB7835, Pluta, Natur

Glob de birou din pluta naturala pe suport metalic cu 12 pini. Material: pluta. Dimensiune: Ø150 x 200 mm. Greutate: 0,350 kg.

 

glob de birou

glob de birou cu 12 pini

 

5... Tava organizator, Everestus, 18SEP2938, 29.5x12x21 cm, Lemn, Natur

Tava si suport pentru chei sau bijuterii din lemn. Ramai organizat cu aceasta tava din lemn durabila. Aseaza si atarna articole precum cheile, bijuterii si portofelul pe aceasta tava, astfel incat sa nu le poti uita sau pierde niciodata. Este un decor perfect pentru birou. Lemnul este un produs natural, pot exista mici variatii de culoare si dimensiune per articol, care pot afecta rezultatul final al personalizarii. Material: lemn. Dimensiune: 29.5 x 12 x 21 cm. Greutate bruta: 0,550 kg.

 

tava organizator birou

tava organizator birou

tava organizator birou

Pentru mai multe detalii despre modul in care poti folosi platforma Everestus.ro am creat un ghid detaliat in care oferim raspunsuri la cele mai importante intrebari. Ghidul Everestus il poti consulta aici.

Everestus este furnizorul tau de materiale si obiecte promotionale. Avem in portofoliu un numar de peste 40000 de produse pe care le putem personaliza conform nevoilor tale. Trimite-ne o solicitare de oferta, direct de pe pagina produsului pe care ti-l doresti, si vom reveni la tine cu cotatia de pret special si estimarea termenului de livrare. Noi, cei de la Everestus, beneficiem de peste 18 ani de experienta in domeniul materialelor si obiectelor promotionale. Suntem aici ca sa te ajutam sa identifici cele mai bune produse pentru nevoile tale, tinand cont de piata si bugetul de care dispui, si sa te asiguram ca investitia in materiale promotionale personalizate va fi una in concordanta cu obiectivele dorite.