Instrumente de scris

Instrumentele de scris personalizate reprezinta o alegere clasica si foarte populara pentru firme si companii. Acestea au fost facute cunoscute odata cu inventarea scrierii, dar, in prezent, se afla la apogeul popularitatii, fiind indragite de toti copiii si adultii de pe mapamond. Instrumentele de scris sunt atractive pentru brand-urile care isi doresc sa abordeze o strategie de marketing eficienta, acestea constituind un mijloc excelent de promovare si o idee ideala de cadouri business. Instrumentele se pot inscriptiona cu logo-ul, mesajul sau sloganul companiei tale.

Cu ce ne ajuta instrumentele de scris personalizate in viata de zi cu zi?

 

Instrumentele de scris ne urmaresc constant in tot ce facem, inca de pe vremea in care eram cu totii mici copii, fapt ce le dovedeste importanta in viata de zi cu zi. Pe langa asta, instrumentele de scris ne pot ajuta, de asemenea, sa ne mai deconectam de la tehnologia de care nu mai putem nicicum sa scapam in prezent, si sa ne amintim cu nostalgie de vremea copilariei in timp ce desenam sau ne luam notitele intr-un mod clasic. Astfel, pentru a te bucura de acest lucru, echipa Everestus iti pune la dispozitie o gama larga de instrumente de scris, gama ce se imparte la randul ei in mai multe subcategorii, printre care se numara: Pixuri personalizate – peste 3800 de modele disponibile, seturi de scris si stilouri – aproximativ 150 de modele disponibile, creioane – peste 300 de modele disponibile, creioane mecanice – aproximativ 50 de modele disponibile, markere – peste 50 de modele disponibile, penare si accesorii – aproximativ 125 de modele disponibile, pictura & desen – peste 50 de modele disponibile si radiere – in jur de 40 de modele disponibile. Dupa cum poti vedea, incercam sa iti furnizam o gama cat mai diversificata pentru a-ti oferi maxima versatilitate si libertate de alegere.

Fiind obiecte atat de populare si indragite, adecvate pentru orice varsta si orice situatie, instrumentele de scris personalizate constituie candidatul ideal pentru cadoul business perfect. Astfel, indiferent daca vrei sa iti rasplatesti colegii de la birou cu un mic cadou pentru munca depusa, daca vrei sa faci o serie de daruri in jurul sarbatorilor, daca vrei sa oferi bonusuri pentru clientii tai atunci cand acestia comanda produse de la tine, sau daca pur si simplu vrei sa abordezi o noua strategie de promovare prin produsele personalizate, Everestus iti vine in ajutor punandu-ti la indemana produsul de care ai nevoie.

 

De ce instrumentul de scris personalizat este un mijloc excelent de promovare?

 

Acum, in cazul in care inca mai ai intrebari referitoare la „de ce instrumentul de scris personalizat este un mijloc atat de bun de marketing”, suntem aici sa iti raspundem. Folosindu-ne de faptul ca instrumentele de scris sunt obiecte intalnite peste tot si oricand, Everestus iti da sansa de a-ti lasa propria amprenta asupra produsului, inscriptionand-ul cu logo-ul sau sloganul brand-ului tau si obtinand astfel o expunere si un bonus de vizibilitate nemaiintalnit. In acest sens, iti punem la dispozitie o serie de tehnici de personalizare, dintre care, cele mai des intalnite sunt: tampografia, serigrafia rotativa si Digital UV.

Deci, esti sau nu esti pregatit sa te bucuri de o lunga perioada de crestere si de vizibilitate sporita in zilele ce urmeaza?  Daca raspunsul este „da”, ce mai astepti? Intra pe site-ul nostru si nu ezita sa rasfoiesti si sa analizezi paginile cu produsele disponibile.

Everestus este importator direct si distribuitor de instrumente de scris personalizate.

Înainte