Filtrare

Preț
1687 Lei - 5672 Lei
Disponibilitate
CULOARE
MATERIAL
BRAND

Cravate

Cravata personalizata este un accesoriu vestimentar foarte des intalnit si folosit in intreaga lume, deoarece aceasta denota stil, eleganta, seriozitate si profesionalism, conferindu-i purtatorului un status aparte si transmitand, in acelasi timp, respect si seriozitate. Cravata personalizata este adesea folosita in mediul corporate, motiv pentru care iti recomandam sa nu o treci cu vederea si sa o incluzi eventual in campania ta de marketing, deoarece aceasta constituie un instrument excelent de promovare si in acelasi timp, un candidat ideal pentru cadoul business perfect.

 

Cu ce ne ajuta cravatele personalizate in viata de zi cu zi?

 

Echipa Everestus iti prezinta un nou material promotional ce iti va ridica tinuta la un nou nivel, oferindu-ti in acelasi timp, un bonus de stil si de eleganta, dand dovada de clasa. Cravata personalizata e capabila sa faca o diferenta foarte mare in viata ta, conferindu-ti un aer profesional si serios si ajutandu-te sa lasi o prima impresie buna de lunga durata. In acest sens, iti prezentam gama noastra de cravate personalizate, gama ce te va intampina cu peste 40 de modele diferite in momentul vizitarii acesteia. Toate modelele disponibile pe Everestus se regasesc intr-o mare varietate de materiale, culori si stiluri si difera din punct de vedere al design-ului si al tipului. Cravatele se pot personaliza cu mesajul, cu logo-ul sau cu sloganul brand-ului tau si dispun de o suprafata mare dedicata special pentru procesul de inscriptionare.

Acestea fiind spuse, indiferent daca esti un director al carui plan este lansarea unei oferte de nerefuzat in perioada sarbatorilor cu scopul atragerii unui val complet nou de clienti, un manager de resurse umane ce vrea sa isi recompenseze colegii de la munca cu o mica recompensa pentru efortul depus in ultimul an sau un business owner ce doreste sa isi creasca afacerea prin eficientizarea campaniilor de promovare cu ajutorul materialelor promotionale sau sa le ofere clientilor actuali un cadou bonus in momentul in care acestia isi plaseaza comanda si ating un anumit nivel, cravata personalizata este un accesoriu ce iti va sari mereu in ajutor, pretandu-se perfect in toate situatiile mentionate anterior. Astfel, punandu-ti la dispozitie o gama atat de variata de produse, ne asiguram de faptul ca oricare ar fi contextul in care te-ai putea afla, se va gasi mereu cel putin un model care sa ti se potriveasca la perfectie.

 

De ce cravata personalizata este un instrument excelent de promovare?

Care sunt tehnicile de personalizare disponibile pe site-ul nostru?

 

Prin posibilitatea sa de a fi personalizata, cravata devine un obiect ce iti va expune brand-ul la un nivel la care poate ca in trecut nici macar nu ai fi visat! Astfel, vei beneficia de un spor considerabil al vizibilitatii si o crestere constanta a gradului de notorietate, atribute ce te vor distanta vizibil de competitie.

In acest sens, iti oferim posibilitatea de a alege dintr-o serie de tehnici de inscriptionare ce au ca scop personalizarea modelelor alese. Printre acestea, se numara imprimarea prin transfer si tampografia.

Daca esti gata sa iti avansezi brand-ul spre cel mai inalt varf, stii ce ai de facut! Acceseaza site-ul nostru si arunca o privire peste modelele disponibile.

Everestus este importator direct si distribuitor de cravate personalizate.

Înainte