Filtrare

Preț
5227 Lei - 1 19487 Lei
CULOARE
MATERIAL
BRAND
COLECTIE

Stilouri

Stilourile personalizate sunt instrumente de scris de o calitate exceptionala, care iti vor duce experienta de scriere la urmatorul nivel. Stiloul este regele ustensilelor dedicate scrisului, fiind alternativa de lux a unui pix normal, fapt ce il face sa devina o alegere ideala ca si cadou business. Stilourile se pot personaliza cu logo sau slogan.

Intr-o lume in care ne indepartam cu fiecare zi tot mai mult de activitatile pe care le faceam si le iubeam cand eram copii, incercam sa iti punem la dispozitie o gama de stilouri personalizabile, cu scopul de a ne bucura inca putin de metodele de scriere clasica, gandindu-ne cu nostalgie la copilaria noastra si la zilele in care mergeam cu mofturi la scoala, zile in care tehnologia pe care o avem la dispozitie in prezent, era doar un vis indepartat.

 

Cum se pot personaliza stilourile?

Stilourile sunt disponibile intr-o serie de culori si materiale diferite si pot fi personalizate cu ajutorul unui numar mare de tehnici, printre care se numara: Gravura laser (YAG), Tampografia, Serigrafia rotativa, Digital UV, Digital transfer, etc.

 

Cu ce ne ajuta stilourile personalizate in viata de zi cu zi?

Cu toate ca pare un instrument banal, stiloul a avut un rol foarte important in evolutia umanitatii, stand la baza societatii inca de cand Egiptenii scriau cu primele incercari de stilouri pe papirusuri, pana in zilele noastre, in care, prin ajutorul acestor instrumente am fost capabili sa scriem, sa comunicam si sa invatam. Fara ajutorul stiloului, niciun poet sau scriitor nu ar fi putut sa scrie poeziile si operele pe care le stim si le iubim astazi. Considerand toate cele spuse, societatea ar fi cu un numar considerabil de pasi in spate fara ajutorul acestui instrument de scris.

Fie ca lucrezi la biroul de acasa sau la firma, un stilou iti va fi intotdeauna de folos. Fiind un upgrade de la un simplu pix, calitatea superioara si pasta profesionala a stiloului iti vor imbunatati sesiunile de scris intr-un mod pe care nu l-ai intalnit pana acum folosind altceva. Astfel, stiloul personalizat aduce un anumit aer de eleganta si stil persoanei care il detine, fapt ce il face ideal ca si cadou business.

Luand asta in considerare, in cazul in care urmeaza sa le faci un cadou asociatilor si parenerilor tai din firma cu ocazia unei sarbatori importante cum ar fi Anul Nou, Pastele sau Craciunul, daca vrei sa organizezi o iesire sau excursie recreativa cu colegii sau vrei pur si simplu sa le rasplatesti eforturile de la munca, iti sugeram sa arunci o privire inspre categoria de stilouri personalizate, deoarece cu ajutorul lor poti face un cadou elegant, original si de inalta calitate!

 

De ce stilourile personalizate sunt instrumente excelente de marketing?

Ideea ca stilourile personalizate sunt niste instrumente de scris elegante, de inalta calitate si de lux, face ca aceste calitati sa fie asociate cu brandul care este promovat pe ele. Fiind niste ustensile mai greu de gasit decat pixurile si creioanele, ele confera un sentiment de raritate si unicitate, fapt ce le face sa devina niste instrumente excelente de marketing, si pentru care iti oferim posibilitatea de a le personaliza cu metodele mentionate mai sus.

Everestus importa in mod direct si distribuie stilouri personalizate, asa ca nu ezita sa vizitezi siteul si sa analizezi toate modelele pentru a face urmatorul cel mai bun cadou business si pentru a-ti promova brandul intr-un mod cat mai elegant si original.

Înainte