BLOG

Accesorii utile pe care sa le incluzi in bagajul tau atunci cand pleci in vacanta

Outdoor
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
Accesorii utile pe care sa le incluzi in bagajul tau atunci cand pleci in vacanta

Accesoriile de calatorie personalizate sunt instrumente excelente de promovare pentru brandul tau. Poti stimula pofta de calatorie a angajatilor, colaboratorilor sau clientilor tai cu diverse accesorii de calatorie personalizate de la Everestus. Astfel, de la munte pana la mare, logo-ul sau mesajul tau poate fi remarcat de catre o multime de potentiali clienti. Poti alege dintr-o gama foarte vasta de accesorii, cum ar fi de exemplu o perna de calatorie sau o eticheta de bagaj, un portofel pentru pasaport sau o umbrela, o masca pentru ochi sau o geanta pentru cosmetice. Accesoriile de calatorie personalizate reprezinta obiecte promotionale ideale pe care le poti integra in campaniile tale de marketing, indiferent de anotimp. Everestus ofera o selectie larga de produse de calatorie personalizate pe care cei care calatoresc in scop de afaceri sau in scop turistic le pot folosi pe o perioada lunga de timp.

 

Cuprins:

1… Perne de calatorie

2… Etichete pentru bagaje

3… Agatatori pentru genti

4… Masti pentru ochi

5… Dopuri pentru urechi

6… Gentute pentru bagaje si alte accesorii

7… Portofele pentru pasaport

8… Genti cosmetice

9… Umbrele de ploaie

10… Lanterne

 

A sosit vremea vacantei? Te poti pregati din timp cu aceste accesorii de calatorie personalizate pe care sa le oferi angajatilor, colaboratorilor, partenerilor sau clientilor tai. La Everestus gasesti o gama foarte variata de produse pe care le putem personaliza cu logo-ul sau mesajul tau.

Fie ca este vorba despre o calatorie de business sau o vacanta planificata impreuna cu familia, cu accesoriile de calatorie personalizate, brandul tau va fi alaturi de cei care le primesc, oriunde acestia ar calatori. Vei beneficia astfel de o multime de ochi atintiti pe brandul tau in aeroport, in cabina de avion, in gara, in aerogara, in parcuri sau chiar pe strada. Everestus are o gama extinsa de accesorii de calatorie care pot deveni cadouri personalizate, promovand brandul tau. Indiferent daca vor fi folosite in avion, tren sau masina, accesoriile personalizate de calatorie ii vor insoti peste tot pe angajatii sau clientii tai. Cauti o perna de calatorie? Ai nevoie de o umbrela de ploaie personalizata cu logo-ul tau? In acest articol iti prezentam cateva idei de accesorii foarte utile pe care sa le incluzi in bagajul tau atunci cand pleci in vacanta.

accesorii de calatorie

 

1… Perne de calatorie

Pernele pentru gat sunt excelente pentru zboruri lungi, calatorii cu trenul sau chiar si pentru calatoriile cu propriul autoturism. Sunt accesorii de calatorie foarte utile, care iti ofera confort maxim si pe care iti recomandam sa le incluzi in bagajul tau. Pernele de calatorie sunt disponibile pe mai multe culori, avand forme diferite, astfel incat sa-ti fie usor sa identifici modelul preferat. Pernele de calatorie pentru gat sunt produse foarte populare, care ofera un excelent suport de promovare, prin personalizarea logo-ului sau mesajului tau.

Vezi aici gama completa de perne de calatorie.

 

perne de calatorie

2… Etichete pentru bagaje

In cazul in care calatoresti des cu avionul sau autocarul, etichetele de bagaj sunt o necesitate. Printre multe alte genti, trolere, rucsacuri, etc., bagajul tau va fi identificat mult mai usor in cazul in care ii atasezi o eticheta de bagaj. Eticheta de bagaj iti ofera o siguranta in plus si te va face sa castigi timp pretios pe care il poti folosi in moduri mult mai placute decat sa stai sa-ti cauti bagajul intr-o adunatura de alte zeci sau sute de bagaje.

Vezi aici gama completa de etichete pentru bagaje.

 

etichete pentru bagaje

3… Agatatori pentru genti

Gama de agatatori pentru genti este una variata care include modele disponibile pe diverse culori, astfel incat sa le poti asorta usor cu logo-ul tau. Ele se pot personaliza, fiind excelente materiale promotionale. Agatatorile pentru genti sunt utile atunci cand calatoresti sau pleci in vacanta, de aceea iti recomandam sa le incluzi in bagajul tau.

Vezi aici gama completa de agatatori pentru genti.

 

agatatoare geanta

4… Masti pentru ochi

La Everestus gasesti si masti pentru ochi, pe care iti recomandam sa le incluzi in bagaj, atunci cand te pregatesti pentru calatorii sau vacante. Sunt produse utile care te pot ajuta sa te odihnesti eficient, oferindu-ti protectie pentru ochi. Si acestea se pot personaliza, fiind obiecte promotionale recomandate pentru cei care calatoresc mult.

Vezi aici gama completa de masti pentru ochi.

 

5… Dopuri pentru urechi

Dopurile pentru urechi sunt accesorii excelente pentru calatoriile cu avionul sau autocarul. Sunt de asemenea foarte utile pentru momentele in care doresti sa te odihnesti in camera de hotel sau pe plaja, si nu vrei sa mai auzi zgomotele si zarva din jurul tau. Sunt disponibile intr-o varietate mare de culori si se pot personaliza cu brandul tau.

Vezi aici gama completa de dopuri pentru urechi.

 

6… Gentute pentru bagaje si alte accesorii

Gentutele pentru bagaje au rolul de a organiza mai eficient obiectele din interiorul unui bagaj. Poti folosi gentutele pentru a-ti depozita de exemplu anumite articole de imbracaminte, cum ar fi sosetele, lenjeria intima sau alte tipuri de produse pe care vrei sa le organizezi separat in interiorul bagajului. La Everestus gasesti si gentute pentru pantofi, si astfel pantofii tai nu se vor mai amesteca cu celelelate obiecte din bagaj. Alte accesorii disponibile sunt curele pentru bagaj, papuci, cureluse, protectie de ploaie pentru rucsac, etc. Toate aceste gentute si accesorii se pot personaliza cu logo-ul sau mesajul tau.

Vezi aici gama completa de accesorii pentru bagaj.

Vezi aici gama completa de gentute de pantofi.

 

gentute pentru pantofi

7… Portofele pentru pasaport

Daca calatoresti mult in afara tarii, vei avea cu siguranta nevoie de un portofel in care sa poti sa-ti introduci si pasaportul. La Everestus gasesti mai multe modele de astfel de portofele. Portofelele pentru pasaport se pot personaliza cu logo si mesaj, fiind excelente idei de cadouri business. Iti recomandam sa incluzi un astfel de portofel in bagajul tau, in special atunci cand calatoresti in tari unde ai nevoie de pasaport.

Vezi aici gama completa de portofele pentru pasaport.

portofele pentru pasaport

8… Genti cosmetice

La Everestus gasesti o mare varietate de genti cosmetice, disponibile in diverse forme, culori si marimi. Majoritatea celor care calatoresc folosesc astfel de gentute de voiaj pentru cosmetice, in care isi depoziteaza toate cele necesare pentru igiena personala. Gentile cosmetice sunt micute, dar incapatoare, si pot fi integrate in orice tip de bagaj. In cazul in care calatoresti cu avionul, iti recomandam sa optezi pentru seturile organizatoare care includ recipiente cosmetice.

Vezi aici gama completa de genti cosmetice.

Vezi aici gama completa de organizatoare cosmetice.

 

genti cosmetice

9… Umbrele de ploaie

Ai plecat intr-o drumetie pe munte? Esti intr-o vacanta departe de casa? Participi la un eveniment in aer liber? Ce faci daca te prinde ploaia? Raspunsul este foarte simplu. Poti folosi o umbrela personalizata, care poate sa fie pliabila, in format mic de buzunar, sau poate fi umbrela standard mai lunga. Umbrelele de ploaie sunt utile in foarte multe situatii. Umbrela este un excelent suport de promovare pentru brandul tau. Imagineaza-ti ca intr-o multime foarte mare de oameni care folosesc umbrele deoarece tocmai a inceput sa ploua, umbrela personalizata cu logo-ul tau va iesi cu siguranta in evidenta. De asemenea, umbrela este un produs obligatoriu de pastrat in masina, si astfel sa-ti fie mereu la indemana daca calatoresti des cu autoturismul personal. Umbrelele sunt disponibile pe dimensiuni si culori diferite, oferind o dimensiune mare pentru branding. La Everestus poti opta pentru umbrele cu deschidere manuala sau cu deschidere automata, pentru umbrele rezistente la vant, dar si pentru umbrele cu maner drept sau maner curbat.

Vezi aici gama completa de umbrele de ploaie.

 

umbrele de ploaie

10… Lanterne

Lanternele sunt obiecte promotionale personalizabile, foarte utile in diverse situatii in care ne-am putea afla. De aceea este recomandat sa ai in bagaj o astfel de lanterna. Te poate ajuta in drumetii, vacante, la picnic sau in camping. Poti opta pentru o lanterna clasica sau pentru diverse seturi care includ lanterne in combinatie cu diverse unelte multifunctionale. Lanternele se pot personaliza cu logo-ul si mesajul tau, devenind astfel purtatoarele imaginii tale.

Vezi aici gama completa de lanterne.

 

Pentru mai multe detalii despre modul in care poti folosi platforma Everestus.ro am creat un ghid detaliat in care oferim raspunsuri la cele mai importante intrebari. Ghidul Everestus il poti consulta aici.

Everestus este furnizorul tau de materiale si obiecte promotionale. Avem in portofoliu un numar de peste 40000 de produse pe care le putem personaliza conform nevoilor tale. Trimite-ne o solicitare de oferta, direct de pe pagina produsului pe care ti-l doresti, si vom reveni la tine cu cotatia de pret special si estimarea termenului de livrare. Noi, cei de la Everestus, beneficiem de peste 18 ani de experienta in domeniul materialelor si obiectelor promotionale. Suntem aici ca sa te ajutam sa identifici cele mai bune produse pentru nevoile tale, tinand cont de piata si bugetul de care dispui, si sa te asiguram ca investitia in materiale promotionale personalizate va fi una in concordanta cu obiectivele dorite.