BLOG

Agende A5 nedatate, personalizate pentru firme si institutii publice

Office
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
Agende A5 nedatate, personalizate pentru firme si institutii publice

Colectia de agende A5 nedatate pe care o gasesti la Everestus include peste 500 de modele de agende de culori diferite. Agendele A5 se pot personaliza cu logo si slogan pe copertile exterioare. Agendele nedatate sunt preferate de catre firme deoarece ofera flexibilitate putand fi folosite pe parcursul a mai multor ani. Agendele A5 sunt printre cele mai populare obiecte promotionale personalizate. Ele ofera un spatiu generos de personalizare si astfel o vizibilitate excelenta pentru firmele care aleg sa se promoveze prin intermediul acestora.

 

Cuprins:

1… De ce agende A5 nedatate?

2… Agende A5 personalizate cu logo si slogan

3… Agende A5 cu liniatura dictando

4… Agende A5 cu hartie velina

5… Agende A5 cu liniatura matematica

6… Agende A5 care au coperta cu elastic

7… Agende A5 care au coperta cu spirala

8… Agende A5 cu coperta magnetica

9… Agende A5 cu coperta standard

10… Agende A5 cu pix inclus

11… Agende A5 cu incarcator wireless

12… Agende A5 cu stick usb

 

1… De ce agende A5 nedatate?

Agendele nedatate sunt la mare cautare deoarece ofera flexibilitate si o durata de utilizare mai mare. Firmele si institutiile publice prefera agendele nedatate personalizate pentru ca astfel imaginea lor va fi mentinuta pe o perioada mai lunga de timp in atentia celor care vor folosi agendele respective. O agenda A5 nedatata nu te leaga de un anumit an si astfel iti poti continua insemnarile facand abstractie de anii calendaristici. Acest aspect este privit ca un avantaj de majoritatea firmelor care ofera agende personalizate angajatilor si colaboratorilor.

La Everestus poti alege o agenda A5 nedatata dintr-o gama foarte extinsa care cuprinde peste 500 de modele. In functie de culorile brandului tau poti identifica o agenda nedatata care sa se sincronizeze cromatic cu logo-ul tau. In acest sens iti recomandam sa folosesti filtrele pe care ti le punem la dispozitie. Pentru a identifica repede si usor modelul de agenda dorit poti filtra rezultatele dupa disponibilitate in stoc, tip produs, culoare, material, brand, tip, model, format, liniatura, tip coperta, culoare pasta (pentru agendele care includ si pix). Agendele A5 nedatate de buna calitate sunt fabricate din materiale durabile care le asigura o rezistenta indelungata. Agendele nedatate sunt ideale daca doresti sa le folosesti pe parcursul a mai multor ani.

Vezi aici gama completa de agende A5 nedatate.

 

agende a5 nedatate

2… Agende A5 personalizate cu logo si slogan

Toate agendele A5 nedatate pe care le gasesti la Everestus sunt personalizabile pe copertile exterioare. Agendele sunt deja produse, intr-o gama foarte variata de forme, tipuri si culori, si se personalizeaza exclusiv pe copertile exterioare cu logo si slogan. Trebuie doar sa alegi una dintre agendele prezentate pe site, iar noi ne ocupam de personalizarea acesteia.

In cazul in care iti doresti o personalizare individuala cu logo si nume destinatar, trebuie sa sti ca la Everestus ai posibilitatea de a face acest lucru. Exista mai multe modele de agende A5 care se pot personaliza individual. Poti astfel oferi cadouri individuale la sfarsit de an tuturor angajatilor, colaboratorilor si partenerilor. O astfel de agenda A5 nedatata personalizata individual reprezinta un cadou mult mai personal, deoarece numele destinatarului va fi personalizat pe coperta agendei in imediata vecinatate a logo-ului firmei.

Vezi aici gama completa de agende a5 nedatate care se pot personaliza individual.

Agendele pot fi imprimate folosind mai multe tehnici de personalizare care vor fi alese in functie de tipul si de materialul copertilor. Spre exemplu, copertile agendelor pot fi realizate din material tare sau din material mai moale, flexibil. In functie de toate aceste caracteristici se va alege tehnica de personalizare recomandata de atelierele de productie, cu scopul de a oferi cele mai calitative rezultate in ceea ce priveste imprimarea. Astfel, la Everestus, putem personaliza agendele prin embosare, print digital, transfer digital, doming, gravura laser, timbru sec, tampografie, transfer serigrafic, serigrafie, digital sticker.

 

agende a5 personalizate

3… Agende A5 cu liniatura dictando

Cele mai multe modele de agende A5 nedatate au liniatura dictando. Agendele A5 dictando sunt preferate deoarece sunt foarte utile atunci cand trebuie sa notezi repede dupa dictare, sau participi la sedinte si conferinte si iti doresti sa notezi cat mai multe informatii pe care le consideri relevante. Liniatura dictando te ajuta sa scri cat mai ordonat, deoarece iti ofera un ghidaj simplu, usor de urmat.

Agendele A5 nedatate cu liniatura dictando sunt foarte populare atat pentru firmele cu multi angajati, dar si pentru elevi si studenti. Agendele dictando sunt excelente pentru cursurile la care se preda multa teorie. Agendele dictando te ajuta sa-ti notezi ordonat diverse informatii, programarile, orarul, listele de cumparaturi, si alte notite importante pentru tine.

Vezi aici gama completa de agende A5 nedatate cu liniatura dictando.

 

agende a5 dictando

4… Agende A5 cu hartie velina

Daca ai nevoie de agende simple pentru scoala sau birou in care sa-ti notezi gandurile si responsabilitatile, sa-ti planifici si sa-ti organizezi sarcinile, poti opta pentru agendele A5 nedatate cu hartie velina. Agendele cu hartie velina sunt utile si pentru cei care au veleitati artistice, deseneaza sau fac diferite schite. Este mult mai comod sa schitezi diverse proiecte sau sa desenezi direct pe o foaie goala, fara nici un fel de liniatura. Agendele cu foaie velina sunt disponibile pe culori diferite si se pot de asemenea personaliza cu logo si slogan pe copertile exterioare.

Vezi aici gama completa de agende A5 nedatate cu hartie velina.

 

5… Agende A5 cu liniatura matematica

Agendele cu liniatura matematica sunt excelente pentru elevi si studenti, dar pot fi la fel de utile si pentru munca la birou. La Everestus sunt disponibile cateva modele de agende A5 nedatate cu liniatura matematica care se pot imprima cu imaginea brandului tau. Sunt agende de calitate, disponibile pe diverse culori, care sunt preferate de firmele din anumite sectoare de activitate.

Vezi aici gama completa de agende A5 nedatate cu liniatura matematica.

 

6… Agende A5 care au coperta cu elastic

Agendele A5 nedatate care au coperta cu elastic sunt de asemenea foarte populare. Elasticul reprezinta o modalitate simpla de a tine agenda inchisa. Indiferent de grosimea agendei, de numarul de pagini din interior, de tipul copertii care poate sa fie tare sau moale si flexibila, elasticul te va ajuta sa pastrezi inchisa agenda in mod eficient. Poate ai inserat in interiorul agendei tot felul de biletele aditionale pe care nu ai vrea sa le pierzi, iar in acest sens acel elastic va fi esential.

Vezi aici gama completa de agende A5 nedatate care au coperta cu elastic.

 

agende a5 cu elastic

7… Agende A5 care au coperta cu spirala

Agendele cu spirala se refera la modul in care acestea sunt legate. Avantajul principal al agendelor A5 nedatate care au coperta cu spirala este faptul ca te ajuta sa intorci paginile fara sa indoi intreaga agenda. Agendele cu spirala sunt disponibile atat cu liniatura dictando, cat si cu hartie velina. Sunt preferate de multe firme deoarece au o rezistenta mare la o utilizare intensa. In functie de preferinte poti opta pentru agende cu spirala A5 nedatate care au coperti rigide din bambus, dar si pentru agende cu coperti moi si flexible.

Vezi aici gama completa de agende A5 nedatate care au coperta cu spirala.

 

8… Agende A5 cu coperta magnetica

In cazul in care preferi o agenda business mai eleganta poti alege una care are coperta magnetica. La Everestus gasesti cateva modele de agende A5 cu coperta magnetica care pot fi imprimate cu logo-ul tau. Sunt agende cu un design mai premium fiind potrivite ca si cadouri business de sfarsit de an pentru parteneri si colaboratori. Unele modele includ aditional suport de pix sau suport de incarcare wireless. Aceste agende cu coperta magnetica au liniatura dictando sau foaie velina, in functie de modelul ales.

Vezi aici gama completa de agende A5 nedatate cu coperta magnetica.

 

9… Agende A5 cu coperta standard

Agendele care au coperti standard sunt agendele clasice care nu au nici un fel de inchidere. Sunt preferate de firmele care isi doresc agende cat mai simple, pe care sa le personalizeze cu logo si sa le ofere angajatilor sau clientilor. Agendele sunt disponibile pe culori diverse si astfel pot fi asortate cromatic cu culorile brandului tau.

Vezi aici gama completa de agende A5 nedatate cu coperta standard.

 

10… Agende A5 cu pix inclus

In cazul in care doresti sa oferi un set de agenda cu pix inclus, te poti orienta catre modelele disponibile la Everestus. Putem personaliza atat agenda cat si pixul cu logo-ul tau. In acest fel imaginea ta va fi promovata pe 2 produse diferite, avand astfel o vizibilitate crescuta. Unele agende au copertile cu spirala, altele au copertile cu elastic sau standard. La majoritatea acestor seturi pixurile sunt atasate la agende cu ajutorul unor suporturi in care pixurile sunt introduse. Daca cauti cadouri pentru birou, aceste seturi de agende cu pix inclus sunt o solutie care merita luata in calcul.

Vezi aici gama completa de agende A5 nedatate cu pix inclus.

 

agende a5 cu pix inclus

11… Agende A5 cu incarcator wireless

Agendele A5 nedatate cu incarcare wireless sunt modele premium, foarte la moda, care sunt din ce in ce mai cerute de catre firme si companii. Coperta din fata a acestor agende are incorporat un incarcator wireless pentru telefon, care poate fi de mare ajutor atunci cand ramai fara baterie. Aceste agende cu incarcare wireless sunt cadouri business premium care se pot oferi celor mai importanti parteneri, colaboratori sau clienti. Cu un astfel de cadou business iti vei impresiona cu siguranta clientii cei mai importanti sau partenerii cei mai activi.

Vezi aici gama completa de agende A5 nedatate cu incarcare wireless.

 

agende a5 cu incarcare wireless

12… Agende A5 cu stick usb

Un alt set interesant pe care merita sa-l iei in considerare este agenda cu stick usb. Aceste agende cu stick de memorie inclus sunt excelente pentru sedinte, conferinte sau targuri si expozitii. In cadrul unei discutii de afaceri, in cazul in care doresti sa prezinti niste imagini sau niste filmulete poti folosi acel stick usb care iti este foarte la indemana pentru al conecta rapid la un dispozitiv si astfel sa poti face prezentarea exact asa cum iti doresti.

Vezi aici gama completa de agende A5 nedatate cu stick usb.

 

agende a5 cu stick usb

Pentru mai multe detalii despre modul in care poti folosi platforma Everestus.ro am creat un ghid detaliat in care oferim raspunsuri la cele mai importante intrebari. Ghidul Everestus il poti consulta aici.

Everestus este furnizorul tau de materiale si obiecte promotionale. Avem in portofoliu un numar de peste 40000 de produse pe care le putem personaliza conform nevoilor tale. Trimite-ne o solicitare de oferta, direct de pe pagina produsului pe care ti-l doresti, si vom reveni la tine cu cotatia de pret special si estimarea termenului de livrare. Noi, cei de la Everestus, beneficiem de peste 18 ani de experienta in domeniul materialelor si obiectelor promotionale. Suntem aici ca sa te ajutam sa identifici cele mai bune produse pentru nevoile tale, tinand cont de piata si bugetul de care dispui, si sa te asiguram ca investitia in materiale promotionale personalizate va fi una in concordanta cu obiectivele dorite.