BLOG

Agende personalizate cu pix inclus pe care le poti comanda de la Everestus

Office
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
Agende personalizate cu pix inclus pe care le poti comanda de la Everestus

Seturile de agende cu pix inclus sunt preferate de foarte multe firme si companii deoarece sunt mai deosebite si ofera o utilitate mai mare. Personalizarea se poate face atat pe agenda, cat si pe pix. La Everestus gasesti o gama foarte variata de agende cu pix inclus, fiind disponibile pe formatele A4, A5, A6 si A7, dar si pe formatele B5, B6 si B7. Daca esti in cautarea unor materiale promotionale clasice, atunci iti recomandam sa iei in considerare personalizarea acestor agende cu pix inclus, pe care ulterior sa le oferi angajatilor, colaboratorilor, partenerilor si clientilor, cu ocazia diferitelor evenimente, sarbatori sau ocazii speciale.

 

Cele mai populare formate de agende sunt cele pe dimensiunea A5. La Everestus gasesti peste 60 de modele de agende cu pix inclus pe formatul A5. Indiferent ce cromatica are logo-ul tau cu siguranta vei gasi un model disponibil de agenda cu pix inclus care sa se potriveasca. Poti alege de asemenea o agenda mai mare in format A4, sau o agenda micuta de buzunar in formatele A6 sau A7.

Agendele pot fi personalizate exclusiv pe copertile exterioare. Paginile din interior si copertile interioare nu se personalizeaza. Toate agendele disponibile la Everestus sunt nedatate. Tehnicile de personalizare cele mai populare sunt: tampografie, serigrafie, digital print, digital uv, gravura laser si embosare.

Atunci cand alegi o agenda trebuie sa analizezi mai multe aspecte, cum ar fi: formatul agendei (A4, A5, A6, A7, etc. ), liniatura (dictando, velina, punctata, matematica, etc. ), tipul de coperta ( coperta cu elastic, coperta cu spirala, coperta magnetica, coperta clasica standard), numarul de file, materialul copertilor, culoarea copertilor, etc. In ceea ce priveste pixul, poti verifica ce tip de culoare are pasta (albastru, negru). Pentru a verifica toate aceste informatii iti recomandam sa folosesti filtrele de pe coloana stanga a site-ului, de unde poti filtra produsele astfel incat sa identifici cat mai repede modelul de agenda pe care ti-l doresti.

Vezi aici gama completa de agende cu pix inclus.

Vezi aici gama completa de agende personalizabile.

Gama de pixuri personalizabile, o poti analiza aici.

Am ales sa-ti prezentam in continuare 7 modele de seturi de agende cu pix inclus, care sunt printre cele mai apreciate de catre clientii Everestus. Aproape toate modelele au disponibile mai multe variante de culori, informatie pe care o gasesti pe pagina produsului deasupra butonului Adauga in Cos.

 

Modele populare de agende cu pix inclus:

1... Agenda A5 coperta tare PU standard si pix metalic stylus, Everestus, SD, hartie, otel inoxidabil, negru

2... Agenda pentru notite A5, pix metalic inclus, Everestus, CA1, poliuretan, negru

3... Bloc notes reciclat si pix, Paper, red

4... Set pix si agenda A5 cu pagini veline, Everestus, BL04, piele ecologica, rosu

5... Set agenda A5 cu pagini dictando, Everestus, ST07, hartie, alb

6... Agenda A4, velina, cu spirala si pix, 210×290 mm, Everestus, 20FEB10339, Carton, Hartie reciclata, Albastru

7... Agenda cu pix, Everestus, 42FEB231478, A6, Dictando, Coperta cu elastic, 70 file, 8.2x1.2x14 cm, Hartie, Negru

 

1... Agenda A5 coperta tare PU standard si pix metalic stylus, Everestus, SD, hartie, otel inoxidabil, negru

Agenda are un buzunar frontal pentru pix si are inclus si un pix metalic stylus. Agenda se livreaza intr-o cutie de carton. Agenda are 160 pagini, hartie de 80 grame/m2. Format: A5. Numar pagini: 160. Liniatura: dictando. Tip coperta: tare. Material: hartie, otel inoxidabil. Dimensiune: 160x203x16 mm. Culori disponibile: negru, verde, albastru navy, rosu.

 

agenda cu pix everestus model 001

agenda cu pix everestus model 001 rosu

agenda cu pix everestus model 001 albastru

agenda cu pix everestus model 001 personalizata

2... Agenda pentru notite A5, pix metalic inclus, Everestus, CA1, poliuretan, negru

Agenda are cusaturi contrastante, 120 de pagini dictando, suport pentru pix si coperta din poliuretan. Pixul metalic este inclus si are pasta neagra. Format: A5. Numar pagini: 120. Liniatura: dictando. Tip coperta: moale. Material: poliuretan. Dimensiune: 150x210x24 mm.

 

agenda cu pix everestus model 002

3... Bloc notes reciclat si pix, Paper, red

Carnet cu 70 file si pix, realizate din carton reciclabil si plastic biodegradabil. Pasta albastra. Culori disponibile: negru, verde, albastru, rosu, portocaliu.

 

agenda cu pix everestus model 003

agenda personalizata cu pix model 003

4... Set pix si agenda A5 cu pagini veline, Everestus, BL04, piele ecologica, rosu

Setul contine: 1 agenda A5 cu 80 pagini veline, 1 pix. Agenda din piele ecologica cu 80 pagini veline. Setul se livreaza intr-o cutie de carton. Format: A5. Numar pagini: 80. Liniatura: velina. Tip coperta: moale. Material: piele ecologica. Dimensiune agenda: 140x210 mm. Dimensiune pix: inaltime 137 mm, diametru 10 mm. Culori disponibile: verde light, portocaliu, rosu, albastru royal.

 

agenda cu pix everestus model 004

agende personalizate cu pix inclus model 004

5... Set agenda A5 cu pagini dictando, Everestus, ST07, hartie, alb

Setul include o agenda A5 si un pix stylus cu capat moale si pasta albastra. Format: A5. Liniatura: dictando. Tip coperta: cu elastic. Material: hartie. Dimensiune: 140x210 mm. Culori disponibile: negru, albastru, verde, portocaliu, rosu, turcoaz, alb.

 

agenda cu pix everestus model 005 negru

agende personalizate cu pix inclus model 005

6... Agenda A4, velina, cu spirala si pix, 210×290 mm, Everestus, 20FEB10339, Carton, Hartie reciclata, Albastru

Agenda A4 spiralata cu 80 de foi veline si pix colorat cu pasta albastra. Tip agenda: A4. Material: carton, hartie. Dimensiune: 210 x 290 mm. Greutate: 0,550 kg. Culori disponibile: alb, negru, albastru, verde, portocaliu, roz, rosu, galben.

 

agenda cu pix everestus model 006 albastru

agende personalizate cu pix inclus model 006

7... Agenda cu pix, Everestus, 42FEB231478, A6, Dictando, Coperta cu elastic, 70 file, 8.2x1.2x14 cm, Hartie, Negru

Notes A6 din cutii de lapte reciclate cu 70 de coli de hartie simpla reciclata (70 % cutie de lapte reciclata si 30 % hartie reciclata) cu stilou asortat. Cu spira. Pix cu buton asortat. Pasta albastra. Cu elastic de inchidere si suport pentru stilou. Culori disponibile: negru, albastru, rosu, turcoaz, alb.

 

agenda cu pix everestus model 007 negru

agende personalizate cu pix inclus model 007 everestus

Pentru mai multe detalii despre modul in care poti folosi platforma Everestus.ro am creat un ghid detaliat in care oferim raspunsuri la cele mai importante intrebari. Ghidul Everestus il poti consulta aici.

Everestus este furnizorul tau de obiecte si materiale promotionale. Avem in portofoliu un numar de peste 40000 de produse pe care le putem personaliza conform nevoilor tale. Trimite-ne o solicitare de oferta, direct de pe pagina produsului pe care ti-l doresti, si vom reveni la tine cu cotatia de pret special si estimarea termenului de livrare. Noi, cei de la Everestus, beneficiem de peste 18 ani de experienta in domeniul materialelor si obiectelor promotionale. Suntem aici ca sa te ajutam sa identifici cele mai bune produse pentru nevoile tale, tinand cont de piata si bugetul de care dispui, si sa te asiguram ca investitia in materiale promotionale personalizate va fi una in concordanta cu obiectivele dorite.