BLOG

Branve - cadouri business elegante care se pot personaliza cu logo

Branduri
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
Branve - cadouri business elegante care se pot personaliza cu logo

Branve - magnetismul personalitatilor puternice si capacitatea de a se potrivi cu tine. Cu un design cosmopolit si un caracter puternic, Branve este contemporan si inovator. Confort, durabilitate si eleganta combinate cu caracterul practic - pentru cei care cauta luxul functionalitatii in fiecare detaliu. Produsele Branve sunt cadouri business elegante pe care le putem personaliza cu logo-ul si sloganul tau. Toate produsele Branve au cele mai bune certificari, ca si garantie a calitatii.

 

Cuprins:

1… Personalizarea produselor Branve

2… Gama de produse Branve

 

1… Personalizarea produselor Branve

Reusita unei campanii de promovare prin intermediul produselor Branve nu consta doar in alegerea produsului potrivit ci si in conceperea unui mesaj sau design care sa atraga atentia si sa starneasca interesul destinatarilor care vor primi aceste cadouri. Produsele Branve sunt realizate din materiale de foarte buna calitate, iar asocierea imaginii brandului tau cu aceste produse te va ajuta sa-ti cresti pozitiv vizibilitatea si notorietatea.

Toate informatiile legate de produsele Branve cum ar fi de exemplu stocurile disponibile, preturile pentru produse standard fara personalizare, dimensiunile si caracteristicile produselor, metodele si tehnicile de personalizare recomandate, le gasesti pe pagina fiecarui produs. Gama completa de produse Branve o gasesti aici.

produse branve

In cazul in care doresti sa comanzi produse Branve cu personalizare inclusa iti recomandam sa ne trimiti solicitarea direct de pe pagina produsului ales dand click pe butonul “Solicita oferta cu personalizare inclusa”. Trebuie sa specifici cantitatea dorita si sa precizezi cate culori are logo-ul pe care doresti sa-l personalizam pe produse. In cel mai scurt timp posibil vom reveni cu un email in care iti vom trimite preturile speciale si estimarea termenelor de livrare. Produsele Branve pot fi personalizate cu logo, slogan sau cu un mesaj text. Tehnicile de personalizare folosite sunt serigrafie, tampografie, serigrafie textila, transfer, gravura laser, timbru sec, serigrafie rotativa, laser rotativ.

Obiectele promotionale personalizate au o serie de beneficii pentru firme si companii. Acestea pe langa faptul ca sunt instrumente eficiente de promovare, reprezinta in acelasi timp cadouri elegante care pot fi oferite angajatilor, colaboratorilor si partenerilor de afaceri cu ocazia sarbatorilor, aniversarilor, targurilor si expozitiilor sau a diferitelor evenimente corporative pe tot parcursul anului.

 

cadouri branve

2… Gama de produse Branve

Branve a dezvoltat produse de calitate, excelente pentru personalizare, printre care putem enumera: agende, genti de voiaj, genti laptop, pixuri, rollere, rucsacuri laptop si rucsacuri sport casual. Branve ofera asadar o gama de produse destul de vasta, in special produse office care se preteaza foarte bine ca si cadouri business personalizate. In continuare iti prezentam cateva dintre cele mai populare produse Branve, care pot fi personalizate cu logo-ul tau.

 

Geanta de voiaj 700x450x75 mm, Branve by AleXer, 20FEB0379, Poliester, Albastru

Compartimentul principal spatios este ideal pentru depozitarea hainelor si a altor utilitati necesare pentru calatorii scurte. De asemenea, are patru buzunare interioare si un buzunar frontal, cu un design asimetric, care caracterizeaza aceasta linie si ii confera un aspect modern. Are o inchidere magnetica. Practicitatea acestei genti este asortata de un design detaliat si atent, cu un spatiu pentru o eticheta cu nume, picioare metalice care protejeaza geanta atunci cand este pusa jos, designul fermoarului care ii permite sa fie inchis cu un lacat (nu e inclus) si bretelele concepute pentru a fi reglabile si confortabile. Tip geanta: de voiaj. Material: poliester. Dimensiune: 700 x 450 x 75 mm.

 

geanta voiaj branve

Geanta laptop 15.6 inch cu 2 buzunare, Branve by AleXer, 20FEB0277, Piele ecologica, Poliuretan, Negru

Aceasta este o geanta clasica si sofisticata cu doua buzunare concepute pentru a va proteja laptopul pana la 15.6'' si tableta pana la 10.5''. Designul sau, ca toate produsele din aceasta linie, a fost gandit pana la ultimul detaliu si astfel geanta este un obiect ideal pentru mediul cotidian. Finisajul gentii este confectionat din imitatie de piele cu textura de inalta calitate. Tip geanta: geanta pentru laptop. Material: piele ecologica, poliuteran. Dimensiune: 380 x 280 x 80 mm. Compatibilitate laptop (inch): 15.6 inch. Geanta este excelenta pentru a-ti transporta laptopul in conditii de siguranta.

 

geanta laptop branve

Pix cu pasta albastra, Branve by AleXer, 20FEB0709, Otel, Metal, Negru

Pix cu pasta albastra elegant din metal cu finisaj negru mat si clip din otel inoxidabil. Este furnizat intr-o cutie cadou. Material: otel, metal. Dimensiune: ø10 x 135 mm.

 

pix branve

Roller cu pasta neagra, Branve by AleXer, 20FEB0713, Otel, Metal, Argintiu

Roller texturat cu capac din otel inoxidabil. Este furnizat intr-o cutie cadou. Material: otel, metal. Dimensiune: ø10 x 135 mm.

 

roller branve

Rucsac laptop 14 inch, Branve by AleXer, 20FEB0949, Poliester, Gri

Acesta este un rucsac versatil, de inalta densitate din soft-shell. Proiectat pentru a tine un laptop si o tableta de pana la 14 '' si 10.5 ''. Impermeabilitatea rucsacului il face un obiect unic. Impermeabilitatea vine atat in tesatura sa, cat si in designul fermoarelor care protejeaza interiorul rucsacului. Buzunarul frontal este spatios, iar accesul la acesta este foarte intuitiv. Curelele reglabile si manerul contribuie la versatilitatea rucsacului. Tip geanta: geanta pentru laptop. Material: piele ecologica, poliuteran. Dimensiune: 400 x 300 x 70 mm.

 

rucsac laptop branve

Rucsac casual cu multiple compartimente, Branve by AleXer, 20FEB1456, Piele, Poliuretan, Albastru

Rucsacul are mai multe compartimente, buzunare interioare si doua buzunare captusite, concepute in mod special pentru a proteja un laptop de 15.6'' si o tableta de 10.5''. Curelele si spatele captusite accentueaza confortul acestui rucsac. Banda pentru trolley este inca o caracteristica care subliniaza partea practica a acestui rucsac, usor de transportat. Buzunarul frontal si buzunarele laterale sunt la fel de unice in designul lor, de la asimetria buzunarului frontal pana la buzunarul lateral ascuns care poate tine o sticla de apa. Material: piele, poliuretan. Tip rucsac: sport casual. Rucsacul sport sau casual este o alegere buna pentru uzul zilnic, dar si pentru drumetii scurte sau activitati sportive. Daca practici sportul, atunci un astfel de rucsac sport iti va fi foarte util.

 

rucsac casual branve

Rucsac sport casual, Branve by AleXer, 22FEB0437, 320x430x125 mm, Piele ecologica, Bej

Rucsac cu un amestec de materiale contemporane si ireverentiale, cu o nota de eleganta provenita din cele doua tonuri ale tesaturii sale si contrastul cu negrul din imitatie de piele. Accesoriile si fermoarul metalic de inalta calitate, intaresc eleganta si dau stralucire produsului. Compartiment interior cu design elegant si detalii din imitatie de piele, contine un buzunar captusit pentru computer de pana la 15.6 "si doua buzunare cu fermoare. Unul dintre buzunare este fabricat din material elastic, oferindu-i o posibilitate mai mare de depozitare. Benzile laterale reglabile, estetice, pot servi drept suport pentru plasarea elementelor, cum ar fi agatarea unui sacou sau ca suport pentru un cablu cu casca. Curele si maner captusite cu intarire a mainilor pentru confort, un buzunar antifurt si un buzunar frontal ascuns. Include si o curea pentru carucior. Livrat intr-o punga netesuta. Rucsac: 320 x 430 x 125 mm | Punga netesuta: 500 x 550 x 130 mm. Material: piele ecologica. Dimensiune: 320 x 430 x 125 mm.

 

rucsac sport branve

Rucsac sport casual, Branve by AleXer, 22FEB0436, 320x430x125 mm, Piele ecologica, Albastru

Rucsac cu un amestec de materiale contemporane, cu o nota tanara si ireverentiala, care rezulta din contrastul denimului cu eleganta texturii negre si neregulate din imitatie de piele. Fermoarul sau de inalta calitate, cu finisaj din cauciuc, impreuna cu partea superioara din imitatie de piele, confera rucsacului o anumita rezistenta la apa. Fundul din imitatie de piele ii permite sa fie curatat cu usurinta. Compartiment interior cu design elegant si detalii din imitatie de piele, contine un buzunar captusit pentru computer de pana la 15.6 "si doua buzunare cu fermoare. Unul dintre buzunare este fabricat din material elastic, oferindu-i o posibilitate mai mare de depozitare. Benzile laterale reglabile, estetice, pot servi drept suport pentru plasarea elementelor, cum ar fi agatarea unui sacou sau ca suport pentru un cablu cu casca. Curele si maner captusite cu intarire a mainilor pentru confort, un buzunar antifurt si un buzunar frontal ascuns. Include si o curea pentru carucior. Livrat intr-o punga netesuta. Rucsac: 320 x 430 x 125 mm | Punga netesuta: 500 x 550 x 130 mm. Material: piele ecologica. Dimensiune: 320 x 430 x 125 mm.

 

rucsac sport casual branve

Pentru mai multe detalii despre modul in care poti folosi platforma Everestus.ro am creat un ghid detaliat in care oferim raspunsuri la cele mai importante intrebari. Ghidul Everestus il poti consulta aici.

Everestus este furnizorul tau de materiale si obiecte promotionale. Avem in portofoliu un numar de peste 40000 de produse pe care le putem personaliza conform nevoilor tale. Trimite-ne o solicitare de oferta, direct de pe pagina produsului pe care ti-l doresti, si vom reveni la tine cu cotatia de pret special si estimarea termenului de livrare. Noi, cei de la Everestus, beneficiem de peste 18 ani de experienta in domeniul materialelor si obiectelor promotionale. Suntem aici ca sa te ajutam sa identifici cele mai bune produse pentru nevoile tale, tinand cont de piata si bugetul de care dispui, si sa te asiguram ca investitia in materiale promotionale personalizate va fi una in concordanta cu obiectivele dorite.