BLOG

Cadouri personalizate Swiss Peak cu livrare rapida si preturi excelente

Branduri
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
Cadouri personalizate Swiss Peak cu livrare rapida si preturi excelente

Cadourile personalizate Swiss Peak reprezinta solutia pentru firmele si companiile care cauta produse business de calitate premium pe care sa le inscriptioneze cu logo si slogan. De la genti si rucsacuri de laptop si pana la accesorii moderne cum ar fi castile audio si boxele portabile, Swiss Peak iti ofera o gama foarte variata de produse din care sa alegi. La Everestus gasesti gama completa de produse Swiss Peak, care pot fi livrate rapid, cu personalizare sau fara, la orice adresa din Romania.

 

Cuprins:

1… Despre Swiss Peak

2… Personalizarea produselor Swiss Peak

3… Cadouri Personalizate Swiss Peak

 

1… Despre Swiss Peak

Swiss Peak a inceput in 2010 cu o gama de genti de exterior si de calatorie. Cu toate acestea, colectia recunoscuta pe culoare negru, s-a dezvoltat din ce in ce mai mult intr-o gama eleganta de genti business de calatorie, accesorii pentru stilul de viata si cadouri foarte dorite.

Obiectivul Swiss Peak este de a se inspira de la cetateanul urban de astazi si de a gasi combinatia ideala de design functional, calitate superioara si o nota subtila de lux. Acest lucru, in combinatie cu cele mai recente inovatii, creeaza un produs care este foarte apreciat.

 

cadouri swiss peak

 

Gama de produse Swiss Peak este conceputa pentru a fi „inconfundabil Swiss Peak”. Identitatea se simte familiara, atemporala, expresiva si consecventa. Elementele de design puternice reunesc toate produsele pentru a crea un singur brand distinctiv.

Vezi aici gama completa de produse Swiss Peak.

Un viitor luminos si verde ne asteapta daca toti oamenii incep sa fie mai constienti. Swiss Peak crede ca sustenabilitatea incepe cu transparenta si mai crede ca trasabilitatea si sustenabilitatea sunt profund legate. Swiss Peak detine produse care urmaresc sa aiba un impact asupra utilizarii apei acolo unde este posibil. Swiss Peak se straduie sa faca acest lucru utilizand poliester si bumbac reciclat. Cand se folosesc aceste materiale reciclate se economiseste apa.

Ca parte a efortului continuu de a imbunatati conditiile de lucru in lantul de aprovizionare, Swiss Peak se asigura ca toate produsele sunt fabricate in unitati de productie cu un audit social valabil, in conformitate cu cadrul de audit amfori BSCI si Codul de conduita. Acest cadru sustine standarde sociale stricte in conformitate cu conventiile internationale precum Declaratia Universala a Drepturilor Omului si Organizatia Internationala a Muncii (OIM).

casti swiss peak

In viata, o calatorie nu este niciodata o simpla linie dreapta si fiecare pas aduce noi provocari. Swiss Peak intelege ca toata lumea are nevoie de produse diferite care se potrivesc stilului lor de viata particular si care raspund nevoilor lor specifice.

Produsele Swiss Peak sunt insotitorii tai, indiferent de calatoria pe care o intreprinzi. Esti in centrul fiecarui produs care poarta „marca Swiss Peak”. Activ, aventuros si ambitios reprezinta cuvintele cheie care definesc dezvoltarea si selectia produselor Swiss Peak. Acest lucru are ca rezultat cadouri functionale de inalta calitate, destinate sa se alature in calatoria ta, oriunde te-ai duce.

 

2… Personalizarea produselor Swiss Peak

Produsele Swiss Peak sunt preferate de multe firme si companii, deoarece sunt produse de foarte buna calitate care se pot personaliza cu logo si slogan. Gama de produse personalizate Swiss Peak este una foarte vasta si acopera majoritatea nevoilor pe care firmele le au atunci cand sunt in cautarea unor cadouri business premium.

Majoritatea poduselor Swiss Peak se pot personaliza si individual cu logo si nume destinatar. Este o solutie aleasa de firmele care au multi angajati si care doresc sa le ofere acestora cadouri personalizate individual cu numele acestora alaturi de logo-ul companiei. Astfel, firmele reusesc sa ofere niste cadouri premium personalizate mult mai personale care sunt de obicei mult mai bine receptionate de catre destinatari. Personalizarea cadourilor Swiss Peak se poate face prin gravura CO2, digital transfer, doming, broderie, timbru sec, gravura laser, tampografie, transfer serigrafic si serigrafie.

Vezi aici gama completa de produse Swiss Peak care se pot personaliza individual.

 

rucsacuri laptop swiss peak

3… Cadouri Personalizate Swiss Peak

Gama Swiss Peak include produse din categoriile genti si calatorii, timp liber si sport, tehnologie, dar si produse business pentru firme si companii. Toate produsele Swiss Peak se pot inscriptiona cu imaginea brandului tau, devenind astfel excelente cadouri business personalizate. Printre cele mai populare produse Swiss Peak putem enumera: agendele, sticlele de apa, boxele portabile, castile audio, gentile cosmetice, gentile sport, gentile de laptop, gentile termoizolante, portofelele, rucsacurile de laptop, rucsacurile sport casual, termosurile si umbrelele.

In continuare iti prezentam cateva dintre produsele Swiss Peak cele mai populare, pe care le poti comanda de la Everestus cu livrare rapida si preturi excelente.

 

Set agenda si pix, coperta poliester 1680D si 600D, 192 pagini detasabile, Swiss Peak by AleXer, RE, pu, negru

Agenda include 192 pagini detasabile si un pix. Agenda are un buzunar frontal pe coperta care poate stoca un pix, carduri, bani sau chiar si telefonul mobil. Coperta din poliester 1680D si poliester 600D. Agenda se livreaza intr-o cutie de carton. Agenda are 192 pagini, hartie de 80 grame/m2. Format: A5. Numar pagini: 192. Liniatura: dictando. Tip coperta: tare. Material: poliuretan, poliester. Dimensiune: 167x233x20 mm.

 

set agenda si pix swiss peak

Rucsac antifurt laptop 15.6 inch, Swiss Peak by AleXer, AT, poliester, nylon, negru

Rucsac anti-furt pentru laptop de 15,6 inch fabricat din poliester 1680D si 600D, cu material rezistent la taiere si buzunare secrete si ascunse cu fermoar. Toate aceste buzunare iti vor proteja bunurile de valoare in timp ce te deplasezi. Conecteaza usor bateria externa powerbank in portul de incarcare USB integrat si astfel iti poti incarca telefonul sau tableta in timp ce te deplasezi. Acest rucsac te poate proteja si noaptea cu ajutorul benzilor reflectorizante. Rucsacul are si curea de prindere pe troler. Fara PVC. Tip: rucsac laptop. Material: poliester 1680D, poliester 600D, nylon. Dimensiune: 430x240x110 mm. Greutate bruta: 0.710 kg. Rucsacul este excelent pentru a-ti transporta laptopul in conditii de siguranta.

 

rucsac antifurt laptop swiss peak

Cana termoizolanta 300 ml, fara scurgeri, perete dublu, Swiss Peak by AleXer, EE, otel inoxidabil, negru

Cana de calatorie termoizolanta din otel inoxidabil cu perete dublu 18/8, design mat. Peretele interior este izolat cu cupru pentru a asigura o conductivitate maxima. Mentine bauturile fierbinti timp de 8 ore si bauturile reci timp de 24 ore. Capac etans cu deschidere prin apasarea butonului, actionat cu o singura mana. Se recomanda spalare manuala. Capacitate: 300 ml. Material: Otel inoxidabil. Culoare: negru. Cana este ambalata in cutie carton.

 

cana termoizolanta swiss peak

Set cadou 2 pixuri stylus deluxe, Swiss Peak by AleXer, DE, metal, metal, negru

Setul include: 1 pix stylus si 1 roller stylus. Setul se livreaza intr-o cutie cadou din carton. Design exclusiv. Material: metal. Culoare pasta: albastru. Dimensiunea cutiei: 167x43 mm.

 

set cadou 2 pixuri swiss peak

Umbrela extensibila 23-27 inch, Swiss Peak by AleXer, EE, poliester, fibra de sticla, negru

Atunci cand este pliata, aceasta umbrela este mica si usoara ca o umbrela de 23 de inch. Cand se deschide, umbrela se extinde automat la dimensiunea de 27 inch. Asta iti va oferi o protectie mai mare si o face potrivita pentru 2 persoane. Deschidere automata. Umbrela este fabricata din poliester pongee 190T. Ax din metal. Nervuri din fibra de sticla. Varfuri din polipropilena. Maner negru mat. Umbrela este rezistenta la furtuna. Tip: standard. Tip pliere: automat. Material: poliester, fibra de sticla, metal. Dimensiuni: 835x1350 mm. Dimensiune umbrela (inch): 23 inch + 27 inch. Greutate bruta: 0,650 kg.

 

umbrela swiss peak

Boxa wireless 3W cu sunet foarte clar, Swiss Peak, BS, otel, gri

Difuzor compact de 3 W cu sunet surprinzator de clar si de gama completa. Sectiunea inferioara a difuzorului are un driver suplimentar pentru a imbunatati performanta basului. Fabricat din otel inoxidabil de inalta calitate pentru un aspect si o senzatie grozave. Cu o baterie de 500 mAh care permite pana la 5 ore de redare a muzicii tale preferate. Distanta de operare pana la 10 metri.

 

boxa wireless swiss peak

Geanta sport cu protectie RFID, Swiss Peak by AleXer, RD, poliester 600D si 1680D, negru

Geanta este fabricata din poliester 600D si poliester 1680D, este usoara si poate fi folosita si ca rucsac. Geanta dispune de un compartiment principal spatios cu inchidere cu fermoar in forma de U, compartiment lateral pentru pantofi sau haine murdare si un buzunar lateral cu fermoar. Buzunar pentru sticla de apa in partea din spate. Buzunar frontal cu fermoar cu 2 mansoane cu protectie RFID. Curele de umar ajustabile pentru confort si versatilitate. Fara PVC. Tip geanta: sport. Material: poliester 600D, poliester 1680D. Dimensiune: 590x300x275 mm. Greutate bruta: 0.752 kg.

 

geanta sport swiss peak

Casti audio ANC, cu microfon, Swiss Peak, HE, abs, negru

Fa urmatorul pas in experimentarea muzicii cu aceste casti usoare cu anulare activa a zgomotului. Castile vor elimina toate sunetele din mediul inconjurator pentru a face muzica sa sune si mai clar si mai puternic. Castile ABS au o potrivire in jurul urechii pentru un confort optim de purtare. Bateria de 400 mAh iti va permite sa redai muzica timp de pana la 14 ore cu o singura incarcare. Perfect pentru calatorii lungi, serviciu sau orice altceva. Chiar daca bateria este descarcata, nu este nicio problema. Incarcarea castilor se face in doar 1,5 ore. Cu BT 4.2 care permite o distanta de operare de pana la 10 metri. Cu microfon/functie de preluare pentru a raspunde la apeluri. Inclusiv husa cu fermoar. Grad ANC: 23 DB.

 

casti audio swiss peak

Casti in-ear wireless, Swiss Peak, ES, aabs, negru

Casti wireless BT 4.0 optimizate pentru activitati in aer liber si sport. Cu casti ABS durabile si cablu TPE rezistent la transpiratie pentru a rezista chiar si in conditii grele. Timpul de redare este de pana la 4 ore la o singura incarcare, iar reincarcarea castilor se face in mai putin de 1 ora. Castile vin cu o husa Swiss Peak de inalta calitate si sunt ambalate in cutie cadou. Cu doua capete de dimensiuni suplimentare pentru a te asigura ca se potriveste fiecarui utilizator.

 

casti in-ear wireless swiss peak

Sticla de apa 750 ml, fara scurgeri, Swiss Peak by AleXer, BE, tritan, pp, gri

Sticla sport din tritan, fara scurgeri. Este ideala pentru a fi folosita in exterior la tot felul de activitati in aer liber. Inel din silicon pentru inbunatatirea prinderii. Fara BPA. Material: tritan, silicon, polipropilena. Volum (ml): 750 ml. Dimensiune: inaltime 255 mm, diametru 70 mm. Greutate bruta: 0,240 kg. Utilizare: pentru lichide. Sport: ciclism, fitness, alergare, alte sporturi sau activitati. Sticla de apa este un accesoriu util pentru toti cei care practica sportul, pentru excursionisti sau pentru cei care practica diverse activitati in aer liber. Bidonul de apa este recomandat atat pentru adulti cat si pentru copii.

 

sticla de apa swiss peak

Pentru mai multe detalii despre modul in care poti folosi platforma Everestus.ro am creat un ghid detaliat in care oferim raspunsuri la cele mai importante intrebari. Ghidul Everestus il poti consulta aici.

Everestus este furnizorul tau de materiale si obiecte promotionale. Avem in portofoliu un numar de peste 40000 de produse pe care le putem personaliza conform nevoilor tale. Trimite-ne o solicitare de oferta, direct de pe pagina produsului pe care ti-l doresti, si vom reveni la tine cu cotatia de pret special si estimarea termenului de livrare. Noi, cei de la Everestus, beneficiem de peste 18 ani de experienta in domeniul materialelor si obiectelor promotionale. Suntem aici ca sa te ajutam sa identifici cele mai bune produse pentru nevoile tale, tinand cont de piata si bugetul de care dispui, si sa te asiguram ca investitia in materiale promotionale personalizate va fi una in concordanta cu obiectivele dorite.