BLOG

Foloseste mingi personalizate cu logo-ul tau, pe plaja sau pe terenul de fotbal

Sport
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
Foloseste mingi personalizate cu logo-ul tau, pe plaja sau pe terenul de fotbal

Mingile de fotbal personalizate cu logo-ul tau sunt o optiune de luat in calcul atunci cand pregatesti o noua campanie de promovare sau loializare prin intermediul obiectelor promotionale. Daca doresti sa oferi un cadou personalizat clientilor tai pentru ai incuraja sa revina cu noi comenzi, mingea de fotbal reprezinta o idee excelenta. Mingea de fotbal personalizata va fi cu siguranta foarte apreciata de catre cel care o va primi, deoarece o va folosi impreuna cu membrii familiei, cu prietenii sau colegii cei mai apropiati. Cei care pleaca in vacanta cu masina personala, includ de obicei in bagaje si o minge de fotbal pe care o vor folosi fie pe plaja, fie pe un teren disponibil langa locul de campare, fie pe un teren de sport amenajat.

 

Ofera angajatilor si clientilor tai cadouri care sa le stimuleze miscarea, exercitiile fizice si o viata mai sanatoasa. Brandul tau poate arata excelent pe mingile de fotbal personalizate. Fotbalul este cel mai popular sport din lume, inclusiv in Romania. Fotbalul este practicat atat la nivel profesionist, cat si la nivel de amatori de catre milioane de oameni din intreaga lume. Pe stadioane, in curtile scolilor, pe terenuri sintetice, pe strazi, in curtile propriilor case, fotbalul este jucat cu mare placere de catre copii dar si de catre adulti. Asadar, o minge de fotbal personalizata poate fi un cadou foarte reusit, care sa ofere o vizibilitate excelenta brandului tau. Mingile promotionale sunt printre cele mai bune produse pentru branding personalizat.

Gama de mingi de fotbal include mai multe variante de marimi si culori. Mingile de fotbal cele mai populare sunt cele care au marimea 5. Dar exista si mingi mai micute care au marimea 2. De asemenea poti asorta culorile logo-ului cu variantele de culori disponibile: alb cu negru, alb cu rosu, alb cu albastru, etc. Mingile de fotbal se personalizeaza prin tampografie, transfer serigrafic sau transfer digital.

Mingile de fotbal personalizate sunt recomandate pentru cluburile de fotbal, pentru scoli si universitati, pentru companiile mari care au multi angajati si care organizeaza periodic intreceri sportive intre acestia, pentru orice firma care doreste sa ofere un cadou personalizat deosebit, etc. Noi, cei de la Everestus, iti punem la dispozitie o gama variata de mingi de fotbal, dar si servicii de personalizare a acestora. Trebuie doar sa ne trimiti o solicitare direct de pe pagina modelului pe care ti-l doresti, sa specifici cantitatea necesara si sa precizezi cate culori are logo-ul pe care doresti sa-l imprimam.

mingi de fotbal personalizate

Vezi aici gama completa de mingi de fotbal.

Vezi aici toate produsele din categoria sport si fitness.

Considerat la nivel mondial drept sportul care atrage cea mai mare audienta, este destul de evident de ce mingile de fotbal sunt o necesitate in marketingul actual. Fotbalul este un sport de care se bucura profesionistii si amatorii din intreaga lume, atragand practicanti aproape de orice varsta. Sportivii profesionisti folosesc adesea mingi de fotbal personalizate pentru a oferi fanilor ceva special dupa fiecare meci. Pentru cluburi si scoli, mingile de fotbal personalizate cu emblemele sau simbolurile acestora, ajuta echipele sa iasa in evidenta in timpul meciurilor amicale sau oficiale.

Pe langa mingile de fotbal, la Everestus gasesti si porti de fotbal, veste de antrenament, mingi de volei sau hover ball. Toate aceste produse se pot personaliza cu logo sau cu slogan. In continuare iti prezentam 7 modele de mingi de fotbal pe care le putem personaliza si pe care le vei putea oferi ca si cadou angajatilor, colaboratorilor si clientilor tai.

 

Cuprins:

1... Minge mica de fotbal, diametru 15 cm, Everestus, 20IAN216, PVC, Alb, Negru

2... Minge de fotbal cu 32 segmente, marime 5, Everestus, KAD03, pvc, alb, rosu

3... Minge de fotbal din pvc, marime 5, Everestus, MF01, alb, negru

4... Minge de fotbal, marime 5, 32 segmente, alb, Everestus, MF06PP, pvc

5... Minge fotbal, marime 5, Everestus, 2707229, PVC, Cauciuc, ø21.5 cm, Alb

6... Minge fotbal, Everestus, 18SEP2921, Size: 5, Poliester, PVC, Natur

7... Minge de fotbal, marime 5, ø220 mm, Everestus, 20FEB7755, Piele ecologica, PVC, Alb

 

1... Minge mica de fotbal, diametru 15 cm, Everestus, 20IAN216, PVC, Alb, Negru

Minge mica de fotbal din PVC. Grosime de 1,6 mm si diametru de 15 cm. Include un accesoriu pentru umflare. Marime: 2. Diametru: 150 mm. Greutate bruta: 0,163 kg. Material: PVC. Minge de fotbal de calitate, ideala pentru toti iubitorii sportului rege.

 

minge de fotbal personalizata model 1

2... Minge de fotbal cu 32 segmente, marime 5, Everestus, KAD03, pvc, alb, rosu

Minge de fotbal unistratificata cu 32 de segmente, marime 5, PVC in efect lucios. Marime: 5. Greutate bruta: 0,316 kg. Material: PVC.

 

minge de fotbal personalizata model 2

3... Minge de fotbal din pvc, marime 5, Everestus, MF01, alb, negru

Minge de fotbal din PVC. Masura oficiala nr. 5. Marime: 5. Diametru: 215 mm. Greutate bruta: 0,294 kg. Material: PVC.

 

minge de fotbal personalizata model 3

4... Minge de fotbal, marime 5, 32 segmente, alb, Everestus, MF06PP, pvc

Minge de fotbal unistratificata cu 32 de segmente, marime 5, PVC cu efect lucios. Marime: 5. Greutate bruta: 0,360 kg. Material: PVC.

 

minge de fotbal personalizata model 4

5... Minge fotbal, marime 5, Everestus, 2707229, PVC, Cauciuc, ø21.5 cm, Alb

Minge fotbal de marimea 5 cu strat dublu din PVC. Include adaptor pentru ac. Material: PVC, cauciuc. Dimensiune: ø 21.5 cm. Greutate: 0,420 kg.

 

minge de fotbal personalizata model 5

 

6... Minge fotbal, Everestus, 18SEP2921, Size: 5, Poliester, PVC, Natur

Minge de fotbal din poliester si PVC in design natural bicolor, marime 5. Se livreaza dezumflata. Marime: 5.

 

minge de fotbal personalizata model 6

7... Minge de fotbal, marime 5, ø220 mm, Everestus, 20FEB7755, Piele ecologica, PVC, Alb

Minge de fotbal din piele PU si PVC de marimea 5. Marime: 5. Material: PVC, piele ecologica. Dimensiune: Ø220 mm.

 

minge de fotbal personalizata model 7

 

Pentru mai multe detalii despre modul in care poti folosi platforma Everestus.ro am creat un ghid detaliat in care oferim raspunsuri la cele mai importante intrebari. Ghidul Everestus il poti consulta aici.

Everestus este furnizorul tau de materiale si obiecte promotionale. Avem in portofoliu un numar de peste 40000 de produse pe care le putem personaliza conform nevoilor tale. Trimite-ne o solicitare de oferta, direct de pe pagina produsului pe care ti-l doresti, si vom reveni la tine cu cotatia de pret special si estimarea termenului de livrare. Noi, cei de la Everestus, beneficiem de peste 18 ani de experienta in domeniul materialelor si obiectelor promotionale. Suntem aici ca sa te ajutam sa identifici cele mai bune produse pentru nevoile tale, tinand cont de piata si bugetul de care dispui, si sa te asiguram ca investitia in materiale promotionale personalizate va fi una in concordanta cu obiectivele dorite.