BLOG

Gadgeturi premium Tekio care se pot personaliza cu logo

Branduri
Ștergerea filtrelor
Silviu-Octavian Huplea
Gadgeturi premium Tekio care se pot personaliza cu logo

Produsele premium Tekio sunt acum disponibile la Everestus si pot fi personalizate cu logo-ul tau. Daca cauti gadgeturi de calitate pe care sa le personalizezi iti recomandam sa te orientezi catre produsele Tekio, produse de o calitate ridicata care satisfac cu prisosinta nevoile actuale de mobilitate si de conectare. Tekio este o selectie atenta de aplicatii moderne de tehnologie de consum care satisfac nevoile actuale ale consumatorilor. Gama de produse Tekio include boxe portabile, cabluri, casti audio, incarcatoare auto, incarcatoare wireless, suporturi de laptop, tastaturi, suporturi de telefon si alte accesorii pentru pc si smartphone.

 

Cuprins:

1… Despre Tekio

2… Personalizarea produselor Tekio

3… Produse Tekio recomandate

 

1… Despre Tekio

Produsele Tekio inbunatatesc mobilitatea la munca oferind un design simplu dar in acelasi timp premium. Tekio este o selectie atenta de aplicatii moderne de tehnologie de consum, pentru a indeplini nevoile actuale ale consumatorilor de a lucra de la distanta pe mai multe tipuri de dispozitive mobile de acasa sau din mers. Brandul este legat de un concept minimalist care inseamna indepartarea ornamentelor pentru a imbratisa frumusetea simplitatii, utilitatii si a elegantei.

Inovatia impreuna cu tehnologia simpla si calitatea sunt elemente cheie pentru Tekio. Electronicele de larg consum ar trebui sa ajute atat profesional, cat si personal viata fiecaruia dintre noi. Tekio le aduce utilizatorilor o lume conectata, printr-o legatura eleganta si prin solutii tehnice personale si profesionale.

Produsele in stil contemporan sunt realizate din materiale de calitate si ofera o experienta de utilizator imbunatatita cu functionalitati actualizate. Toate produsele sunt ambalate intr-un ambalaj ecologic, reciclabil, subliniind natura minimalista a filozofiei Tekio.

Vezi aici gama completa de produse Tekio.

gadgeturi tekio

Gama Tekio consta din diferite serii principale, toate concentrandu-se pe o anumita parte a experientei clientului.

  • Seria Magclick: Ofera o noua tehnologie revolutionara in cele mai noi tendinte mobile.
  • Seria Adapt: Ofera adaptoare in miscare pentru a imbunatati mobilitatea la locul de munca.
  • Seria Rise: O colectie de suporturi pentru telefoane mobile, tablete si laptopuri.
  • Seria hibrida: Elemente esentiale pentru spatiul de lucru hibrid si transformat.
  • Cerris: Accesorii din pluta naturala care completeaza perfect biroul de la locul de munca sau biroul de acasa.
  • Seria Pilot: Dedicata accesoriilor electronice auto.
  • Seria Fit: Accesorii tehnice care se concentreaza in primul rand pe fitness si sport.

 

gadgeturi tekio

Punctele cheie ale lui Tekio

  • Experienta utilizatorului axata pe o ampla gama de nevoi ale clientului.
  • Dezvoltare condusa de inovare.
  • Produse versatile care pot fi folosite atat personal cat si profesional.
  • Ambalaj unic care face ca toate articolele sa devina cadouri elegante pentru diferite ocazii.

 

Conceptul de ambalare

  • Ambalaj ecologic, reciclabil, care prezinta marca si produsele Tekio intr-un mod minimalist, elegant.
  • Un pachet consistent de ilustratii simple, schematice si semnalizare pentru a face informatiile cheie clare si usor de utilizat.
  • Coduri QR pentru a partaja informatii si documente direct cu utilizatorii finali.
  • Etichete personalizabile pe cutii de carton standardizate.

 

tastatura tekio

2… Personalizarea produselor Tekio

Poti alege produsele Tekio pentru a le personaliza cu logo-ul si sloganul tau. Poti include aceste produse in campaniile tale viitoare de promovare si loializare si sa le oferi cadou tuturor celor care ti-au impactat pozitiv afacerea. Produsele Tekio sunt realizate din aluminiu, plastic, lemn, metal, poliester, piele ecologica si nylon. Pe toate aceste tipuri de materiale noi putem imprima logo-ul tau.

Tehnicile de personalizare folosite la imprimarea produselor Tekio sunt tampografie, gravura laser, digital print, sticker digital, doming, embosare, transfer, broderie, serigrafie si timbru sec. In functie de materialul produsului si numarul de culori din logo exista implicit anumite tehnici de personalizare recomandate.

Produsele Tekio pot fi luate in considerare pentru campaniile de promovare cu ocazia sarbatorii Craciunului si a sfarsitului de an. Este momentul in care firmele isi recompenseaza angajatii, clientii,  colaboratorii si partenerii cu diverse cadouri premium. Majoritatea folosim tot felul de device-uri atat la locul de munca cat si acasa, atat static la birou cat si atunci cand suntem in miscare sau deplasare. De aceea gadgeturile Tekio vor fi cu siguranta foarte bine primite de catre destinatari, ele fiind pe deasupra produse de calitate superioara care satisfac nevoia de conectare si mobilitate.

 

3… Produse Tekio recomandate

In continuare iti recomandam cateva dintre cele mai populare cadouri business personalizate de la Tekio, cu ajutorul carora iti vei impresiona cu siguranta partenerii si cei mai buni clienti si colaboratori.

 

Tastatura multi-device cu stand, Tekio by AleXer, 21OCT0098, 29 x 1.7 x 16 cm, ABS, Negru

Tastatura QWERTY compacta cu 78 de taste. Bluetooth® 3.0 cu suport dublu canal, astfel incat sa se poata conecta cu doua dispozitive simultan. Suport de andocare integrat pentru telefon si tableta. Tastatura este compatibila cu PC/laptop, tablete, telefoane mobile, televizoare inteligente si alte dispozitive cu functie Bluetooth®. Distanta de operare este de pana la 10 metri. Bateria reincarcabila incorporata de 150 mAh asigura cel putin 40 de ore de utilizare sau pana la 6 luni in standby. Incarcarea dureaza aproximativ 3 ore. Livrata intr-o cutie de hartie kraft premium cu un autocolant colorat.

 

tastatura multi device tekio

Suport pliabil pentru laptop, Tekio by AleXer, 21OCT0884, 24.3 x 1.8 x 4.5 cm, Aluminiu, Negru

Suport universal, compact si pliabil pentru laptop din aliaj de aluminiu. Suportul poate fi reglat in 7 unghiuri diferite pentru o postura ergonomica optima. Plierea suportului inauntru si in afara este foarte usoara si se poate face in cateva secunde. Partea inferioara are benzi de cauciuc pentru a impiedica miscarea acestuia. Vine cu o husa pentru transport usor. Livrat intr-o cutie de hartie kraft premium cu un autocolant colorat. Material: aluminiu. Dimensiune: 24.3 x 1.8 x 4.5 cm. Greutate: 0,243 kg.

 

suport pliabil laptop tekio

Suport pad de birou pentru laptop si mouse, Tekio by AleXer, 21OCT0880, 60 x 40 cm, Piele ecologica, Gri

Suport mare de birou cu suprafata din piele PU pentru o senzatie placuta si o manevrare lina a mouse-ului, facandu-l accesoriul perfect pentru birou. Dimensiune: 60 cm x 40 cm x 1,7 mm. Livrat intr-o cutie de hartie kraft premium cu un autocolant colorat. Material: piele ecologica. Dimensiune: 60 x 40 cm. Greutate: 0,260 kg.

 

suport birou pentru laptop tekio

Hub usb 3.0, Tekio by AleXer, 21OCT0129, 7.1 x 1.8 x 2.3 cm, Aluminiu, ABS, Negru

Hub USB dreptunghiular in carcasa de aluminiu cu 4 porturi USB. Compatibil cu transmisia de date USB 3.1 gen 1 de pana la 5 GB/s si compatibil descendent cu versiunile inferioare. De 10 ori mai rapid decat USB 2.0 in manipularea datelor. Incarcare maxima in aval de 900 mA per port si incarcare in aval maxim 3 A in toate porturile USB-A. Livrat intr-o cutie de hartie kraft premium cu un autocolant colorat.

 

hub usb tekio

Incarcator auto magnetic wireless 10W, Tekio by AleXer, 21OCT1096, 8.4 x 4 x 5.8 cm, ABS, Negru

Incarcatorul auto wireless ideal pentru iPhone 12/iPhone 12 pro/iPhone 12 Pro MAX. Cu magnetii incorporati, dispozitivul poate fi pur si simplu plasat pe incarcator si se va atasa in siguranta. Incarcatorul poate fi rotit la 360 de grade pentru a se adapta oricarui unghi de vizualizare. Iesire wireless maxima de 10 W pentru incarcare rapida. Include un cablu TPE tip C de 100 cm si un manual de instructiuni. Vine cu un inel metalic suplimentar cu banda dubla pentru a face articolul compatibil cu orice alt smartphone care are capacitate de incarcare fara fir. Livrat intr-o cutie de hartie kraft premium cu un autocolant colorat.

 

incarcator auto magnetic tekio

Incarcator auto wireless 15W, Tekio by AleXer, 21OCT1098, 11.7 x 6.4 cm, ABS, Negru

Suport si incarcator universal pentru telefon auto de 15 W. Cu senzorul FOD (Detectia obiectelor straine), acest incarcator poate fi operat cu usurinta cu o singura mana. Puneti simplu dispozitivul pe incarcator si acesta se va strange automat. Ideal pentru navigarea prin satelit si pentru incarcarea telefonului in timp ce sunteti pe drum. Telefonul poate fi asezat in pozitie verticala sau orizontala datorita clemei rotative la 360°. Compatibil cu toate dispozitivele Qi (iPhone 8 sau mai nou si dispozitive Android care accepta incarcarea fara fir) si accepta si incarcarea rapida. Intrare 12V/1.67A. Iesire wireless: 15W (max). Vine cu un cablu TPE Type-C de 100 cm si un manual de instructiuni. Livrat intr-o cutie de hartie kraft premium cu un autocolant colorat.

 

incarcator auto wireless tekio

Boxa portabila, Tekio by AleXer, 18SEP3516, 12.2x4x12.2 cm, ABS, Negru

Acest difuzor de conferinta compact si usor este ideal atat pentru uz casnic, cat si pentru birou. Conexiune Bluetooth® 5.0 pentru un consum redus de energie cu o raza de actiune de pana la 10 metri. Difuzorul este echipat cu o baterie reincarcabila de 2500 mAh care ofera pana la 4 ore timp de redare la volum maxim la o singura incarcare. Dispune de 2 microfoane MEMS incorporate care va pot capta vocea in mod clar chiar si atunci cand sunt inconjurate de zgomot de fundal. In plus, cu iesirea puternica a difuzorului de 2 x 3 W, poate fi folosit ca difuzor obisnuit Bluetooth® pentru o experienta muzicala de calitate. Livrata intr-o cutie kraft premium cu un autocolant colorat.

 

boxa portabila tekio

Suport de telefon de birou, Tekio by AleXer, 18SEP3504, 11.5x1x5.65 cm, Aluminiu, Silicon, Negru

Suport pentru smartphone cu design elegant realizat din aluminiu de calitate premium pentru a mentine dispozitivele in siguranta la locul lor. Suportul poate fi pliat complet la fel de subtire ca un card, fiind usor de transportat in buzunar. Atat inaltimea, cat si unghiurile multiple de vizualizare pot fi ajustate pentru a se potrivi tuturor nevoilor, iar partea inferioara are material anti-alunecare pentru a preveni miscarea. Livrat intr-o cutie premium din hartie kraft Tekio cu un autocolant colorat. Material: aluminiu, silicon. Dimensiune: 11.5 x 1 x 5.65 cm. Greutate bruta: 0,108 kg.

 

suport telefon birou tekio

Boxa portabila bluetooth 5W RGB, Tekio by AleXer, 42FEB231549, 20x6x6 cm, ABS, Negru

Music Level, la moda, este un difuzor Bluetooth® de 5W cu lumina ambientala RGB care creeaza atmosfera in camera si garanteaza o experienta sonora buna. Bateria incorporata de 1200 mAh asigura un timp de redare de pana la 2,5 ore la volum maxim cu lumina de stare RGB ON. Timpul de incarcare este de 3 ore. Bluetooth® 5.3 cu o raza de actiune de pana la 10 metri. Comenzi muzicale incorporate, microfon si functie de preluare pentru operare fara maini. Include un cablu de incarcare USB-A la Type-C din TPE. Livrat intr-o cutie de hartie kraft premium cu un autocolant colorat.

 

boxa portabila bluetooth tekio

Incarcator wireless smart, Tekio by AleXer, 18SEP3585, 119x20.5x119 cm, ABS, Aluminiu, Negru

Cu incarcatorul wireless inteligent hibrid, nu mai este necesar sa plasati dispozitivul intr-un anumit loc de pe incarcator. Datorita tehnologiei sale de detectare inteligenta, bobina de incarcare se va adapta automat la dispozitivul dvs. si incepe incarcarea. Design elegant, cu o carcasa transparenta si un cadru din aluminiu. Cu o iesire de incarcare wireless de pana la 15 W, dispozitivele sunt complet alimentate rapid. Compatibil cu toate dispozitivele Qi (iPhone 8 sau mai nou si dispozitive Android care accepta incarcarea fara fir). Livrat intr-o cutie de hartie kraft premium cu un autocolant colorat.

 

incarcator wireless smart tekio

 

Pentru mai multe detalii despre modul in care poti folosi platforma Everestus.ro am creat un ghid detaliat in care oferim raspunsuri la cele mai importante intrebari. Ghidul Everestus il poti consulta aici.

Everestus este furnizorul tau de materiale si obiecte promotionale. Avem in portofoliu un numar de peste 40000 de produse pe care le putem personaliza conform nevoilor tale. Trimite-ne o solicitare de oferta, direct de pe pagina produsului pe care ti-l doresti, si vom reveni la tine cu cotatia de pret special si estimarea termenului de livrare. Noi, cei de la Everestus, beneficiem de peste 18 ani de experienta in domeniul materialelor si obiectelor promotionale. Suntem aici ca sa te ajutam sa identifici cele mai bune produse pentru nevoile tale, tinand cont de piata si bugetul de care dispui, si sa te asiguram ca investitia in materiale promotionale personalizate va fi una in concordanta cu obiectivele dorite.